Scierie Claberbois SA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Scierie Claberbois SA
Private companiesMotion Pictures • Scierie Claberbois SA

Contactgegevens Scierie Claberbois SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scierie Claberbois SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scierie Claberbois SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zoning Industriel; 6464; Chimay (Baileux), België

Telefoon (phone): 060 21 37 38 (+32-060 21 37 38) 060 21 37 38 (+32-060 21 37 38)

Fax (fax): 060 21 40 20 (+32-060 21 40 20) 060 21 40 20 (+32-060 21 40 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scierie Claberbois SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scierie Claberbois SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scierie Claberbois SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scierie Claberbois SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scierie Claberbois SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scierie Claberbois SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scierie Claberbois SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scierie Claberbois SA
Products information Scierie Claberbois SA

BTW identificatienummer (tax): BE09433654785
Ondernemingsnummer: 3178863525
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Scierie Claberbois SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood planing and sawing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scierie Claberbois SA
(Get full report from official database of BE for Scierie Claberbois SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scierie Claberbois SA
Addition kinds of activities for Scierie Claberbois SA

36210202. Dynamos, elektrisch (behalve auto) | Dynamos, electric (except automotive)
37280114. Stabilisatoren, vliegtuigen | Stabilizers, aircraft
39490302. Oefencycli | Exercising cycles
39659902. Hair curlers | Hair curlers
48339901. Televisie vertaler station | Television translator station
73891705. Jachtmakelaars | Yacht brokers

Werken bij Scierie Claberbois SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scierie Claberbois SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scierie Claberbois SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scierie Claberbois SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Herstellingen aan trailers uitvoeren Trailers klaarzetten om te laden (planken insteken, uitvegen, ...) Geladen opleggers vastbinden met spanbanden, zeil oplegger dichtmaken, planken insteken,...) Geladen opleggers op de parking plaatsen met kleine vrachtwagen

  • Teamleader Warehouse (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • Arbeider betoncentrale (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een polyvalent betonarbeider, dan is onze klant in Dilsen op zoek naar jou! - Je voert diverse fysieke controles en metingen uit op grondstoffen en installaties, ter voorbereiding van de opstart van de centrale. - Je stelt de PLC programmatie in voor het ophalen van de grondstoffen. Uiteraard doe je dit aan de hand van een planning en receptuur die je krijgt van        de ploegbaas. - De samenstelling van het product controleren en bijsturen indien nodig tijdens het mengproces, is geen probleem voor jou. - Is de betoncentrale in werking? Dan ben je de inspecteur van dienst en reageer je alert bij storingen of afwijkingen. - Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor onderstaande taken:    o Het bijrijden van grondstoffen met de bulldozer;    o Het kuisen van mengers met de hogedrukreiniger;    o De betoncentrale zuiverhouden;    o Bijspringen in de productie indien nodig. Uiteraard respecteer je de voorschriften inzake veiligheid, kwaliteit en milieu. Werkuren: Week 1: 06:00 u tot 14:16 u week 2: 08:00 u tot 16:16 u week 3: 12:00 u tot 20:16 u

  • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • Jobstudent Keuken (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn aan het uitkijken naar een gedreven jobstudent voor onze keuken. Samen met onze koks sta je mee in voor de bereiding en mis-en place van onze gerechten.

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mainfreight Belgium

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van Scierie Claberbois SA in sociale netwerken
Look for responds of Scierie Claberbois SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scierie Claberbois SA. Laat een reactie achter voor Scierie Claberbois SA. Scierie Claberbois SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scierie Claberbois SA. Leave a respond for Scierie Claberbois SA. Scierie Claberbois SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scierie Claberbois SA op de google maps. Adres en contacten Scierie Claberbois SA
Location of Scierie Claberbois SA on the google maps. Address and contacts of Scierie Claberbois SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Scierie Claberbois SA Scierie Claberbois SA: MULTIBOIS POUCET | MARC CLUDTS | SPITAELS | PAULA MACHTELINCK | JEAN-PIERRE CASIER

Other related companies as Scierie Claberbois SA: MULTIBOIS POUCET | MARC CLUDTS | SPITAELS | PAULA MACHTELINCK | JEAN-PIERRE CASIER

Scierie Claberbois SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Scierie Claberbois SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09433654785. Het bedrijf Scierie Claberbois SA bevindt zich op het adres: Zoning Industriel; 6464; Chimay (Baileux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 308,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood planing and sawing. Producten gemaakt in Scierie Claberbois SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scierie Claberbois SA is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scierie Claberbois SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scierie Claberbois SA, openstaande posities, locatie van Scierie Claberbois SA op de kaart.

Scierie Claberbois SA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Scierie Claberbois SA, company assigned to the tax number BE09433654785. The company Scierie Claberbois SA is located at the address: Zoning Industriel; 6464; Chimay (Baileux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 308,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood planing and sawing. Products created in Scierie Claberbois SA were not found.
The main activity of Scierie Claberbois SA is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Scierie Claberbois SA is not available. You also can look at reviews of Scierie Claberbois SA, open positions, location of Scierie Claberbois SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scierie Claberbois SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scierie Claberbois SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scierie Claberbois SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scierie Claberbois SA, employees, financial statistics.