FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA

Contactgegevens FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. De L'Astronomie 14 1210 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-74-83-11 32-22-74-83-11

Fax (fax): 32-22-74-82-28 32-22-74-82-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA
Products information FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA

BTW identificatienummer (tax): BE01758056640
Ondernemingsnummer: 9959075927
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management advice

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA
(Get full report from official database of BE for FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA
Addition kinds of activities for FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA

3624. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
4119. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec
295102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
343101. Badkamerinrichtingen, inclusief wastafels | Bathroom fixtures, including sinks
491199. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec
51129900. Kantoorbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, nec | Stationery and office supplies, nec

Werken bij FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk met heftruck: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie van ons maat/plooiwerk in koper en zink.

  • MEDEWERKER BEDIENING BEENHOUWERIJ/CHARCUTERIE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bedieningsmedewerker van de toonbank charcuterie/vers vlees je bedient de klanten aan de versafdelingen beenhouwerij en charcuterie je helpt mee in de ateliers van de versafdelingen met het maken van verse bereidingen dagschotels ... af en toe ben je verantwoordelijke voor de opstart en afsluit van je afdeling door je werkmethodes draag je actief bij aan de huisregels inzake voedselveiligheid en hygiënenormen je werkt 1 weekend op 2 ook op zondagvoormiddag

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

Zoek naar antwoorden van FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA in sociale netwerken
Look for responds of FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA. Laat een reactie achter voor FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA. FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA. Leave a respond for FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA. FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA op de google maps. Adres en contacten FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA
Location of FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA on the google maps. Address and contacts of FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA: De Wachter BVBA | TIFFANY'S KAPSALON | ROGER VAN LAEYS | RADIO QUATRO | HEGELBACH M?DICAL

Other related companies as FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA: De Wachter BVBA | TIFFANY'S KAPSALON | ROGER VAN LAEYS | RADIO QUATRO | HEGELBACH M?DICAL

FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01758056640. Het bedrijf FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA bevindt zich op het adres: Av. De L'Astronomie 14 1210 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Management advice. Producten gemaakt in FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA, openstaande posities, locatie van FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA op de kaart.

FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA is a company, that was registered 1999 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA, company assigned to the tax number BE01758056640. The company FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA is located at the address: Av. De L'Astronomie 14 1210 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 171,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Management advice. Products created in FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA were not found.
The main activity of FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA is not available. You also can look at reviews of FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA, open positions, location of FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA, employees, financial statistics.