FA. SPREUTELS C. & ZOON

Contactgegevens FA. SPREUTELS C. & ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. SPREUTELS C. & ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. SPREUTELS C. & ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MERENSTRAAT 51; 3080; TERVUREN, België

Telefoon (phone): 27673145 (+32-27673145) 27673145 (+32-27673145)

Fax (fax): +32 (71) 312-83-30 +32 (71) 312-83-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. SPREUTELS C. & ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. SPREUTELS C. & ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. SPREUTELS C. & ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. SPREUTELS C. & ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. SPREUTELS C. & ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. SPREUTELS C. & ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. SPREUTELS C. & ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. SPREUTELS C. & ZOON
Products information FA. SPREUTELS C. & ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE05925170898
Ondernemingsnummer: 6431365966
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FA. SPREUTELS C. & ZOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. SPREUTELS C. & ZOON
(Get full report from official database of BE for FA. SPREUTELS C. & ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. SPREUTELS C. & ZOON
Addition kinds of activities for FA. SPREUTELS C. & ZOON

206799. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
28999934. osseïne | Ossein
35559906. Typografische nummermachines | Typographic numbering machines
38290505. Niveaumeters, stralingstype | Level gauges, radiation type
39490502. Boogschieten apparatuur, algemeen | Archery equipment, general
39999912. Vingerafdrukapparatuur | Fingerprint equipment
72159903. Wasserette, munteenheid | Laundry, coin-operated
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory
80930103. Drugskliniek, polikliniek | Drug clinic, outpatient
92239904. Gevangenis, regering | Jail, government

Werken bij FA. SPREUTELS C. & ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. SPREUTELS C. & ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. SPREUTELS C. & ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. SPREUTELS C. & ZOON. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker voeding (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

 • Heftruckchauffeur (tijdelijk) (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met de andere magazijnier sta je in voor de aan- & afvoer van de goederen van/naar magazijn & productie.

 • Tijdelijke inpakker (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, de absolute specialist in pralines en truffels, zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers om te helpen bij de productie of inpak van pralines en truffels. Je takenpakket kan onder meer bestaan uit: - afpak: aan het einde van de lijn vellen afgewerkte pralines afnemen van de band, vellen stapelen, pralines in dozen of bakken stapelen - inpakken van pralines en truffels - actieve deelname aan kwaliteitscontrole: gewichtscontrole, visuele controle, uithalen van pralines die niet voldoen, ... - bewaren van orde en netheid

 • Laborant (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

 • Monteur (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

  Regio: ERWETEGEM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: VIO

  Type: Studentenjob

  Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

 • Handige monteur (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

 • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van FA. SPREUTELS C. & ZOON in sociale netwerken
Look for responds of FA. SPREUTELS C. & ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. SPREUTELS C. & ZOON. Laat een reactie achter voor FA. SPREUTELS C. & ZOON. FA. SPREUTELS C. & ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. SPREUTELS C. & ZOON. Leave a respond for FA. SPREUTELS C. & ZOON. FA. SPREUTELS C. & ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. SPREUTELS C. & ZOON op de google maps. Adres en contacten FA. SPREUTELS C. & ZOON
Location of FA. SPREUTELS C. & ZOON on the google maps. Address and contacts of FA. SPREUTELS C. & ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. SPREUTELS C. & ZOON FA. SPREUTELS C. & ZOON: Boîte a News | VAN GILS ELECTRO | PASCAL GHAYE | JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN | BVBA HIMCO

Other related companies as FA. SPREUTELS C. & ZOON: Boîte a News | VAN GILS ELECTRO | PASCAL GHAYE | JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN | BVBA HIMCO

FA. SPREUTELS C. & ZOON is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. SPREUTELS C. & ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05925170898. Het bedrijf FA. SPREUTELS C. & ZOON bevindt zich op het adres: MERENSTRAAT 51; 3080; TERVUREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. SPREUTELS C. & ZOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. SPREUTELS C. & ZOON is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. SPREUTELS C. & ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. SPREUTELS C. & ZOON, openstaande posities, locatie van FA. SPREUTELS C. & ZOON op de kaart.

FA. SPREUTELS C. & ZOON is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. SPREUTELS C. & ZOON, company assigned to the tax number BE05925170898. The company FA. SPREUTELS C. & ZOON is located at the address: MERENSTRAAT 51; 3080; TERVUREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in FA. SPREUTELS C. & ZOON were not found.
The main activity of FA. SPREUTELS C. & ZOON is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. SPREUTELS C. & ZOON is not available. You also can look at reviews of FA. SPREUTELS C. & ZOON, open positions, location of FA. SPREUTELS C. & ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. SPREUTELS C. & ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. SPREUTELS C. & ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. SPREUTELS C. & ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. SPREUTELS C. & ZOON, employees, financial statistics.