JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN

Contactgegevens JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLAUWHOFDREEF 28; 9290; BERLARE, België

Telefoon (phone): 93675482 (+32-93675482) 93675482 (+32-93675482)

Fax (fax): +32 (56) 456-98-64 +32 (56) 456-98-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN
Products information JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN

BTW identificatienummer (tax): BE09985992431
Ondernemingsnummer: 5597778320
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.

Product categorie (product category): Grossistes divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN
(Get full report from official database of BE for JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN
Addition kinds of activities for JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN

729900. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service
14990602. Veenbouw | Peat mining
24410200. Hoesjes, hout | Cases, wood
27520901. Kranten, alleen gelithografeerd | Newspapers, lithographed only
31110402. Riemleer | Belting leather
38610601. Ontwikkelaars, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Developers, photographic (not made in chemical plants)
59420000. Boekwinkels | Book stores

Werken bij JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

  • Dynamisch Quality Manager met Peoplemanegement ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door kwaliteitsbeleid? Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager met people skills. In deze boeiende functie werk je een efficiënt en effectief kwaliteitsbeleid uit, ben je verantwoordelijk voor verschillende certificaten en systemen (ISO, AEO, ...). Hierbij stuur je ook de Quality Advisor aan. Een greep uit jouw takenpakket: • Je analyseert en verbetert het kwaliteitssysteem. • Je controleert en evalueert het kwaliteitsmanagementsysteem door middel van interne en externe audits. • Je analyseert de resultaten regelmatig aan de hand van management meetings • Je implementeert controlesystemen om de certificaten te behouden, verlengen, vernieuwen of uit te breiden. • Je optimaliseert de procedures voor elke afdeling. • Je biedt jouw collega's advies betreffende de formaliteiten waaraan men moet voldoen. • Je rapporteert rechtstreeks aan de directie over de vooruitgang van het kwaliteitsbeleid

  • Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASCHKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

  • Studenten verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

  • Studenten voor september bij Carrefour Bornem of in het weekend tijdens het schooljaar (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag een centje bijverdienen door te werken bij Carrefour Bornem? Carrefour Bornem is volop op zoek naar studenten voor de maand september alsook voor studenten in het weekend tijdens het schooljaar

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Vivid Resourcing - Windows Server Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Overall role purpose The Windows Server Engineer is part of the Windows Server/VMware department, which is itself a department within IT. The Windows Server/VMware department provides design, monitoring, operation and implementation of Windows backend and vSphere based services. Ensuring optimum availability, disaster recovery, security and performance of the infrastructure within a global scope. Duties Guarantee the seamless availability of our infrastructure portfolio in a complex and dynamic environment. Providing and supporting services on a global scale, while adhering to technical standards and strict company security guidelines. Execute specialized tasks involved in designing, installing and maintaining Windows & VMware servers located at the clients main Data Centers. This in order to provide global customers a fully operational environment for the hosted business applications at the highest availability rate, featuring the best cost/benefit ratio with minimum. - Note: The design element is particularly crucial to this project, someone who has recent experience in designing infrastructure related to the Microsoft Windows services Design and control the implementation of Windows & VMware backend services to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term. Document all implementation processes & administration tasks. Requirements Thorough knowledge of Windows Server, Windows Failover Clustering and their related environments. Thorough knowledge of Active Directory. Excellent experience in 3rd line support engineering Awareness of security standards. Min. 5 years' of Infra IT experience. You have good communication and planning skills You are fluent in English (spoken and written) Details Start Date: Immediate Location: Brussels Rate: Negotiable, depending on experience with Clustering and high level design on 3rd line engineering If you are interested, interviews can be scheduled immediately.

Zoek naar antwoorden van JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN in sociale netwerken
Look for responds of JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN. Laat een reactie achter voor JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN. JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN. Leave a respond for JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN. JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN op de google maps. Adres en contacten JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN
Location of JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN on the google maps. Address and contacts of JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN: Ooms R BVBA | JOANNES BROEKX | Village no 3 ASBL | ECUPHAR | HANG CHOW

Other related companies as JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN: Ooms R BVBA | JOANNES BROEKX | Village no 3 ASBL | ECUPHAR | HANG CHOW

JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09985992431. Het bedrijf JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN bevindt zich op het adres: BLAUWHOFDREEF 28; 9290; BERLARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 574,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Grossistes divers. Lijst met producten zijn Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires..
De hoofdactiviteit van JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN, openstaande posities, locatie van JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN op de kaart.

JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN, company assigned to the tax number BE09985992431. The company JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN is located at the address: BLAUWHOFDREEF 28; 9290; BERLARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 574,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Grossistes divers. List of products are Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires..
The main activity of JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN is not available. You also can look at reviews of JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN, open positions, location of JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN, employees, financial statistics.