LIBRAIRIE BESSON

Contactgegevens LIBRAIRIE BESSON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE BESSON: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE BESSON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE GEMBLOUX 118; 5002; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81730665 (+32-81730665) 81730665 (+32-81730665)

Fax (fax): +32 (10) 678-76-46 +32 (10) 678-76-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE BESSON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE BESSON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE BESSON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE BESSON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE BESSON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE BESSON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE BESSON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE BESSON
Products information LIBRAIRIE BESSON

BTW identificatienummer (tax): BE09411132812
Ondernemingsnummer: 4982269287
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 787,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LIBRAIRIE BESSON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE BESSON
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE BESSON)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE BESSON
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE BESSON

201300. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
572201. Gas huishoudelijke apparaten | Gas household appliances
14299905. Grits mijnbouw (gebroken steen) | Grits mining (crushed stone)
27540501. Tijdschriften: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Magazines: gravure printing, not published on site
50519905. Nails | Nails
60369902. Staat spaarbanken, niet federaal gecharterd | State savings banks, not federally chartered

Werken bij LIBRAIRIE BESSON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE BESSON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE BESSON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE BESSON. Looking for open vacancies in other companies

  • Merchandiser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

  • chauffeur CE nachtwerk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CE chauffeur nachtwerk zal u instaan voor: het transport van pallets en rolcontainers met pakketten voor post NL vertrek dagelijks ten vroegste 16u en ten laatste 22u30 ritten tussen 12 à 15u rijtijd + beschikbaarheidstijd zelf laden en lossen van pallets en rolcontainers transport uitsluitend in België en Nederland

  • Magazijnier (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    na een training ben je mee verantwoordelijk voor het magazijnbeheer je staat de klanten te woord stelt offertes op en verwerkt deze ook je verwerkt bestellingen en leveringen je regelt verzendingen

  • Dakwerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een dakwerker.

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • Jobstudent Technische dienst - Tekenen in E-plan voor 2 weken in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Plannen / projecten herbekijken met een verantwoordelijke - Tekenen met E-Plan

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Architect (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wijkgezondheidscentrum De Ridderbuurt vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    P rospectie en begeleiding van een aankoop- en verbouwingsproject voor Wijkgezondheidscentrum Caleido in Leuven Voor meer detail zie bijgevoegd document.

  • Argenta - Operationeel Beheerder (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Technische Expert (M/V) STRUCTUREEL EN EFFICIENT PROBLEMEN IDENTIFICEREN, OPLOSSEN EN ONDERHOUDEN Wie zijn wij & wat zal je doen In de rol van expert ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van applicatie beheerders en experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van hedendaagse ontwikkelingstools, Unix/Linux kennis, inzicht in netwerken Uitstekend kunnen coördineren en organiseren van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint, BI tools Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties...) is een must Wat bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontplooiingskansen binnen een breed werkdomein; een tewerkstelling bij een groeiend en dynamisch bedrijf in Antwerpen; een vast contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om in te schrijven op ons cafetariaplan, 30 verlofdagen...

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE BESSON in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE BESSON in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE BESSON. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE BESSON. LIBRAIRIE BESSON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE BESSON. Leave a respond for LIBRAIRIE BESSON. LIBRAIRIE BESSON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE BESSON op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE BESSON
Location of LIBRAIRIE BESSON on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE BESSON

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE BESSON LIBRAIRIE BESSON: A. AUQUIER | BOUCHERIE JOEL-JOELLE | DuPont Safety Resources | Desfoug猫res | B.A.T. THIJS P

Other related companies as LIBRAIRIE BESSON: A. AUQUIER | BOUCHERIE JOEL-JOELLE | DuPont Safety Resources | Desfoug猫res | B.A.T. THIJS P

LIBRAIRIE BESSON is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE BESSON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09411132812. Het bedrijf LIBRAIRIE BESSON bevindt zich op het adres: RUE DE GEMBLOUX 118; 5002; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 787,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE BESSON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE BESSON is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE BESSON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE BESSON, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE BESSON op de kaart.

LIBRAIRIE BESSON is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE BESSON, company assigned to the tax number BE09411132812. The company LIBRAIRIE BESSON is located at the address: RUE DE GEMBLOUX 118; 5002; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 787,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in LIBRAIRIE BESSON were not found.
The main activity of LIBRAIRIE BESSON is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE BESSON is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE BESSON, open positions, location of LIBRAIRIE BESSON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE BESSON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE BESSON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE BESSON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE BESSON, employees, financial statistics.