KBC

Contactgegevens KBC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KBC: address, phone, fax, email, website, opening hours

KBC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDSTRAAT 38; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51235211 (+32-51235211) 51235211 (+32-51235211)

Fax (fax): +32 (4) 271-37-91 +32 (4) 271-37-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KBC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KBC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KBC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KBC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KBC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KBC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KBC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KBC
Products information KBC

BTW identificatienummer (tax): BE05582397460
Ondernemingsnummer: 5561248779
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits: Hypoth猫ques.

Product categorie (product category): Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Cr茅dit 脿 la consommation. Banques and organismes de cr茅dit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KBC
(Get full report from official database of BE for KBC)

Aanvulling soorten activiteiten voor KBC
Addition kinds of activities for KBC

2121. sigaren | Cigars
251700. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
344204. Metalen deuren | Metal doors
01390202. Zoete Aardappelboerderij | Sweet potato farm
13899908. Hydraulische fractureringsputten | Hydraulic fracturing wells
20460207. Afkortingen, maïsolie gebaseerd | Shortenings, corn oil based
25129901. Juveniele meubels: gestoffeerd op houten frames | Juvenile furniture: upholstered on wood frames
26110302. Pulp vervaardigd uit afval of gerecycleerd papier | Pulp manufactured from waste or recycled paper
59320401. Kleding, tweedehands | Clothing, secondhand
87119901. Akoestische techniek | Acoustical engineering

Werken bij KBC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KBC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KBC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KBC. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Verpleegkundige ouderenzorg (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project, komje terecht in een woon-zorgcentrum gelegen in een landelijke omgeving. Hetrusthuis schenkt ruime aandacht aan de tijdsinvulling van de bewoners door hente voorzien van leuke activiteiten, een mooie tuin waar ze kunnen genieten vanhet uitzicht, een aangename cafetaria enzovoort. Deze animatie optimaliseerthet woon- en leefklimaat van het woon-zorgcentrum. Het multidisciplinairteam staat iedere dag klaar om de bewoners met de beste zorgen te omringen. Jekrijgt de kans om te werken in een stabiele en moderne werkomgeving waar erruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Als gemotiveerde verpleegkundigesta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. Je zetmedicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz.Je durft je te verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil bijdragentot een waardevol en gelukkig verblijf in het woon-zorgcentrum. Je streeft eenkwalitatieve detailzorg na waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraalstaan.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Warehouse Operations (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Administratieve afwikkeling/verwerking van dossiers magazijnbehandelingen * Geven van opdrachten  aan leveranciers * Nauw operationeel contact met klanten * Facturatie afgewerkte dossiers * Coördinatie van werk met dispatch afdeling

  • Arbeider (m/v) (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kinrooi dat instaat voor de productie van aluminium sandwichpanelen en deuren zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je wordt ingeschakeld in het gehele productieproces dwz van het spuiten tot het inpakken van deze panelen. Het betreft een functie in dagdienst.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stagiair HR Consultant voor werving en selectie van bedienden (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Studentenjob

    Synergie Careers, divisie van Synergie Interim, legt de focus op het screenen van bedienden en kaderleden. Momenteel staat onze afdeling Aalst/Dendermonde open voor het begeleiden van een stagiair(e). Jouw takenpakket zal bestaan uit de volgende zaken: Zoeken naar kwalitatieve kandidaten op de jobsites Telefonisch screenen van kandidaten Bijwonen van interviews op kantoor met (op langere termijn) eventueel zelfstandig interviewen Administratieve verwerking van dossiers van kandidaten Afname en interpretatie van testen Posten van vacatures op de verschillende jobsites ....

  • Student Synergie | Beveren | 1-2 dagen per week (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Beveren zijn wij op zoek naar een vlotte student die een breedtakenpakket wil uitvoeren. Dit bestaat onder andere uit: Telefonische screening van de kandidaten en inplannen voor afspraken. Kandidaten/studenten inschrijven. Up-to-date houden van de website. Ondersteuning bieden op administratief vlak.

  • Klantenadviseur (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

  • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: EVOTIS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

  • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ORFES

    Type: Flexijob

    Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

Zoek naar antwoorden van KBC in sociale netwerken
Look for responds of KBC in social networks

Lees alle opmerkingen voor KBC. Laat een reactie achter voor KBC. KBC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KBC. Leave a respond for KBC. KBC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KBC op de google maps. Adres en contacten KBC
Location of KBC on the google maps. Address and contacts of KBC

Andere gerelateerde bedrijven als come KBC KBC: MUTUALITE SOCIALISTE | S.C. MUSSY | CLINIQUE SAINTE-ELISABETH | FRANCIS MASCRE | Keramos

Other related companies as KBC: MUTUALITE SOCIALISTE | S.C. MUSSY | CLINIQUE SAINTE-ELISABETH | FRANCIS MASCRE | Keramos

KBC is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KBC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05582397460. Het bedrijf KBC bevindt zich op het adres: NOORDSTRAAT 38; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Cr茅dit 脿 la consommation. Banques and organismes de cr茅dit. Lijst met producten zijn Produits: Hypoth猫ques..
De hoofdactiviteit van KBC is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KBC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KBC, openstaande posities, locatie van KBC op de kaart.

KBC is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is KBC, company assigned to the tax number BE05582397460. The company KBC is located at the address: NOORDSTRAAT 38; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 526,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Cr茅dit 脿 la consommation. Banques and organismes de cr茅dit. List of products are Produits: Hypoth猫ques..
The main activity of KBC is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KBC is not available. You also can look at reviews of KBC, open positions, location of KBC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KBC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KBC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KBC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KBC, employees, financial statistics.