S.S.B. REPAIR SHOP GSM

Contactgegevens S.S.B. REPAIR SHOP GSM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.S.B. REPAIR SHOP GSM: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.S.B. REPAIR SHOP GSM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN NEVELESTRAAT 110; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33265694 (+32-33265694) 33265694 (+32-33265694)

Fax (fax): +32 (87) 793-81-59 +32 (87) 793-81-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.S.B. REPAIR SHOP GSM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.S.B. REPAIR SHOP GSM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.S.B. REPAIR SHOP GSM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.S.B. REPAIR SHOP GSM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.S.B. REPAIR SHOP GSM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.S.B. REPAIR SHOP GSM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.S.B. REPAIR SHOP GSM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.S.B. REPAIR SHOP GSM
Products information S.S.B. REPAIR SHOP GSM

BTW identificatienummer (tax): BE06100128173
Ondernemingsnummer: 1531738281
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.S.B. REPAIR SHOP GSM
(Get full report from official database of BE for S.S.B. REPAIR SHOP GSM)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.S.B. REPAIR SHOP GSM
Addition kinds of activities for S.S.B. REPAIR SHOP GSM

551199. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec
07810200. Landschapsdiensten | Landscape services
22119901. Alpaca's, katoen | Alpacas, cotton
22690201. Bleken: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Bleaching: raw stock, yarn, and narrow fabrics
42210102. Graan lift, alleen opslag | Grain elevator, storage only
51940101. sigaretten | Cigarettes
73359900. Commerciële fotografie, nec | Commercial photography, nec
78299903. Film inkoopbureaus, film | Film purchasing agencies, motion picture

Werken bij S.S.B. REPAIR SHOP GSM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.S.B. REPAIR SHOP GSM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.S.B. REPAIR SHOP GSM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.S.B. REPAIR SHOP GSM. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste partner voor onze klant gelegen te Puurs, zijn wij op zoek naar een Customer Service Agent. Jouw takenpakket: Vlekkeloze opvolging van de logistieke flow; Administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers; Opvolging van de Track and Tracing van de zendingen voor je klant; De voorbereiding van de facturatie voor en hierbij onduidelijkheden signaleren waar nodig + oplossingen bedenken. Prioriteiten stellen in samenspraak met je klant en collega’s.

  • chauffeur CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • Zaalmedewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

  • Schoonmaker bakkerij regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio Merchtem zijn wij dringend op zoek naar iemand die 1 Weekend op 2 kan gaan werken. zaterdag: 9-13 zondag: 8-12 Taken: Afwassen, tafels afkuisen, bakkerij & atelier netjes houden Kan zowel als flexi, student of regulier

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Kinderkinesitherapeut, kinesitherapeut pediatrie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DANIELS-BOEY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut in onze groepspraktijk met baby's, peuters, kleuters, lagere school kinderen en tieners. Je geeft hen therapie omwille van neuromotorische, psychomotorische en/of respiratoire moeilijkheden. Hierbij is het belangrijk zelfstandig te kunnen werken, graag in team te werken en initiatief te kunnen nemen. Op regelmatige basis overleg je met je collega over de cliënten, agenda, behandeling, bijscholingen,... en zoeken we samen naar een zo goed mogelijk therapieplan voor onze cliënten.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

  • Bewakingsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van S.S.B. REPAIR SHOP GSM in sociale netwerken
Look for responds of S.S.B. REPAIR SHOP GSM in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.S.B. REPAIR SHOP GSM. Laat een reactie achter voor S.S.B. REPAIR SHOP GSM. S.S.B. REPAIR SHOP GSM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.S.B. REPAIR SHOP GSM. Leave a respond for S.S.B. REPAIR SHOP GSM. S.S.B. REPAIR SHOP GSM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.S.B. REPAIR SHOP GSM op de google maps. Adres en contacten S.S.B. REPAIR SHOP GSM
Location of S.S.B. REPAIR SHOP GSM on the google maps. Address and contacts of S.S.B. REPAIR SHOP GSM

Andere gerelateerde bedrijven als come S.S.B. REPAIR SHOP GSM S.S.B. REPAIR SHOP GSM: LE BON LIVRE | SNACK-BAR NICKY | VAN HOLME | BRAINE-SANICHAUFFE SPRL | Eden Roc BVBA

Other related companies as S.S.B. REPAIR SHOP GSM: LE BON LIVRE | SNACK-BAR NICKY | VAN HOLME | BRAINE-SANICHAUFFE SPRL | Eden Roc BVBA

S.S.B. REPAIR SHOP GSM is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.S.B. REPAIR SHOP GSM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06100128173. Het bedrijf S.S.B. REPAIR SHOP GSM bevindt zich op het adres: VAN NEVELESTRAAT 110; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Lijst met producten zijn Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van S.S.B. REPAIR SHOP GSM is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.S.B. REPAIR SHOP GSM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.S.B. REPAIR SHOP GSM, openstaande posities, locatie van S.S.B. REPAIR SHOP GSM op de kaart.

S.S.B. REPAIR SHOP GSM is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.S.B. REPAIR SHOP GSM, company assigned to the tax number BE06100128173. The company S.S.B. REPAIR SHOP GSM is located at the address: VAN NEVELESTRAAT 110; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. List of products are Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of S.S.B. REPAIR SHOP GSM is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of S.S.B. REPAIR SHOP GSM is not available. You also can look at reviews of S.S.B. REPAIR SHOP GSM, open positions, location of S.S.B. REPAIR SHOP GSM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.S.B. REPAIR SHOP GSM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.S.B. REPAIR SHOP GSM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.S.B. REPAIR SHOP GSM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.S.B. REPAIR SHOP GSM, employees, financial statistics.