JaRa Productions

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • JaRa Productions
Private companiesTobacco Products • JaRa Productions

Contactgegevens JaRa Productions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JaRa Productions: address, phone, fax, email, website, opening hours

JaRa Productions

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jacob Jordaensstraat 118, Antwerpen, B-2018, België

Telefoon (phone): (32-3-)231.41.43 (+32-(32-3-)231.41.43) (32-3-)231.41.43 (+32-(32-3-)231.41.43)

Fax (fax): +32 (71) 856-63-99 +32 (71) 856-63-99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JaRa Productions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JaRa Productions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JaRa Productions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JaRa Productions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JaRa Productions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JaRa Productions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JaRa Productions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JaRa Productions
Products information JaRa Productions

BTW identificatienummer (tax): BE07812347412
Ondernemingsnummer: 5575256347
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 351,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in JaRa Productions zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JaRa Productions
(Get full report from official database of BE for JaRa Productions)

Aanvulling soorten activiteiten voor JaRa Productions
Addition kinds of activities for JaRa Productions

504702. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
20970000. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
28510108. Kunststof basisverf en lak | Plastics base paints and varnishes
36740402. Ultraviolette sensoren, vaste toestand | Ultra-violet sensors, solid state
36990403. Gongs, elektrisch | Gongs, electric
37990204. Golfkarretjes, aangedreven | Golf carts, powered
38250220. Pulse (signaal) generatoren | Pulse (signal) generators
67339901. Vertrouwen, behalve educatief, religieus, liefdadigheid: management | Trusts, except educational, religious, charity: management
89990601. Christelijke wetenschappelijke docenten | Christian science lecturers

Werken bij JaRa Productions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JaRa Productions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JaRa Productions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JaRa Productions. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

  • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

  • Accountmanager Keukens (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale medewerker is trots op zijn/haar eigen keuken-ontwerp. De nodige interesse en feeling met het maken van schetsen en grafische tekenprogramma’s.

  • Betonarbeider (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de bouwsector zijn wij op zoek naar een betonarbeider Je zal volgende werkzaamheden uitvoeren: plaatsen van systeembekisting, gieten en polieren van beton.

  • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PWA WELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Monteur (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: WESTLAND

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de montage van metaal-structuren op verplaatsing. Het gaat om grote projecten bij bedrijven, uitzonderlijk bij particulieren

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

  • tekenaar/ontwerper/projectleider see electrical (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Werfreserve

    U functie bestaat erin, nieuwe en bestaande elektrische installaties in kaart te brengen en te ontwerpen. U berekend de kortsluitstromen, spanningsvallen,.....u bent vertrouwt met het tekenpakket see electrical, eco-dial , caneco .. U stuurt een ploeg ploegbazen aan en heeft hen instructies. U kent het AREI U staat in voor het opvolgen van de projecten.

Zoek naar antwoorden van JaRa Productions in sociale netwerken
Look for responds of JaRa Productions in social networks

Lees alle opmerkingen voor JaRa Productions. Laat een reactie achter voor JaRa Productions. JaRa Productions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JaRa Productions. Leave a respond for JaRa Productions. JaRa Productions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JaRa Productions op de google maps. Adres en contacten JaRa Productions
Location of JaRa Productions on the google maps. Address and contacts of JaRa Productions

Andere gerelateerde bedrijven als come JaRa Productions JaRa Productions: All-Rent Gereedschapsverhuur NV | THEMA PLUS | Adam-Jaumotte | WILLY DEMAY | LOUIS DAMMEN

Other related companies as JaRa Productions: All-Rent Gereedschapsverhuur NV | THEMA PLUS | Adam-Jaumotte | WILLY DEMAY | LOUIS DAMMEN

JaRa Productions is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JaRa Productions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07812347412. Het bedrijf JaRa Productions bevindt zich op het adres: Jacob Jordaensstraat 118, Antwerpen, B-2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 351,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in JaRa Productions zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JaRa Productions is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JaRa Productions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JaRa Productions, openstaande posities, locatie van JaRa Productions op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JaRa Productions is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is JaRa Productions, company assigned to the tax number BE07812347412. The company JaRa Productions is located at the address: Jacob Jordaensstraat 118, Antwerpen, B-2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 351,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in JaRa Productions were not found.
The main activity of JaRa Productions is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JaRa Productions is not available. You also can look at reviews of JaRa Productions, open positions, location of JaRa Productions on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JaRa Productions, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JaRa Productions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JaRa Productions, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JaRa Productions, employees, financial statistics.