VAN LABEKE

Contactgegevens VAN LABEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN LABEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN LABEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VICTOR BRAECKMANLAAN 6; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 93290011 (+32-93290011) 93290011 (+32-93290011)

Fax (fax): +32 (61) 654-25-49 +32 (61) 654-25-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN LABEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN LABEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN LABEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN LABEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN LABEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN LABEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN LABEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN LABEKE
Products information VAN LABEKE

BTW identificatienummer (tax): BE03377441406
Ondernemingsnummer: 8704437255
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 168,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN LABEKE
(Get full report from official database of BE for VAN LABEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN LABEKE
Addition kinds of activities for VAN LABEKE

278204. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
25119900. Houten huishoudelijke meubels, nec | Wood household furniture, nec
35420300. Die-casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
35699918. Industriële schokdempers | Industrial shock absorbers
35999901. Luchtinlaat filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Air intake filters, internal combustion engine, except auto
76999910. Textiel rolbekleding | Textile roll covering
82110303. Openbare basisschool | Public elementary school
96310403. Regeling, administratie van nutsbedrijven, provincie overheid | Regulation, administration of utilities, county government

Werken bij VAN LABEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN LABEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN LABEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN LABEKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

 • Machinebouwer (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinebouwer word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten, gedurende een periode van 6 tot 12 maanden. Hiervoor werk je nauw samen met collega's en supervisors en onderhou je de nodige contacten met ondersteunende afdelingen. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijzen Je assembleert voortdurend verschillende types Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal. Je registreert ontbrekende onderdelen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

 • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

 • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

 • Automechanieker (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

 • Ervaren Carrossier (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je wordt als Koetswerkhersteller... Tewerkgesteld bij een gerenommeerd carosseriebedrijf in Antwerpen. Wij zoeken ervaren Carrossiers (monteurs en demonteurs, voorbewerkers, plaatbewerkers en spuiters – m/v). Onze klanten hebben steeds behoefte aan geschoolde Koetswerkherstellers die hun ervaring willen inzetten in een team van enthousiaste vakmensen.

 • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Securitas

  Type: Vaste Job

  Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

 • Projectleider Speciale Technieken (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in Geel, actief in de industriële en particuliere sector en specialist op gebied van installatie, onderhoud en beheer van installaties voor verwarming, ventilatie, airco en sanitair, zijn we op zoek naar een Projectleider Speciale Technieken voor HVAC installaties. Als projectmanager heeft u de uiteindelijke eindverantwoordelijkheid over de projecten. U zorgt voor de goede opvolging en uitvoering van de projecten waarbij de volgende 3 criteria van belang zijn : planning, kwaliteit, budget. Uw taken omvatten onder meer ; -Bestuderen van het lastenboek en de offerte -Contacten en onderhandelingen met klanten tijdens de projectuitvoering -Selectie, onderhandeling en aankoop bij leveranciers en onderaannemers -Realisatie van projecten, door het bepalen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en methodes -Totaalbeheer van planning, kwaliteit en veiligheid

 • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

  Type: Vaste Job

  Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

 • Commerciële medewerker binnendienst Tsjechisch / Slowaaks (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

  Type: Vaste Job

  Je bent het eerste contact voor onze buitendienst en staat hen bij in het noteren van bestellingen en opmaken van facturen In het depot ga je op zoek naar het juiste product en je stemt af met de logistiek volgens de noden van de klant Je staat ook klanten te woord in onze toonzaal en je geeft hen een woordje uitleg Je benadert je klantenportefeuille proactief met nieuwe producten en promoties Je bent servicegericht en werkt ordelijk en gestructureerd.

 • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Tempo-Team Professionals

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

 • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van VAN LABEKE in sociale netwerken
Look for responds of VAN LABEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN LABEKE. Laat een reactie achter voor VAN LABEKE. VAN LABEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN LABEKE. Leave a respond for VAN LABEKE. VAN LABEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN LABEKE op de google maps. Adres en contacten VAN LABEKE
Location of VAN LABEKE on the google maps. Address and contacts of VAN LABEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN LABEKE VAN LABEKE: TAVERNE COCOON | FERNAND SURMONT | LIFTEN E. THIERY | CARROSSERIE DUBLIMO | PIERRE-PAUL DARDENNE

Other related companies as VAN LABEKE: TAVERNE COCOON | FERNAND SURMONT | LIFTEN E. THIERY | CARROSSERIE DUBLIMO | PIERRE-PAUL DARDENNE

VAN LABEKE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN LABEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03377441406. Het bedrijf VAN LABEKE bevindt zich op het adres: VICTOR BRAECKMANLAAN 6; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 168,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VAN LABEKE is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN LABEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN LABEKE, openstaande posities, locatie van VAN LABEKE op de kaart.

VAN LABEKE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN LABEKE, company assigned to the tax number BE03377441406. The company VAN LABEKE is located at the address: VICTOR BRAECKMANLAAN 6; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 168,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VAN LABEKE is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN LABEKE is not available. You also can look at reviews of VAN LABEKE, open positions, location of VAN LABEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN LABEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN LABEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN LABEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN LABEKE, employees, financial statistics.