F. DUMONT

Contactgegevens F. DUMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F. DUMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

F. DUMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUD KLOOSTERLAAN 30; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE, België

Telefoon (phone): 23802750 (+32-23802750) 23802750 (+32-23802750)

Fax (fax): +32 (11) 789-81-32 +32 (11) 789-81-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F. DUMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F. DUMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F. DUMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F. DUMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F. DUMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F. DUMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F. DUMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F. DUMONT
Products information F. DUMONT

BTW identificatienummer (tax): BE01460052490
Ondernemingsnummer: 6930969238
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in F. DUMONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F. DUMONT
(Get full report from official database of BE for F. DUMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor F. DUMONT
Addition kinds of activities for F. DUMONT

502305. Decoratieve woninginrichting en benodigdheden | Decorative home furnishings and supplies
07220104. Sojabonen, machine oogstdiensten | Soybean, machine harvesting services
23859900. Waterdichte buitenkleding, inkl | Waterproof outerwear, nec
32699902. Cijfers: aardewerk, china, aardewerk en steengoed | Figures: pottery, china, earthenware, and stoneware
58120500. Familie restaurants | Family restaurants

Werken bij F. DUMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F. DUMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F. DUMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F. DUMONT. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien - ook schoolverlaters ! (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij schoolverlater met een TSO diploma elektrisch richting en wil jij de kans krijgen jouw carriere en ervaring verder uit te bouwen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging in een groot bedrijf? Laat het ons snel weten! Taken: aansluitingen en herstellingen elektriciteit

 • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

 • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Synergie Kempen Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp Kortrijk en omgeving (M/V) (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij particuliere gezinnen uit Kortrijk en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Overijse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wespelaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESPELAAR)

  Regio: WESPELAAR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: PROXY DELHAIZE

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

 • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

 • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van F. DUMONT in sociale netwerken
Look for responds of F. DUMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor F. DUMONT. Laat een reactie achter voor F. DUMONT. F. DUMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F. DUMONT. Leave a respond for F. DUMONT. F. DUMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F. DUMONT op de google maps. Adres en contacten F. DUMONT
Location of F. DUMONT on the google maps. Address and contacts of F. DUMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come F. DUMONT F. DUMONT: Aksis Interieur & Bouw NV | JEAN VOET | ADRIAAN VAN LOON | Raton-Laveur (Le) | RIK BUYSENS

Other related companies as F. DUMONT: Aksis Interieur & Bouw NV | JEAN VOET | ADRIAAN VAN LOON | Raton-Laveur (Le) | RIK BUYSENS

F. DUMONT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F. DUMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01460052490. Het bedrijf F. DUMONT bevindt zich op het adres: OUD KLOOSTERLAAN 30; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 102,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in F. DUMONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F. DUMONT is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F. DUMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F. DUMONT, openstaande posities, locatie van F. DUMONT op de kaart.

F. DUMONT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is F. DUMONT, company assigned to the tax number BE01460052490. The company F. DUMONT is located at the address: OUD KLOOSTERLAAN 30; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 102,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in F. DUMONT were not found.
The main activity of F. DUMONT is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of F. DUMONT is not available. You also can look at reviews of F. DUMONT, open positions, location of F. DUMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F. DUMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F. DUMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F. DUMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F. DUMONT, employees, financial statistics.