KAREL VANDEWEYER

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • KAREL VANDEWEYER
Private companiesOil and Gas Extraction • KAREL VANDEWEYER

Contactgegevens KAREL VANDEWEYER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAREL VANDEWEYER: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAREL VANDEWEYER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAAL 68; 3980; TESSENDERLO, België

Telefoon (phone): 13664309 (+32-13664309) 13664309 (+32-13664309)

Fax (fax): +32 (81) 627-11-35 +32 (81) 627-11-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAREL VANDEWEYER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAREL VANDEWEYER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAREL VANDEWEYER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAREL VANDEWEYER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAREL VANDEWEYER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAREL VANDEWEYER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAREL VANDEWEYER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAREL VANDEWEYER
Products information KAREL VANDEWEYER

BTW identificatienummer (tax): BE01880004882
Ondernemingsnummer: 5682098388
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in KAREL VANDEWEYER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAREL VANDEWEYER
(Get full report from official database of BE for KAREL VANDEWEYER)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAREL VANDEWEYER
Addition kinds of activities for KAREL VANDEWEYER

17110403. Zonne-energie contractant | Solar energy contractor
26550203. Blikjes, samengesteld: folie-vezels en andere: van gekochte vezel | Cans, composite: foil-fiber and other: from purchased fiber
35520120. Winders, textielmachines | Winders, textile machinery
57190303. Kolen brandende kachels | Coal burning stoves
59619913. Algemene koopwaar, postorder | General merchandise, mail order

Werken bij KAREL VANDEWEYER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAREL VANDEWEYER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAREL VANDEWEYER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAREL VANDEWEYER. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • Internal Sales Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert een portefeuille van dealers met laag potentieel met het oog op klantenbinding en ontwikkeling Je bent de problemsolver van onze klanten (invoerders, dealers van auto's, motorfietsen en mobilhomes). Je bent verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van de verkoopteams van onze partners. Je staat in voor de communicatie met de dealers via B2Boost, mailing en telefoon. Je leidt en beheert de kredietpromoties. Je verzekert het dagelijkse management van onze incentiveacties. Je helpt de teamleden bij het organiseren van Car Fairs en specifieke events.

  • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

  • Productiemedewerker m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productieoperator (m/v) in de regio Temse? Dan zijn wij naar jou op zoek! Je werkt voor een bedrijf actief in elektrische materialen. Op de productieafdeling worden van grote rollen bekabeling kleine rolletjes gemaakt voor doe-het-zelf-zaken. Je start met het opzetten van coupkes op de rolletjes die uit de machine komen. Als dit vlot verloopt zal je stapsgewijs ook aangeleerd krijgen hoe de machine werkt. Je leert de machine bedienen en kleine storingen op te lossen. Je werkt in een 2-ploegen systeem en komt terecht in een klein team. Vroege: ma-do 5u45-14u vrijdag 5u45-13u Late: ma-do 13u45-22u00 vrijdag 12u45-20u00

  • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp Overijse/Hoeilaart (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare en Brugge. Voor ons vastgoedkantoor in Brugge zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Brugge verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

Zoek naar antwoorden van KAREL VANDEWEYER in sociale netwerken
Look for responds of KAREL VANDEWEYER in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAREL VANDEWEYER. Laat een reactie achter voor KAREL VANDEWEYER. KAREL VANDEWEYER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAREL VANDEWEYER. Leave a respond for KAREL VANDEWEYER. KAREL VANDEWEYER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAREL VANDEWEYER op de google maps. Adres en contacten KAREL VANDEWEYER
Location of KAREL VANDEWEYER on the google maps. Address and contacts of KAREL VANDEWEYER

Andere gerelateerde bedrijven als come KAREL VANDEWEYER KAREL VANDEWEYER: VAN LABEKE | LES ECURIES D?OPPREBAIS | Klinkenberg SA | DIDIER CLEMENT | ECOLE POLYTECHNIQUE

Other related companies as KAREL VANDEWEYER: VAN LABEKE | LES ECURIES D?OPPREBAIS | Klinkenberg SA | DIDIER CLEMENT | ECOLE POLYTECHNIQUE

KAREL VANDEWEYER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAREL VANDEWEYER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880004882. Het bedrijf KAREL VANDEWEYER bevindt zich op het adres: BAAL 68; 3980; TESSENDERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in KAREL VANDEWEYER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAREL VANDEWEYER is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAREL VANDEWEYER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAREL VANDEWEYER, openstaande posities, locatie van KAREL VANDEWEYER op de kaart.

KAREL VANDEWEYER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAREL VANDEWEYER, company assigned to the tax number BE01880004882. The company KAREL VANDEWEYER is located at the address: BAAL 68; 3980; TESSENDERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in KAREL VANDEWEYER were not found.
The main activity of KAREL VANDEWEYER is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KAREL VANDEWEYER is not available. You also can look at reviews of KAREL VANDEWEYER, open positions, location of KAREL VANDEWEYER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAREL VANDEWEYER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAREL VANDEWEYER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAREL VANDEWEYER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAREL VANDEWEYER, employees, financial statistics.