MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV
Private companiesNondepository Credit Institutions • MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV

Contactgegevens MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nattehofstraat 107 2800 Mechelen, België

Telefoon (phone): 32.15 26 01 73 32.15 26 01 73

Fax (fax): 32.15 26 08 03 32.15 26 08 03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV
Products information MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV

BTW identificatienummer (tax): BE04174499511
Ondernemingsnummer: 7222930908
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Room partitions

Product categorie (product category): Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV
(Get full report from official database of BE for MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV
Addition kinds of activities for MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV

283602. extracten | Extracts
07210407. Besproeiingssysteem operatie, geen water | Irrigation system operation, not providing water
09129912. Haai, vangen van | Shark, catching of
26750102. Stichtingen, karton, sterven: van aangekochte materialen | Foundations, cardboard, die-cut: from purchased materials
28239903. Cuprammoniumvezels | Cuprammonium fibers
38260500. Gas testapparaat | Gas testing apparatus
51120301. Albums (foto) en plakboeken | Albums (photo) and scrapbooks
73790202. Gegevensconsultant | Data processing consultant
78190500. Ontwikkeling en laboratoriumdiensten, film | Developing and laboratory services, motion picture
92220103. Openbaar ministerie 's kantoor | Public prosecutors' office

Werken bij MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Contract Management Consultant regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar 4 Contract Management Consultants (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in premium wagens in de regio van Brussel. Onze klant is een welvarend bedrijf actief in de automotive sector gelegen in het Brusselse en geniet een zeer goede reputatie. Als Contract Management Consultant heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je beheert financiële en administratieve contractwijzigingen; Je sluit contracten af met bepaalde klanten; Je zorgt voor het beheer van administratieve documenten (kentekenbewijs, schrappingsbewijs, nummerplaat etc.); Ook het opvolgen van pre-retention van contracten behoort tot jouw takenpakket. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur C huis - aan - huis ophaling (niet laden/lossen en loon binnen schoonmaak! ) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur C voor huis aan huis ophaling. Je bent op baan met 2 beladers , dus je job is uitsluitend het rijden met de vrachtwagen. Je vertrekt vanuit het depot van Brugge. Op maandag en dinsdag rij je naar de regio Bredene en de woensdag en donderdag naar de regio Zomergem. Op vrijdag moet je soms eens inspringen , maar in principe kan je je uren in 4 dagen realiseren. Je werkuren zijn van 6u - 15u . Voor je begint aan deze job krijg je een opleiding op maat en krijg je de kans om een proefdag te doen. Je werkt onder het paritair comité van de schoonmaak dus je loon ligt rond de 15.60 euro / uur. Verder krijg je ook een arabvergoeding per dag van 1.63 euro. De anciënniteit binnen de firma is rond de 20 jaar, dus de chauffeurs werken hier duidelijk graag. De reden dat er een plaats vrijkomt is omdat er een chauffeur op pensioen gaat. Wat verwacht de firma? Liefst een mondje Nederlands voor de communicatie met de beladers. Stressbestendig zijn. En tot slot een positieve ingesteldheid!

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: ASLV

    Type: Dienstenchequebaan

    Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

  • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

Zoek naar antwoorden van MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV. Laat een reactie achter voor MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV. MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV. Leave a respond for MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV. MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV op de google maps. Adres en contacten MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV
Location of MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV on the google maps. Address and contacts of MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV: TRENTIN | JAN KUYPERS | MANGE TWO | WTC HET GOUDEN WIEL | NICOLAS KORMOSS

Other related companies as MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV: TRENTIN | JAN KUYPERS | MANGE TWO | WTC HET GOUDEN WIEL | NICOLAS KORMOSS

MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04174499511. Het bedrijf MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV bevindt zich op het adres: Nattehofstraat 107 2800 Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 836,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Room partitions.
De hoofdactiviteit van MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV, openstaande posities, locatie van MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV op de kaart.

MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV, company assigned to the tax number BE04174499511. The company MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV is located at the address: Nattehofstraat 107 2800 Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 836,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wood and Furniture. List of products are Room partitions.
The main activity of MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV is not available. You also can look at reviews of MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV, open positions, location of MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELFABR EMIEL ANDRIES NV, employees, financial statistics.