SHOPWELL

Contactgegevens SHOPWELL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHOPWELL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHOPWELL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIESTRAAT 23; 2547; LINT, België

Telefoon (phone): 34552359 (+32-34552359) 34552359 (+32-34552359)

Fax (fax): +32 (87) 170-29-22 +32 (87) 170-29-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHOPWELL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHOPWELL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHOPWELL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHOPWELL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHOPWELL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHOPWELL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHOPWELL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHOPWELL
Products information SHOPWELL

BTW identificatienummer (tax): BE01940429687
Ondernemingsnummer: 1941253662
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in SHOPWELL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHOPWELL
(Get full report from official database of BE for SHOPWELL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHOPWELL
Addition kinds of activities for SHOPWELL

483399. Televisie-omroepzenders, nec | Television broadcasting stations, nec
07510301. Schapendompendiensten | Sheep dipping services
26559903. Lintblokken, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Ribbon blocks, fiber: made from purchased material
30210109. Pacs: rubber of rubber gesolde stof | Pacs: rubber or rubber soled fabric
36210300. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
50630303. Besturing en signaaldraad en kabel, inclusief coaxiaal | Control and signal wire and cable, including coaxial
79990700. Schietfaciliteiten en boogschieten rijstroken | Shooting facilities and archery lanes
80110204. Vrijstaand medisch hulpcentrum | Freestanding emergency medical center

Werken bij SHOPWELL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHOPWELL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHOPWELL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHOPWELL. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eeklo zijn we op zoek naar een ervaren automecanicien. Het takenpakket bestaat uit het zelfstandig monteren, controleren en afstellen. Minimum vereiste is een opleiding als automecanicien, carossier of gelijkgesteld door ervaring. Een interne opleiding in het bedrijf wordt voorzien.

  • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • Leermeester niet-confessionele zedenleer ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RAAD VOOR INSPECTIE & BEGELEIDING

    Type: Zelfstandige activiteit

    niet-confessionele zedenleer geven in: Roeselare BSGO De Ring + BSGO De Bonte Specht dinsdag 8.45-11.55 + 13.20-15.40 De Bonte Specht, Honzebroekstraat 23 woensdag 8.40-12.10 De Ring, Groenestraat 174 donderdag 8.40-11.25 + 12.40-13.30 De Ring, Groenestraat 174

Zoek naar antwoorden van SHOPWELL in sociale netwerken
Look for responds of SHOPWELL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHOPWELL. Laat een reactie achter voor SHOPWELL. SHOPWELL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHOPWELL. Leave a respond for SHOPWELL. SHOPWELL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHOPWELL op de google maps. Adres en contacten SHOPWELL
Location of SHOPWELL on the google maps. Address and contacts of SHOPWELL

Andere gerelateerde bedrijven als come SHOPWELL SHOPWELL: FLPRANAROM INTERNATIONAL | LUC SERGEANT | GEEROMS MARC | MARCHE DE L'OCCASION-VD | DE VOOGHT STEFAAN

Other related companies as SHOPWELL: FLPRANAROM INTERNATIONAL | LUC SERGEANT | GEEROMS MARC | MARCHE DE L'OCCASION-VD | DE VOOGHT STEFAAN

SHOPWELL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SHOPWELL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01940429687. Het bedrijf SHOPWELL bevindt zich op het adres: STATIESTRAAT 23; 2547; LINT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in SHOPWELL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SHOPWELL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHOPWELL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHOPWELL, openstaande posities, locatie van SHOPWELL op de kaart.

SHOPWELL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SHOPWELL, company assigned to the tax number BE01940429687. The company SHOPWELL is located at the address: STATIESTRAAT 23; 2547; LINT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Epiceries. Products created in SHOPWELL were not found.
The main activity of SHOPWELL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SHOPWELL is not available. You also can look at reviews of SHOPWELL, open positions, location of SHOPWELL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHOPWELL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHOPWELL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHOPWELL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHOPWELL, employees, financial statistics.