BOUCHERIE JOEL-JOELLE

Contactgegevens BOUCHERIE JOEL-JOELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE JOEL-JOELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE JOEL-JOELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRANDE 40; 5660; COUVIN, België

Telefoon (phone): 60377868 (+32-60377868) 60377868 (+32-60377868)

Fax (fax): +32 (53) 667-69-88 +32 (53) 667-69-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE JOEL-JOELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE JOEL-JOELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE JOEL-JOELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE JOEL-JOELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE JOEL-JOELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE JOEL-JOELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE JOEL-JOELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE JOEL-JOELLE
Products information BOUCHERIE JOEL-JOELLE

BTW identificatienummer (tax): BE06734863281
Ondernemingsnummer: 1304046630
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BOUCHERIE JOEL-JOELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE JOEL-JOELLE
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE JOEL-JOELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE JOEL-JOELLE
Addition kinds of activities for BOUCHERIE JOEL-JOELLE

335500. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
345299. Bouten, moeren, klinknagels en wassers, niet inbegrepen | Bolts, nuts, rivets, and washers, nec
30119902. Banden, semi-pneumatisch | Tires, semi-pneumatic
31990106. korte slobkousen | Spats
32920202. Dakbedekking, asbest voelde rol | Roofing, asbestos felt roll

Werken bij BOUCHERIE JOEL-JOELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE JOEL-JOELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE JOEL-JOELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE JOEL-JOELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider, technieker (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: JANSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Metselaar (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Deerlijk zijn we op zoek naar een enthousiaste metser om hun team te versterken. Je helpt mee aan verschillende projecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • Poetshulp Herzele 38u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

  • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

  • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

  • fleximedewerker in de zaal in charmante pizzeria in Waregem gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Flexijob

    Je komt terecht in een knus, gezellig en hippe pizzeria in Waregem. Je staat in voor de bediening van dranken en eten. Je ontvangt tevens de mensen en rekent af. Je zorgt ook voor de mis en place aan hetbegin van de shift en helpt mee met het opruimen aan het einde van je shift

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE JOEL-JOELLE in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE JOEL-JOELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE JOEL-JOELLE. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE JOEL-JOELLE. BOUCHERIE JOEL-JOELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE JOEL-JOELLE. Leave a respond for BOUCHERIE JOEL-JOELLE. BOUCHERIE JOEL-JOELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE JOEL-JOELLE op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE JOEL-JOELLE
Location of BOUCHERIE JOEL-JOELLE on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE JOEL-JOELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE JOEL-JOELLE BOUCHERIE JOEL-JOELLE: FLDUMO NV | BOUCHERIE DE BO | Bronlet H | FILIP DEPESTEL | Scheers Guy

Other related companies as BOUCHERIE JOEL-JOELLE: FLDUMO NV | BOUCHERIE DE BO | Bronlet H | FILIP DEPESTEL | Scheers Guy

BOUCHERIE JOEL-JOELLE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE JOEL-JOELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06734863281. Het bedrijf BOUCHERIE JOEL-JOELLE bevindt zich op het adres: RUE GRANDE 40; 5660; COUVIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in BOUCHERIE JOEL-JOELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE JOEL-JOELLE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE JOEL-JOELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE JOEL-JOELLE, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE JOEL-JOELLE op de kaart.

BOUCHERIE JOEL-JOELLE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE JOEL-JOELLE, company assigned to the tax number BE06734863281. The company BOUCHERIE JOEL-JOELLE is located at the address: RUE GRANDE 40; 5660; COUVIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers. Products created in BOUCHERIE JOEL-JOELLE were not found.
The main activity of BOUCHERIE JOEL-JOELLE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE JOEL-JOELLE is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE JOEL-JOELLE, open positions, location of BOUCHERIE JOEL-JOELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE JOEL-JOELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE JOEL-JOELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE JOEL-JOELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE JOEL-JOELLE, employees, financial statistics.