VILLABOUW DECOSTER KURT

Contactgegevens VILLABOUW DECOSTER KURT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VILLABOUW DECOSTER KURT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VILLABOUW DECOSTER KURT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARON RUZETTELAAN 207; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50372528 (+32-50372528) 50372528 (+32-50372528)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VILLABOUW DECOSTER KURT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VILLABOUW DECOSTER KURT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VILLABOUW DECOSTER KURT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VILLABOUW DECOSTER KURT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VILLABOUW DECOSTER KURT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VILLABOUW DECOSTER KURT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VILLABOUW DECOSTER KURT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VILLABOUW DECOSTER KURT
Products information VILLABOUW DECOSTER KURT

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in VILLABOUW DECOSTER KURT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VILLABOUW DECOSTER KURT
(Get full report from official database of BE for VILLABOUW DECOSTER KURT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VILLABOUW DECOSTER KURT
Addition kinds of activities for VILLABOUW DECOSTER KURT

353300. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
14469902. Blast sand mining | Blast sand mining
20240308. Tofu-desserts, bevroren | Tofu desserts, frozen
28340700. Vitamine-, voedings- en hematinepreparaten voor menselijk gebruik | Vitamin, nutrient, and hematinic preparations for human use
38270117. Telescopen: elleboog, panoramisch, observatie, brandbesturing, enz. | Telescopes: elbow, panoramic, sighting, fire control, etc.
38610602. Fixers, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Fixers, photographic (not made in chemical plants)
50720100. Bouten, moeren en schroeven | Bolts, nuts, and screws
51720200. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils

Werken bij VILLABOUW DECOSTER KURT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VILLABOUW DECOSTER KURT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VILLABOUW DECOSTER KURT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VILLABOUW DECOSTER KURT. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator weekend nacht in Rotselaar (Danone) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machine operator bij Danone sta je in voor de voortgang van de productielijn: opstarten, afstellen, ombouwen en reinigen. Je waakt over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en het geheel van de afvullijn. Tevens los je kleine technische problemen op. Je houdt rekening met de bestaande procedures met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Je werkt in een weekendploeg met de vaste nacht (18u-6u). Dit is een tijdelijke opdracht van 6 maanden.

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • Huishoudhulp Waregem 15u (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Licht huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag

  • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Damme en omstreken (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Damme en omstreken zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Verpleegkundige spoedgevallen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Vaste Job

    Je vertrekt voor jouw zorgverlening, vanuit de principes van het systematisch verpleegkundig handelen. Je bent in staat de vitale functies bij de patiënten te vrijwaren, te stabiliseren en te herstellen en deze te observeren en te bewaken zo nodig door middel van aangepaste apparatuur. Je bent in staat aan de patiënten in acuut levensbedreigende toestand continu een algemene en gespecialiseerde verpleegkundige zorg te verstrekken. Je zal alle informatie die nodig is voor het genezingsproces van de patiënt kenbaar maken aan andere betrokken gezondheidsmedewerkers. Je levert een bijdrage in het realiseren van een multidisciplinaire behandeling en begeleiding van de patiënt.

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • Bediende Verkoper Colruyt Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van VILLABOUW DECOSTER KURT in sociale netwerken
Look for responds of VILLABOUW DECOSTER KURT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VILLABOUW DECOSTER KURT. Laat een reactie achter voor VILLABOUW DECOSTER KURT. VILLABOUW DECOSTER KURT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VILLABOUW DECOSTER KURT. Leave a respond for VILLABOUW DECOSTER KURT. VILLABOUW DECOSTER KURT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VILLABOUW DECOSTER KURT op de google maps. Adres en contacten VILLABOUW DECOSTER KURT
Location of VILLABOUW DECOSTER KURT on the google maps. Address and contacts of VILLABOUW DECOSTER KURT

Andere gerelateerde bedrijven als come VILLABOUW DECOSTER KURT VILLABOUW DECOSTER KURT: ZWEMCLUB FLIPPER | CHRISTIAN LEGROS | Cliegnet H | VRIJE BASISSCHOOL | SHOPWELL

Other related companies as VILLABOUW DECOSTER KURT: ZWEMCLUB FLIPPER | CHRISTIAN LEGROS | Cliegnet H | VRIJE BASISSCHOOL | SHOPWELL

VILLABOUW DECOSTER KURT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VILLABOUW DECOSTER KURT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf VILLABOUW DECOSTER KURT bevindt zich op het adres: BARON RUZETTELAAN 207; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in VILLABOUW DECOSTER KURT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VILLABOUW DECOSTER KURT is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VILLABOUW DECOSTER KURT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VILLABOUW DECOSTER KURT, openstaande posities, locatie van VILLABOUW DECOSTER KURT op de kaart.

VILLABOUW DECOSTER KURT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VILLABOUW DECOSTER KURT, company assigned to the tax number BE08053497314. The company VILLABOUW DECOSTER KURT is located at the address: BARON RUZETTELAAN 207; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in VILLABOUW DECOSTER KURT were not found.
The main activity of VILLABOUW DECOSTER KURT is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VILLABOUW DECOSTER KURT is not available. You also can look at reviews of VILLABOUW DECOSTER KURT, open positions, location of VILLABOUW DECOSTER KURT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VILLABOUW DECOSTER KURT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VILLABOUW DECOSTER KURT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VILLABOUW DECOSTER KURT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VILLABOUW DECOSTER KURT, employees, financial statistics.