De Meester Tom

Contactgegevens De Meester Tom: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meester Tom: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meester Tom

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 12 Box 3; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 233 05 80 (+32-03 233 05 80) 03 233 05 80 (+32-03 233 05 80)

Fax (fax): 03 233 05 99 (+32-03 233 05 99) 03 233 05 99 (+32-03 233 05 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meester Tom: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meester Tom"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meester Tom"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meester Tom, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meester Tom. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meester Tom, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meester Tom. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meester Tom
Products information De Meester Tom

BTW identificatienummer (tax): BE07202056884
Ondernemingsnummer: 2857788085
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 517,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in De Meester Tom zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meester Tom
(Get full report from official database of BE for De Meester Tom)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meester Tom
Addition kinds of activities for De Meester Tom

091200. Vinvis | Finfish
944102. Administratie van sociale en menselijke hulpbronnen | Administration of social and human resources
14299900. Gebroken en gebroken steen, nec, nec | Crushed and broken stone, nec, nec
20859900. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
37110108. Stationwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Station wagons (motor vehicles), assembly of
63310100. Landbouwverzekering | Agricultural insurance
78120107. Niet-theatrale film productie | Non-theatrical motion picture production

Werken bij De Meester Tom: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meester Tom: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meester Tom. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meester Tom. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger / monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw. Je komt terecht in een gekend bouwbedrijf met een familiale sfeer, er zijn doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

    Regio: GODVEERDEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oud-Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

  • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

  • GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Gasthof DE KROON

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker : je helpt mee met de bediening, je neemt bestellingen op, dient gerechten en dranken op, ruimt de tafels af.

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

Zoek naar antwoorden van De Meester Tom in sociale netwerken
Look for responds of De Meester Tom in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meester Tom. Laat een reactie achter voor De Meester Tom. De Meester Tom bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meester Tom. Leave a respond for De Meester Tom. De Meester Tom on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meester Tom op de google maps. Adres en contacten De Meester Tom
Location of De Meester Tom on the google maps. Address and contacts of De Meester Tom

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meester Tom De Meester Tom: VBG NV | FRAN?OIS HATERT | MAISON GUISSE-ROBINET | AUTO NOVA | EAGLE'S

Other related companies as De Meester Tom: VBG NV | FRAN?OIS HATERT | MAISON GUISSE-ROBINET | AUTO NOVA | EAGLE'S

De Meester Tom is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meester Tom, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07202056884. Het bedrijf De Meester Tom bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 12 Box 3; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 517,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in De Meester Tom zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Meester Tom is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meester Tom is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meester Tom, openstaande posities, locatie van De Meester Tom op de kaart.

De Meester Tom is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meester Tom, company assigned to the tax number BE07202056884. The company De Meester Tom is located at the address: Mechelsesteenweg 12 Box 3; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 517,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in De Meester Tom were not found.
The main activity of De Meester Tom is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meester Tom is not available. You also can look at reviews of De Meester Tom, open positions, location of De Meester Tom on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meester Tom, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meester Tom, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meester Tom, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meester Tom, employees, financial statistics.