F.C.L. CONSTRUCT

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • F.C.L. CONSTRUCT
Private companiesMetal Mining • F.C.L. CONSTRUCT

Contactgegevens F.C.L. CONSTRUCT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.C.L. CONSTRUCT: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.C.L. CONSTRUCT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRANDE ROUTE 46B2; 7640; ANTOING, België

Telefoon (phone): 69444444 (+32-69444444) 69444444 (+32-69444444)

Fax (fax): +32 (84) 167-28-67 +32 (84) 167-28-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.C.L. CONSTRUCT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.C.L. CONSTRUCT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.C.L. CONSTRUCT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.C.L. CONSTRUCT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.C.L. CONSTRUCT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.C.L. CONSTRUCT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.C.L. CONSTRUCT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.C.L. CONSTRUCT
Products information F.C.L. CONSTRUCT

BTW identificatienummer (tax): BE06805175781
Ondernemingsnummer: 8405609130
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in F.C.L. CONSTRUCT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.C.L. CONSTRUCT
(Get full report from official database of BE for F.C.L. CONSTRUCT)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.C.L. CONSTRUCT
Addition kinds of activities for F.C.L. CONSTRUCT

20480205. Paardvlees, bevroren: bereid als diervoeder | Horse meat, frozen: prepared as animal feed
27549914. Posters: gravure printing | Posters: gravure printing
28360502. venoms | Venoms
30890400. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
32720400. Open haard en schoorsteenmateriaal: beton | Fireplace and chimney material: concrete
35450000. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
38129900. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec
63510000. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
97210402. Internationale zaken, staatsregering | International affairs, state government

Werken bij F.C.L. CONSTRUCT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.C.L. CONSTRUCT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.C.L. CONSTRUCT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.C.L. CONSTRUCT. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

 • Hulpelectricien (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, actief in technologie, zijn we op zoek naar een hulpelektricien voor op de werven. Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

 • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

  Regio: GINGELOM

  Bedrijf: IRON MURPHY

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

 • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

 • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MOBIEL

  Type: Studentenjob

  zie bijlage

 • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

 • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

 • HR Director (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: HR Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

 • Productiemedewerker/operator (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: AQUATREAT

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een veelzijdige en gemotiveerde productiemedewerker, die punctueel en nauwkeurig in een groep kan werken. Tot het takenpakket behoren: aanmaak van fijnchemicaliën, magazijnbeheer, administratie, manueel afvullen in kleinere verpakkingen, kleine technische herstellingen, eenvoudig onderhoud aan toestellen, kwaliteitscontrole in labo. Een degelijke chemische kennis is vereist.

 • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

  Type: Vaste Job

  Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

 • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Integraal begeleider (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DE KORF

  Type: Werfreserve

  Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

Zoek naar antwoorden van F.C.L. CONSTRUCT in sociale netwerken
Look for responds of F.C.L. CONSTRUCT in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.C.L. CONSTRUCT. Laat een reactie achter voor F.C.L. CONSTRUCT. F.C.L. CONSTRUCT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.C.L. CONSTRUCT. Leave a respond for F.C.L. CONSTRUCT. F.C.L. CONSTRUCT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.C.L. CONSTRUCT op de google maps. Adres en contacten F.C.L. CONSTRUCT
Location of F.C.L. CONSTRUCT on the google maps. Address and contacts of F.C.L. CONSTRUCT

Andere gerelateerde bedrijven als come F.C.L. CONSTRUCT F.C.L. CONSTRUCT: Récré (La) | Socobois S.A. | Argus Optiek | Moskito | Enjoy BVBA

Other related companies as F.C.L. CONSTRUCT: Récré (La) | Socobois S.A. | Argus Optiek | Moskito | Enjoy BVBA

F.C.L. CONSTRUCT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.C.L. CONSTRUCT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805175781. Het bedrijf F.C.L. CONSTRUCT bevindt zich op het adres: GRANDE ROUTE 46B2; 7640; ANTOING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in F.C.L. CONSTRUCT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F.C.L. CONSTRUCT is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.C.L. CONSTRUCT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.C.L. CONSTRUCT, openstaande posities, locatie van F.C.L. CONSTRUCT op de kaart.

F.C.L. CONSTRUCT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.C.L. CONSTRUCT, company assigned to the tax number BE06805175781. The company F.C.L. CONSTRUCT is located at the address: GRANDE ROUTE 46B2; 7640; ANTOING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in F.C.L. CONSTRUCT were not found.
The main activity of F.C.L. CONSTRUCT is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of F.C.L. CONSTRUCT is not available. You also can look at reviews of F.C.L. CONSTRUCT, open positions, location of F.C.L. CONSTRUCT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.C.L. CONSTRUCT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.C.L. CONSTRUCT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.C.L. CONSTRUCT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.C.L. CONSTRUCT, employees, financial statistics.