CAPELLI

Contactgegevens CAPELLI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAPELLI: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAPELLI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PATER SEGERSSTRAAT 14; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37766479 (+32-37766479) 37766479 (+32-37766479)

Fax (fax): +32 (10) 305-99-75 +32 (10) 305-99-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAPELLI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAPELLI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAPELLI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAPELLI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAPELLI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAPELLI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAPELLI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAPELLI
Products information CAPELLI

BTW identificatienummer (tax): BE08670379638
Ondernemingsnummer: 6455261230
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in CAPELLI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAPELLI
(Get full report from official database of BE for CAPELLI)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAPELLI
Addition kinds of activities for CAPELLI

20649908. Granola en Muesli, bars en clusters | Granola and muesli, bars and clusters
23250101. Dungarees: mannen, jongeren en jongens | Dungarees: men's, youths', and boys'
24369900. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood, nec
25119904. Eindtafels: hout | End tables: wood
50499903. Rechtshandhavingsapparatuur en benodigdheden | Law enforcement equipment and supplies
50850504. tandwielen | Sprockets
62829901. Futures adviesdienst | Futures advisory service
63319903. Ketelverzekering | Boiler insurance
80210107. parodontoloog | Periodontist
86610109. Christelijke wetenschaps kerk | Christian science church

Werken bij CAPELLI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAPELLI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAPELLI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAPELLI. Looking for open vacancies in other companies

  • Master Data Administrator (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de ontvangst en opslag van goederen in de opslagplaats. Verder zorg je ervoor dat de goederen klaar staan voor distributie alsook voor de orde/netheid en algemeen onderhoud van het magazijn.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

  • CHAUFFEUR C VOEDING 05u00-14u30 (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract mét Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van CAPELLI in sociale netwerken
Look for responds of CAPELLI in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAPELLI. Laat een reactie achter voor CAPELLI. CAPELLI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAPELLI. Leave a respond for CAPELLI. CAPELLI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAPELLI op de google maps. Adres en contacten CAPELLI
Location of CAPELLI on the google maps. Address and contacts of CAPELLI

Andere gerelateerde bedrijven als come CAPELLI CAPELLI: VAN HOOFF FELIX | Supra Superette | Gérard G & P | VP PROJECT SERVICES | JaRa Productions

Other related companies as CAPELLI: VAN HOOFF FELIX | Supra Superette | Gérard G & P | VP PROJECT SERVICES | JaRa Productions

CAPELLI is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAPELLI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08670379638. Het bedrijf CAPELLI bevindt zich op het adres: PATER SEGERSSTRAAT 14; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 523,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in CAPELLI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAPELLI is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAPELLI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAPELLI, openstaande posities, locatie van CAPELLI op de kaart.

CAPELLI is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAPELLI, company assigned to the tax number BE08670379638. The company CAPELLI is located at the address: PATER SEGERSSTRAAT 14; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 523,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in CAPELLI were not found.
The main activity of CAPELLI is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CAPELLI is not available. You also can look at reviews of CAPELLI, open positions, location of CAPELLI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAPELLI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAPELLI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAPELLI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAPELLI, employees, financial statistics.