CAMPING LE PONT DU TRAM

Contactgegevens CAMPING LE PONT DU TRAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAMPING LE PONT DU TRAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAMPING LE PONT DU TRAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ECHAV?ES 1; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE, België

Telefoon (phone): 84412104 (+32-84412104) 84412104 (+32-84412104)

Fax (fax): +32 (11) 929-46-23 +32 (11) 929-46-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAMPING LE PONT DU TRAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAMPING LE PONT DU TRAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAMPING LE PONT DU TRAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAMPING LE PONT DU TRAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAMPING LE PONT DU TRAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAMPING LE PONT DU TRAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAMPING LE PONT DU TRAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAMPING LE PONT DU TRAM
Products information CAMPING LE PONT DU TRAM

BTW identificatienummer (tax): BE04687561035
Ondernemingsnummer: 9823394775
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in CAMPING LE PONT DU TRAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kampeerterreinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAMPING LE PONT DU TRAM
(Get full report from official database of BE for CAMPING LE PONT DU TRAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAMPING LE PONT DU TRAM
Addition kinds of activities for CAMPING LE PONT DU TRAM

3531. Bouwmachines | Construction machinery
472599. Touroperators, nec | Tour operators, nec
651204. Woningoperatie, pieren en dokken | Property operation, piers and docks
824999. Beroepsopleidingen, nec, nec | Vocational schools, nec, nec
16290111. Pier constructie | Pier construction
25120000. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
34839903. Bazooka raketten | Bazooka rockets
50440301. Dicteermachines | Dictating machines
59610401. Munten, postorder | Coins, mail order

Werken bij CAMPING LE PONT DU TRAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAMPING LE PONT DU TRAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAMPING LE PONT DU TRAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAMPING LE PONT DU TRAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Technisch afsteller rolstoelwagens, Heverlee, fulltime (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een specialist inzake ortopedische hulpmiddelen zijn we momenteel op zoek naar een technieker. Je staat in voor het technisch onderhoud en het configureren van de rolwagens die ter beschikking gesteld worden in woon-zorgcentra, multifunctionele centra en andere instellingen. Verantwoordelijkheden: Technische controle van manuele rolstoelen die binnen worden gebracht Beschadigde onderdelen vervangen of herstellen Aanpassen van rolstoelen zoals aangegeven op de bestelbon Administratief verwerken van bestellingen van in- en uitgaande rolstoelen Nauw samenwerken met collega's van andere departementen

  • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

  • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Restaurantmedewerker (m/v) - flexi/student (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een "lekkere" studenten- of flexijob? Maakt de geur van frietjes jou gelukkig? Zin om tijdens jouw pauzes vlug even naar het shoppingcenter te lopen? Perfect, wij zijn op zoek naar extra medewerkers (m/v) voor een fastfoodrestaurant te Wetteren. Wat doe je precies? - Klanten begroeten - Frietjes bakken - Dranken klaarzetten - Bestelling aan tafel brengen - Afrekenen - Poetsen

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • RESERVE schoonmaak regio Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Dendermonde zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van CAMPING LE PONT DU TRAM in sociale netwerken
Look for responds of CAMPING LE PONT DU TRAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAMPING LE PONT DU TRAM. Laat een reactie achter voor CAMPING LE PONT DU TRAM. CAMPING LE PONT DU TRAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAMPING LE PONT DU TRAM. Leave a respond for CAMPING LE PONT DU TRAM. CAMPING LE PONT DU TRAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAMPING LE PONT DU TRAM op de google maps. Adres en contacten CAMPING LE PONT DU TRAM
Location of CAMPING LE PONT DU TRAM on the google maps. Address and contacts of CAMPING LE PONT DU TRAM

Andere gerelateerde bedrijven als come CAMPING LE PONT DU TRAM CAMPING LE PONT DU TRAM: FLHEBOSS INTERNATIONAL NV | CRةDIT ہ L'INDUSTRIE | HUIS ISIS | FA. SCHIBOMA | DS IMPROVE SPRL

Other related companies as CAMPING LE PONT DU TRAM: FLHEBOSS INTERNATIONAL NV | CRةDIT ہ L'INDUSTRIE | HUIS ISIS | FA. SCHIBOMA | DS IMPROVE SPRL

CAMPING LE PONT DU TRAM is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAMPING LE PONT DU TRAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04687561035. Het bedrijf CAMPING LE PONT DU TRAM bevindt zich op het adres: RUE DES ECHAV?ES 1; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kampeerterreinen. Producten gemaakt in CAMPING LE PONT DU TRAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAMPING LE PONT DU TRAM is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAMPING LE PONT DU TRAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAMPING LE PONT DU TRAM, openstaande posities, locatie van CAMPING LE PONT DU TRAM op de kaart.

CAMPING LE PONT DU TRAM is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAMPING LE PONT DU TRAM, company assigned to the tax number BE04687561035. The company CAMPING LE PONT DU TRAM is located at the address: RUE DES ECHAV?ES 1; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kampeerterreinen. Products created in CAMPING LE PONT DU TRAM were not found.
The main activity of CAMPING LE PONT DU TRAM is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CAMPING LE PONT DU TRAM is not available. You also can look at reviews of CAMPING LE PONT DU TRAM, open positions, location of CAMPING LE PONT DU TRAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAMPING LE PONT DU TRAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAMPING LE PONT DU TRAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAMPING LE PONT DU TRAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAMPING LE PONT DU TRAM, employees, financial statistics.