FA. GLORIEUX & ZN

Contactgegevens FA. GLORIEUX & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. GLORIEUX & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. GLORIEUX & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VICHTESTEENWEG 68; 8540; DEERLIJK, België

Telefoon (phone): 56717997 (+32-56717997) 56717997 (+32-56717997)

Fax (fax): +32 (9) 368-75-22 +32 (9) 368-75-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. GLORIEUX & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. GLORIEUX & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. GLORIEUX & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. GLORIEUX & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. GLORIEUX & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. GLORIEUX & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. GLORIEUX & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. GLORIEUX & ZN
Products information FA. GLORIEUX & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE03374145507
Ondernemingsnummer: 8090301513
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FA. GLORIEUX & ZN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. GLORIEUX & ZN
(Get full report from official database of BE for FA. GLORIEUX & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. GLORIEUX & ZN
Addition kinds of activities for FA. GLORIEUX & ZN

209299. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
20990701. Box lunches, te koop op basis van premisses | Box lunches, for sale off premisses
20990703. Cracker-sandwiches, gemaakt van gekochte crackers | Cracker sandwiches, made from purchased crackers
26790502. Creeppapier of Crêpe Papierproducten: aangekocht materiaal | Crepe paper or crepe paper products: purchased material
36259907. Elektrische besturing en controle accessoires, industriële | Electric controls and control accessories, industrial
39490204. Visserijpakket, algemeen | Fishing tackle, general
63619902. Vastgoed titel verzekering | Real estate title insurance
76990800. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service

Werken bij FA. GLORIEUX & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. GLORIEUX & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. GLORIEUX & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. GLORIEUX & ZN. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

 • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

 • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

 • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • OPERATOR (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de Gent zijn we op zoek naar een operator/ rechterhand van de onderhoudsmechanicien. De mechanicien assisteer je als zijn rechterhand. De bediening van de machines worden aan jou toegewezen. Dit houdt in het opstarten, het wisselen van formaten en het afsluiten met het bedienen van het reinigingssysteem. Het beheer van verschillende etiketsoorten, bakken en flessen voer je uit. Verder zorg je ervoor dat de types overzichtelijk gesorteerd worden. Regelmatig vroeg starten is geen belemmering. De vooropgestelde doelstellingen streef je na om deze te behalen en te rapporteren aan de directe chef. Op andere afdelingen kan het zijn dat je ook meewerkt met laden en lossen van vrachtwagen en het leeggoed sorteren.

 • Winkelmedewerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: t-interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als winkelmedewerker wordt je ingeschakeld voor het vervullen van een gevarieerd takenpakket. Het te woord staan en helpen van klanten is daar een groot onderdeel van. Je zal mensen helpen met het vinden van artikelen of bij bepaalde vragen. Daarnaast moet de winkel ook regelmatig aangevuld worden. Heb je zelf wat technisch inzicht, dan is dit zeker een pluspunt! Je zal je onmiddellijk thuis voelen in deze setting.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

  Regio: Regio Doel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PRIMARK

  Type: Studentenjob

  Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

 • Chauffeur Lincent (LINCENT)

  Regio: LINCENT

  Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

  Type: Vaste Job

  Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

 • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

 • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AUSY

  Type: Vaste Job

  Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

Zoek naar antwoorden van FA. GLORIEUX & ZN in sociale netwerken
Look for responds of FA. GLORIEUX & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. GLORIEUX & ZN. Laat een reactie achter voor FA. GLORIEUX & ZN. FA. GLORIEUX & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. GLORIEUX & ZN. Leave a respond for FA. GLORIEUX & ZN. FA. GLORIEUX & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. GLORIEUX & ZN op de google maps. Adres en contacten FA. GLORIEUX & ZN
Location of FA. GLORIEUX & ZN on the google maps. Address and contacts of FA. GLORIEUX & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. GLORIEUX & ZN FA. GLORIEUX & ZN: JEAN DUJARDIN | De Meester Tom | TJEEBOOGIEM | GIJSECOM GEBRS | JOHAN WILLEMS

Other related companies as FA. GLORIEUX & ZN: JEAN DUJARDIN | De Meester Tom | TJEEBOOGIEM | GIJSECOM GEBRS | JOHAN WILLEMS

FA. GLORIEUX & ZN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. GLORIEUX & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03374145507. Het bedrijf FA. GLORIEUX & ZN bevindt zich op het adres: VICHTESTEENWEG 68; 8540; DEERLIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. GLORIEUX & ZN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. GLORIEUX & ZN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. GLORIEUX & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. GLORIEUX & ZN, openstaande posities, locatie van FA. GLORIEUX & ZN op de kaart.

FA. GLORIEUX & ZN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. GLORIEUX & ZN, company assigned to the tax number BE03374145507. The company FA. GLORIEUX & ZN is located at the address: VICHTESTEENWEG 68; 8540; DEERLIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in FA. GLORIEUX & ZN were not found.
The main activity of FA. GLORIEUX & ZN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. GLORIEUX & ZN is not available. You also can look at reviews of FA. GLORIEUX & ZN, open positions, location of FA. GLORIEUX & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. GLORIEUX & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. GLORIEUX & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. GLORIEUX & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. GLORIEUX & ZN, employees, financial statistics.