MULTIBOIS POUCET

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • MULTIBOIS POUCET
Private companiesMotion Pictures • MULTIBOIS POUCET

Contactgegevens MULTIBOIS POUCET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MULTIBOIS POUCET: address, phone, fax, email, website, opening hours

MULTIBOIS POUCET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ST. GEORGES 30; 5660; COUVIN, België

Telefoon (phone): 60346621 (+32-60346621) 60346621 (+32-60346621)

Fax (fax): +32 (9) 901-94-85 +32 (9) 901-94-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MULTIBOIS POUCET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MULTIBOIS POUCET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MULTIBOIS POUCET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MULTIBOIS POUCET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MULTIBOIS POUCET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MULTIBOIS POUCET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MULTIBOIS POUCET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MULTIBOIS POUCET
Products information MULTIBOIS POUCET

BTW identificatienummer (tax): BE04147857666
Ondernemingsnummer: 3758666992
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MULTIBOIS POUCET
(Get full report from official database of BE for MULTIBOIS POUCET)

Aanvulling soorten activiteiten voor MULTIBOIS POUCET
Addition kinds of activities for MULTIBOIS POUCET

833199. Jobopleiding en aanverwante diensten, nec | Job training and related services, nec
23359901. Jurken, papier, gesneden en gesneden | Dresses,paper, cut and sewn
28249916. Vinylvezels | Vinyl fibers
34699915. Spinning metaal voor de handel | Spinning metal for the trade
39650105. Stukken, shirt, behalve kostbaar / halffabriek of steen | Studs, shirt, except precious/semiprecious metal or stone
39990900. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
51129909. Stationers, commercieel | Stationers, commercial

Werken bij MULTIBOIS POUCET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MULTIBOIS POUCET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MULTIBOIS POUCET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MULTIBOIS POUCET. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • Inpakmedewerker koekjes - 2 ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Studentenjob

    Afwassen en poetsen

  • Studierelevante bijbaan student marketing/ HR (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Doelstelling van de opdracht: Employer branding boosten teneinde openstaande vacatures beter in te vullen en een duidelijke Groepsbranding te hebben voor sollicitanten Duidelijke employer branding definiëren voor de integratie van de 2 firma's (gezien recente overname) Professionele linked-in ontwerpen en implementeren Jobsearch op websites vernieuwen

  • Business advisor CVBA Leie - Schipdonk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CVBA Belfius Leie - Schipdonk

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een Business advisor voor de regio Deinze. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille van ons Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U begeleidt de klanten in al hun financiële projecten- zowel in hun privé als professionele leefwereld - zodat u met overtuiging onze producten kunt verkopen in functie van de behoeften van de klant. Dit zowel naar kredietverstrekking als beleggingen waarbij u de vertrouwensrelatie versterkt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Uw commerciële flair wendt u hierbij aan om uw klantenportefeuille verder uit te diepen en commerciële acties uit te werken om met overtuiging uw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'. Verder doet u ook aan gerichte prospectie door onder andere deel te nemen aan business events. Ook integratie in lokale verenigingen om uw netwerk uit te breiden is voor u een plezier.

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

  • Verkoper (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

  • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

Zoek naar antwoorden van MULTIBOIS POUCET in sociale netwerken
Look for responds of MULTIBOIS POUCET in social networks

Lees alle opmerkingen voor MULTIBOIS POUCET. Laat een reactie achter voor MULTIBOIS POUCET. MULTIBOIS POUCET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MULTIBOIS POUCET. Leave a respond for MULTIBOIS POUCET. MULTIBOIS POUCET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MULTIBOIS POUCET op de google maps. Adres en contacten MULTIBOIS POUCET
Location of MULTIBOIS POUCET on the google maps. Address and contacts of MULTIBOIS POUCET

Andere gerelateerde bedrijven als come MULTIBOIS POUCET MULTIBOIS POUCET: SLAGERIJ COLLA | ANDRE BELAIRE | COIFFURE LOUIS | OTTEN | D茅bouchage Hendricx SPRL

Other related companies as MULTIBOIS POUCET: SLAGERIJ COLLA | ANDRE BELAIRE | COIFFURE LOUIS | OTTEN | D茅bouchage Hendricx SPRL

MULTIBOIS POUCET is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MULTIBOIS POUCET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04147857666. Het bedrijf MULTIBOIS POUCET bevindt zich op het adres: RUE ST. GEORGES 30; 5660; COUVIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds..
De hoofdactiviteit van MULTIBOIS POUCET is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MULTIBOIS POUCET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MULTIBOIS POUCET, openstaande posities, locatie van MULTIBOIS POUCET op de kaart.

MULTIBOIS POUCET is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MULTIBOIS POUCET, company assigned to the tax number BE04147857666. The company MULTIBOIS POUCET is located at the address: RUE ST. GEORGES 30; 5660; COUVIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds..
The main activity of MULTIBOIS POUCET is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MULTIBOIS POUCET is not available. You also can look at reviews of MULTIBOIS POUCET, open positions, location of MULTIBOIS POUCET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MULTIBOIS POUCET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MULTIBOIS POUCET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MULTIBOIS POUCET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MULTIBOIS POUCET, employees, financial statistics.