VAN DE VYVER R.

Contactgegevens VAN DE VYVER R.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE VYVER R.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE VYVER R.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAAGSTRAAT 86; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37712319 (+32-37712319) 37712319 (+32-37712319)

Fax (fax): +32 (63) 616-10-80 +32 (63) 616-10-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE VYVER R.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE VYVER R."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE VYVER R."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE VYVER R., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE VYVER R.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE VYVER R., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE VYVER R.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE VYVER R.
Products information VAN DE VYVER R.

BTW identificatienummer (tax): BE06212188720
Ondernemingsnummer: 4412353515
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in VAN DE VYVER R. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE VYVER R.
(Get full report from official database of BE for VAN DE VYVER R.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE VYVER R.
Addition kinds of activities for VAN DE VYVER R.

17960000. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
20389904. Franse toast, bevroren | French toast, frozen
28990204. Margarinezuur | Margaric acid
38129905. Radio magnetische instrumentatie | Radio magnetic instrumentation
42260201. Meubelopslag, zonder plaatselijke vrachtwagens | Furniture storage, without local trucking
80829900. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec

Werken bij VAN DE VYVER R.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE VYVER R.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE VYVER R.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE VYVER R.. Looking for open vacancies in other companies

 • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

 • Smartphoto zkt medewerkers PRODUCTIE/INPAK - Late ploeg - NOV/DEC (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Smartphoto (WETTEREN) is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Met klanten over heel Europa staan ze in voor het vervaardigen van fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik van innovatieve technologie staan ze in voor superieure kwaliteit, een klantgerichte service en een vlotte levering. Voor de vestiging te WETTEREN zijn we op zoek naar werkkrachten die beschikbaar zijn in de maanden november en december. Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van de bestelde producten.

 • Elektricien (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

 • Logistiek bediende - Expeditie (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten, gelegen te Mol, zijn wij op zoek naar een logistiek bediende expeditie Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Verzorgen van de verzending en het opmaken van de transit-, import-, exportdocumenten • Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers • Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers • Onderhouden van contacten met het douanekantooren externe leveranciers • Ontvangen van douaniers • Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting • Stockcontroles uitvoeren

 • Technisch verkoper (m/v) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z. Voornaamste activiteiten zijn: plannen overlopen met de klant, technische mogelijkheden bespreken, berekenen en uitwerken, offerte opstellen en order finaliseren.

 • Werfelektricien (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

 • Poetshulp Brakel 38u (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Studentenjob

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

 • Studentenjob 18+ weekends/vakantie/vrije dagen (ASTENE)

  Regio: ASTENE

  Bedrijf: ENERVIK CONSULTING

  Type: Studentenjob

  Wilt u ervaring opdoen in de sales en hierbij geniet van een heel mooi loon? Wij begeleiden u om een topverkoper te worden! We zijn verkozen tot het beste startende saleskantoor in belgie door onze partners dus we zijn een snel groeiend bedrijf.

 • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

 • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: TIJARI

  Type: Flexijob

  Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van VAN DE VYVER R. in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE VYVER R. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE VYVER R.. Laat een reactie achter voor VAN DE VYVER R.. VAN DE VYVER R. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE VYVER R.. Leave a respond for VAN DE VYVER R.. VAN DE VYVER R. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE VYVER R. op de google maps. Adres en contacten VAN DE VYVER R.
Location of VAN DE VYVER R. on the google maps. Address and contacts of VAN DE VYVER R.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE VYVER R. VAN DE VYVER R.: MICHEL DEJARDIN | DOYEN AUTO | VAN BELLE | M.F.I. | KBC

Other related companies as VAN DE VYVER R.: MICHEL DEJARDIN | DOYEN AUTO | VAN BELLE | M.F.I. | KBC

VAN DE VYVER R. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE VYVER R., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06212188720. Het bedrijf VAN DE VYVER R. bevindt zich op het adres: LAAGSTRAAT 86; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 746,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in VAN DE VYVER R. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DE VYVER R. is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE VYVER R. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE VYVER R., openstaande posities, locatie van VAN DE VYVER R. op de kaart.

VAN DE VYVER R. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DE VYVER R., company assigned to the tax number BE06212188720. The company VAN DE VYVER R. is located at the address: LAAGSTRAAT 86; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 746,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in VAN DE VYVER R. were not found.
The main activity of VAN DE VYVER R. is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE VYVER R. is not available. You also can look at reviews of VAN DE VYVER R., open positions, location of VAN DE VYVER R. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE VYVER R., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE VYVER R., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE VYVER R., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE VYVER R., employees, financial statistics.