FA. SCHIBOMA

Contactgegevens FA. SCHIBOMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. SCHIBOMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. SCHIBOMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOMPVELDSTRAAT 54; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89711557 (+32-89711557) 89711557 (+32-89711557)

Fax (fax): +32 (10) 259-66-79 +32 (10) 259-66-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. SCHIBOMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. SCHIBOMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. SCHIBOMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. SCHIBOMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. SCHIBOMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. SCHIBOMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. SCHIBOMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. SCHIBOMA
Products information FA. SCHIBOMA

BTW identificatienummer (tax): BE08452026367
Ondernemingsnummer: 6268768310
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 362,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FA. SCHIBOMA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. SCHIBOMA
(Get full report from official database of BE for FA. SCHIBOMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. SCHIBOMA
Addition kinds of activities for FA. SCHIBOMA

394901. Golfuitrusting | Golf equipment
14790301. Brimstone mijnbouw | Brimstone mining
23890103. Zakdoeken, behalve papier | Handkerchiefs, except paper
23960402. Zeefdruk op stofartikelen | Screen printing on fabric articles
24919902. Millwork, behandeld hout | Millwork, treated wood
32610101. Bolt caps, vitreous china of aardewerk | Bolt caps, vitreous china or earthenware

Werken bij FA. SCHIBOMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. SCHIBOMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. SCHIBOMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. SCHIBOMA. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator | 2 ploegen (KAULILLE)

  Regio: KAULILLE

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een operator Je takenpakket zal bestaan uit Het bedienen van verschillende productiemachines Schoonhouden van de productieinstallaties volgens de instructies Het goed aan de gang houden van een productielijn na een storing of ombouwen en hiervoor rekening houden met de vooropgesteld veiligheids en hygiëne voorshriften Ten alle tijde zorgen dat de vooropgestelde hoeveelheid en kwaliteit gewaarborgd wordt

 • Productiearbeiders chemie volcontinu (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de chemische sector zijn we op zoek naar diverse productiearbeiders. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke tewerkstelling.

 • Verkoper Food (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

 • Leraar Basisonderwijs (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je krijgt een klasopdracht in het 3de leerjaar.

 • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  tExclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Productiemedewerk(st)ers staalvlechten 3-ploegen (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: BELTEC

  Type: Vaste Job

  Op de vlechterijafdeling (PTFE-slangen machinaal omvlechten met staaldraad) sta je in voor: Manuele metingen Kwaliteitscontroles Machinebediening In/afstellen van bobijnen Kleine storingen oplossen -...

 • RECRUITER (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Vaste Job

  Je zorgt voor de personeelsbezetting van alle technische projecten binnen het bedrijf; Je bepaalt, in overleg met de manager, de behoeften en de benodigde profielen; Je kiest de meest geschikte en doeltreffende sourcingstrategie (klassieke kanalen, sociale media, specifieke events...); Je beheert het selectieproces van a tot z en kiest de methode die het meest voldoet aan de behoeften en de eisen van je interne klant; Je onderhoudt nauwe contacten met de managers en de lokale HR-diensten waarvoor je mensen aanwerft, zodat je hun personeelspartner en -adviseur wordt. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevende dienstverlener actief over heel de Benelux is op zoek naar een Recruiter. Hierbij werk je vanuit centrum Brussel, maar ben je ook bereid je te verplaatsen in een wijdere regio rond Brussel.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

 • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Merl'O

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van FA. SCHIBOMA in sociale netwerken
Look for responds of FA. SCHIBOMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. SCHIBOMA. Laat een reactie achter voor FA. SCHIBOMA. FA. SCHIBOMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. SCHIBOMA. Leave a respond for FA. SCHIBOMA. FA. SCHIBOMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. SCHIBOMA op de google maps. Adres en contacten FA. SCHIBOMA
Location of FA. SCHIBOMA on the google maps. Address and contacts of FA. SCHIBOMA

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. SCHIBOMA FA. SCHIBOMA: Immo Joly | DEBRA-FREEZE | Martin M SA | APEX | Muriers (les)

Other related companies as FA. SCHIBOMA: Immo Joly | DEBRA-FREEZE | Martin M SA | APEX | Muriers (les)

FA. SCHIBOMA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. SCHIBOMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452026367. Het bedrijf FA. SCHIBOMA bevindt zich op het adres: KOMPVELDSTRAAT 54; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 362,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. SCHIBOMA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. SCHIBOMA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. SCHIBOMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. SCHIBOMA, openstaande posities, locatie van FA. SCHIBOMA op de kaart.

FA. SCHIBOMA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. SCHIBOMA, company assigned to the tax number BE08452026367. The company FA. SCHIBOMA is located at the address: KOMPVELDSTRAAT 54; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 362,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in FA. SCHIBOMA were not found.
The main activity of FA. SCHIBOMA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. SCHIBOMA is not available. You also can look at reviews of FA. SCHIBOMA, open positions, location of FA. SCHIBOMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. SCHIBOMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. SCHIBOMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. SCHIBOMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. SCHIBOMA, employees, financial statistics.