Socobois S.A.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Socobois S.A.
Private companiesMetal Mining • Socobois S.A.

Contactgegevens Socobois S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Socobois S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Socobois S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Camp 6 4950 Sourbrodt, België

Telefoon (phone): 080.44 46 85 (+32-080.44 46 85) 080.44 46 85 (+32-080.44 46 85)

Fax (fax): 080.44 47 80 (+32-080.44 47 80) 080.44 47 80 (+32-080.44 47 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Socobois S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Socobois S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Socobois S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Socobois S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Socobois S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Socobois S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Socobois S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Socobois S.A.
Products information Socobois S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01075531005
Ondernemingsnummer: 1281799316
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 271,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Timber trade

Product categorie (product category): Hardwood Sawmills

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Socobois S.A.
(Get full report from official database of BE for Socobois S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Socobois S.A.
Addition kinds of activities for Socobois S.A.

335701. Communicatie draad | Communication wire
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
36290000. Elektrische industriële apparaten, niet inbegrepen | Electrical industrial apparatus, nec
39659900. Bevestigingsmiddelen, knopen, naalden en spelden, n.v. | Fasteners, buttons, needles, and pins, nec
73420204. Termiet controle | Termite control

Werken bij Socobois S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Socobois S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Socobois S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Socobois S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Huisvuilbelader (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een afvalbelader voor het ophalen van diverse afvalstoffen zoals restafval, PMD, GFT, rolcontainers, papier/karton, grof vuil, etc... Je zal instaan voor het vullen van de laadbak met zakken en ledigt de containers, je zal het beladings- en perssysteem bedienenen zal instaan voor het begeleiden van de chauffeurs tijdens manoevers.

  • Media observator gezocht met eerste werkervaring-kennis Frans (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een fulltime lezer/knipper (m/v). Een lezer-knipper is een specifieke omschrijving voor een doorgedreven, gemotiveerde sterk administratief onderlegde bediende. In opdracht van bedrijven en PR-agentschappen worden actuele Nederlandstalige en Franstalige geschreven en audiovisuele pers op dagelijkse basis gescreend op zoek naar relevante informatie voor de klanten van het bedrijf. Je bundelt/knipt vervolgens de resultaten, verwerkt ze digitaal en stuurt deze door naar de opdrachtgevers. Je bent mee verantwoordelijk voor het inscannen en het intern dispatchen van allerhande persberichten.

  • Ploegverantwoordelijke technisch onderhoud 2-ploegenstelsel (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ninove gaan wij op zoek naar een Ploegverantwoordelijke voor het technisch onderhoud in een 2-ploegenstelsel (m/v). Je zal ook operationeel meedraaien. Een greep uit je takenpakket: Je verzekert interventies op de machines van de sector Je analyseert de afwijkingen en zoekt ook naar de oorzaken hiervan Je corrigeert en verifieert de doeltreffendheid en efficiëntie van de acties en documenteert deze vervolgens Je waakt over het goed inzetten van het personeel (inpakkers) in de sector in samenspraak met en in navolging van de instructies van de verantwoordelijke van de ploeg Je verzekert de conformiteit van de geproduceerde producten Je doet voorstellen van alle verbeteringen die nodig zijn voor een betere werking van de afdeling Je verzekert de navolging van de regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne Je rapporteert aan de verantwoordelijke blaasafdeling

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Customer Service Medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

  • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Scherpenheuvel en omgeving

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • KELNER FLEXI- OF STUDENTENJOB (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: JOCHRI

    Type: Flexijob

    In onze brasserie "Het Begijntje" sta je in voor de bediening van onze klanten. Je neemt de bestelling op en maakt ze klaar aan de toog Je rekent af en zorgt dat alles netjes is

Zoek naar antwoorden van Socobois S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Socobois S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Socobois S.A.. Laat een reactie achter voor Socobois S.A.. Socobois S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Socobois S.A.. Leave a respond for Socobois S.A.. Socobois S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Socobois S.A. op de google maps. Adres en contacten Socobois S.A.
Location of Socobois S.A. on the google maps. Address and contacts of Socobois S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Socobois S.A. Socobois S.A.: Elektro Herman BVBA | GROEP LANDBOUWKREDIET | FOTO DE BUCK | HENRI BINAME | FOUZIA KOUMMAL

Other related companies as Socobois S.A.: Elektro Herman BVBA | GROEP LANDBOUWKREDIET | FOTO DE BUCK | HENRI BINAME | FOUZIA KOUMMAL

Socobois S.A. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Socobois S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01075531005. Het bedrijf Socobois S.A. bevindt zich op het adres: Rue du Camp 6 4950 Sourbrodt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 271,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hardwood Sawmills. Lijst met producten zijn Timber trade.
De hoofdactiviteit van Socobois S.A. is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Socobois S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Socobois S.A., openstaande posities, locatie van Socobois S.A. op de kaart.

Socobois S.A. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Socobois S.A., company assigned to the tax number BE01075531005. The company Socobois S.A. is located at the address: Rue du Camp 6 4950 Sourbrodt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 271,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hardwood Sawmills. List of products are Timber trade.
The main activity of Socobois S.A. is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Socobois S.A. is not available. You also can look at reviews of Socobois S.A., open positions, location of Socobois S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Socobois S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Socobois S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Socobois S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Socobois S.A., employees, financial statistics.