LIEVENS A EN ZOON

Contactgegevens LIEVENS A EN ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVENS A EN ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVENS A EN ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WARANDESTRAAT 58; 1770; LIEDEKERKE, België

Telefoon (phone): 53666506 (+32-53666506) 53666506 (+32-53666506)

Fax (fax): +32 (81) 203-39-16 +32 (81) 203-39-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVENS A EN ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVENS A EN ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVENS A EN ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVENS A EN ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVENS A EN ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVENS A EN ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVENS A EN ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVENS A EN ZOON
Products information LIEVENS A EN ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE05204742431
Ondernemingsnummer: 8691528320
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 549,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LIEVENS A EN ZOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVENS A EN ZOON
(Get full report from official database of BE for LIEVENS A EN ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVENS A EN ZOON
Addition kinds of activities for LIEVENS A EN ZOON

01610403. Broccoli boerderij | Broccoli farm
22690100. Afdrukken van smalle stoffen | Printing of narrow fabrics
32110000. Vlakglas | Flat glass
61119900. Federaal en federaal gesponsord krediet, nec | Federal and federally sponsored credit, nec
78190502. Laboratorium, film | Laboratory service, motion picture
83220401. Misdadiger rehabilitatie bureau | Offender rehabilitation agency

Werken bij LIEVENS A EN ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVENS A EN ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVENS A EN ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVENS A EN ZOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

  • Automecanicien (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Student JBC Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekends (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten.

Zoek naar antwoorden van LIEVENS A EN ZOON in sociale netwerken
Look for responds of LIEVENS A EN ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVENS A EN ZOON. Laat een reactie achter voor LIEVENS A EN ZOON. LIEVENS A EN ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVENS A EN ZOON. Leave a respond for LIEVENS A EN ZOON. LIEVENS A EN ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVENS A EN ZOON op de google maps. Adres en contacten LIEVENS A EN ZOON
Location of LIEVENS A EN ZOON on the google maps. Address and contacts of LIEVENS A EN ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVENS A EN ZOON LIEVENS A EN ZOON: YVES APPERMONT | VRIJE BASISSCHOOL | Media Films | S.S.B. REPAIR SHOP GSM | Vandeputte-Buyse BVBA

Other related companies as LIEVENS A EN ZOON: YVES APPERMONT | VRIJE BASISSCHOOL | Media Films | S.S.B. REPAIR SHOP GSM | Vandeputte-Buyse BVBA

LIEVENS A EN ZOON is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVENS A EN ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05204742431. Het bedrijf LIEVENS A EN ZOON bevindt zich op het adres: WARANDESTRAAT 58; 1770; LIEDEKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 549,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in LIEVENS A EN ZOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVENS A EN ZOON is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVENS A EN ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVENS A EN ZOON, openstaande posities, locatie van LIEVENS A EN ZOON op de kaart.

LIEVENS A EN ZOON is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVENS A EN ZOON, company assigned to the tax number BE05204742431. The company LIEVENS A EN ZOON is located at the address: WARANDESTRAAT 58; 1770; LIEDEKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 549,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in LIEVENS A EN ZOON were not found.
The main activity of LIEVENS A EN ZOON is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVENS A EN ZOON is not available. You also can look at reviews of LIEVENS A EN ZOON, open positions, location of LIEVENS A EN ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVENS A EN ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVENS A EN ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVENS A EN ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVENS A EN ZOON, employees, financial statistics.