PIERRE-PAUL DARDENNE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • PIERRE-PAUL DARDENNE
Private companiesOil and Gas Extraction • PIERRE-PAUL DARDENNE

Contactgegevens PIERRE-PAUL DARDENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE-PAUL DARDENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE-PAUL DARDENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DES COMBATTANTS 18; 4840; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT, België

Telefoon (phone): 87880031 (+32-87880031) 87880031 (+32-87880031)

Fax (fax): +32 (2) 459-87-49 +32 (2) 459-87-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE-PAUL DARDENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE-PAUL DARDENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE-PAUL DARDENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE-PAUL DARDENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE-PAUL DARDENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE-PAUL DARDENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE-PAUL DARDENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE-PAUL DARDENNE
Products information PIERRE-PAUL DARDENNE

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in PIERRE-PAUL DARDENNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE-PAUL DARDENNE
(Get full report from official database of BE for PIERRE-PAUL DARDENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE-PAUL DARDENNE
Addition kinds of activities for PIERRE-PAUL DARDENNE

503201. Plaveiselmaterialen | Paving materials
24991606. Sneeuw hek, hout | Snow fence, wood
34990302. Ladders, draagbaar: metaal | Ladders, portable: metal
35450318. Headstocks, draaibank (gereedschapsmiddel accessoires) | Headstocks, lathe (machine tool accessories)
50910100. Watersport apparatuur en benodigdheden | Watersports equipment and supplies
75390401. Auto remvoering, installatie | Auto brake lining, installation

Werken bij PIERRE-PAUL DARDENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE-PAUL DARDENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE-PAUL DARDENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE-PAUL DARDENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

  • Chauffeur C aan horecazaken (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat voeding levert aan horeca zaken, zoeken we een chauffeur C. Je hebt meerdere stops en staat ook zelf in voor het laden en lossen. Daarnaast heb je ook heel veel contact met de klanten.

  • Machineoperator profileerlijn - Nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de aanvoer van rollen staalplaten Je stelt de machine in aan de hand van gegevens met als doel koudgevormde wand- of dakplaten te bekomen Je pakt de afgewerkte platen in en voert ze weg met de heftruck

  • Dakwerker schuine daken (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ben je iemand die graag buiten en op hoogte werkt. Voor deze vacature bestaat jouw takenpakket uit het volgende: dak uitzetten spanten plaatsen timmerwerken uitvoeren isolatie plaatsen EPDM plaatsen gevelbekleding plaatsen pannen en leien leggen zinkwerken uitvoeren

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Collaborateur au service clientèle (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Description profil: Uurrooster 17-22u Nombre d'heures/semaine: 40 Nombre de jours/semaine: 5 Traitement des plaintes Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • Adjunct Smatch Haaltert(M/V) (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PROFI

    Type: Vaste Job

    Tijdens een praktijkgerichte opleiding leert u het dagelijks functioneren en beheer van de winkel kennen. Als assistent wordt u de rechterhand van de gerant. Samen met de gerant staat u in voor het operationele gedeelte van het commerciële en financiële beheer van de winkel. Tevens staat u, samen met de gerant, in voor het team van medewerkers.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van PIERRE-PAUL DARDENNE in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE-PAUL DARDENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE-PAUL DARDENNE. Laat een reactie achter voor PIERRE-PAUL DARDENNE. PIERRE-PAUL DARDENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE-PAUL DARDENNE. Leave a respond for PIERRE-PAUL DARDENNE. PIERRE-PAUL DARDENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE-PAUL DARDENNE op de google maps. Adres en contacten PIERRE-PAUL DARDENNE
Location of PIERRE-PAUL DARDENNE on the google maps. Address and contacts of PIERRE-PAUL DARDENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE-PAUL DARDENNE PIERRE-PAUL DARDENNE: CENTEA | Eco + | ALBERT NIESTEN | MEUBLES CONFORTA | Verkest

Other related companies as PIERRE-PAUL DARDENNE: CENTEA | Eco + | ALBERT NIESTEN | MEUBLES CONFORTA | Verkest

PIERRE-PAUL DARDENNE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE-PAUL DARDENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf PIERRE-PAUL DARDENNE bevindt zich op het adres: PLACE DES COMBATTANTS 18; 4840; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in PIERRE-PAUL DARDENNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE-PAUL DARDENNE is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE-PAUL DARDENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE-PAUL DARDENNE, openstaande posities, locatie van PIERRE-PAUL DARDENNE op de kaart.

PIERRE-PAUL DARDENNE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE-PAUL DARDENNE, company assigned to the tax number BE03474945068. The company PIERRE-PAUL DARDENNE is located at the address: PLACE DES COMBATTANTS 18; 4840; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pharmaciens. Products created in PIERRE-PAUL DARDENNE were not found.
The main activity of PIERRE-PAUL DARDENNE is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE-PAUL DARDENNE is not available. You also can look at reviews of PIERRE-PAUL DARDENNE, open positions, location of PIERRE-PAUL DARDENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE-PAUL DARDENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE-PAUL DARDENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE-PAUL DARDENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE-PAUL DARDENNE, employees, financial statistics.