ADRIAAN VAN LOON

Contactgegevens ADRIAAN VAN LOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADRIAAN VAN LOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADRIAAN VAN LOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEERESTRAAT 23; 2360; OUD-TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14412593 (+32-14412593) 14412593 (+32-14412593)

Fax (fax): +32 (71) 684-11-40 +32 (71) 684-11-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADRIAAN VAN LOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADRIAAN VAN LOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADRIAAN VAN LOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADRIAAN VAN LOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADRIAAN VAN LOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADRIAAN VAN LOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADRIAAN VAN LOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADRIAAN VAN LOON
Products information ADRIAAN VAN LOON

BTW identificatienummer (tax): BE01220275878
Ondernemingsnummer: 2752593994
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 396,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ADRIAAN VAN LOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADRIAAN VAN LOON
(Get full report from official database of BE for ADRIAAN VAN LOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADRIAAN VAN LOON
Addition kinds of activities for ADRIAAN VAN LOON

355200. Textielmachines | Textile machinery
20660101. Chocolademelk | Chocolate liquor
22990212. Gestempelde velden | Punched felts
38120305. Degaussing apparatuur | Degaussing equipment
50880104. Navigatieapparatuur en benodigdheden | Navigation equipment and supplies

Werken bij ADRIAAN VAN LOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADRIAAN VAN LOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADRIAAN VAN LOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADRIAAN VAN LOON. Looking for open vacancies in other companies

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

  • SUPERVISOR 2PL M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een supervisor. Het takenpakket bestaat uit: - Je neemt de leiding van een bepaalde productieafdeling ter harte - Je begeleidt een groep productiemedewerkers, lijnverantwoordelijken en activiteitenverantwoordelijken (+- 50) binnen een shift - Je ziet erop toe dat de productiedoelstellingen behaald worden met het oog op kwaliteit, veiligheid en hygiëne - Je werkt nauw samen met de andere supervisors en de productieleider

  • dakwerker platte daken (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Zulte zijn wij op zoek naar een dakwerker-platte daken

  • telenet installateurs gezocht (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Zelfstandig kinderbegeleid(st)er ( tijdelijke job ) van 31 oktober 2018 tot en met 30 november 2018 (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: HET DARTELTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een leuke en enthousiaste collega die tijdelijk ons team kan komen versterken. Dit de periode van 31 oktobr 2018 tot 30 november 2018. Samen met je collega’s geef je onze kindjes een goede start.Je bent lief en geduldig en staat open voor contacten met ouders.Met veel plezier geef je correcte informatie aan de ouders en zorg je ervoor dat jullie als 1 team zijn.Vanuit je ervaring durf je ook de ouder adviseren.Elke dag is voor jou een nieuwe uitdaging om onze kindjes te verrassen met leuke activiteiten/veel knuffels/zorgen dat ze zich steeds goed voelen bij ons.Je zorgt samen met ons voor een 2de thuis Huishoudelijke taken behoren ook tot ons pakket en schrikken jou niet af.Baby‘s en peuters hebben geen geheimen voor joh en je kan zelfstandig een groep begeleiden (kindjes van 0 tot 3 jaar).Zelfstandigheid,geduld,lief,correct zijn maar enkele belangrijke woorden in ons vak.Wij zoeken iemand met de juiste feeling en goesting.Want dat is immers wat ons onderscheid.Je durfit initiatief nemen en zorgt voor onze kindjes met heel je hart,want je werkt tenslotte met het meest kostbaarste op aarde. Je staat mee in voor het contact en de dagelijkse werking van de leefgroep en dit omvat : -Enthousiasme en zin om te werken -Zin voor verantwoordelijkheid -Communicatief -Goede beheersing van het Nederlands -Flexibel -Zelfstandig maar ook kunnen werken in team -Attest opleiding levensreddend handelen -Attest goed gedrag en zeden model 2

  • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Sleutelbos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

  • (Master) Franchisenemer City Hub (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    City Hub staat voor opslag, groene stadsdistributie en kantoorruimteverhuur en mikt zowel op de zakelijke als op de privémarkt. Een succesformule in Nederland die hoge ogen gooit. Gestart in Roermond vorig jaar en al meteen rendabel, is nu ook een 2e en 3e Hub in Amsterdam operationeel. Voor België zoeken we voor City Hub naar een master of een eerste pilot franchisenemer. Een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit met een sterk businessmodel, in een markt in volle beweging. Hebt u een pand met minstens 1500 m² vloeroppervlakte aan de rand van de stad, of wenst u uw eigen zaak te starten, kijk dan zeker naar City Hub!

Zoek naar antwoorden van ADRIAAN VAN LOON in sociale netwerken
Look for responds of ADRIAAN VAN LOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADRIAAN VAN LOON. Laat een reactie achter voor ADRIAAN VAN LOON. ADRIAAN VAN LOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADRIAAN VAN LOON. Leave a respond for ADRIAAN VAN LOON. ADRIAAN VAN LOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADRIAAN VAN LOON op de google maps. Adres en contacten ADRIAAN VAN LOON
Location of ADRIAAN VAN LOON on the google maps. Address and contacts of ADRIAAN VAN LOON

Andere gerelateerde bedrijven als come ADRIAAN VAN LOON ADRIAAN VAN LOON: Biocon | NEF C & F | FA. KNOCKAERT A. & H. | GARAGE COOLS PAUL | Cantillon MC

Other related companies as ADRIAAN VAN LOON: Biocon | NEF C & F | FA. KNOCKAERT A. & H. | GARAGE COOLS PAUL | Cantillon MC

ADRIAAN VAN LOON is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADRIAAN VAN LOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01220275878. Het bedrijf ADRIAAN VAN LOON bevindt zich op het adres: HEERESTRAAT 23; 2360; OUD-TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 396,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen; Woningbouw. Producten gemaakt in ADRIAAN VAN LOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADRIAAN VAN LOON is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADRIAAN VAN LOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADRIAAN VAN LOON, openstaande posities, locatie van ADRIAAN VAN LOON op de kaart.

ADRIAAN VAN LOON is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADRIAAN VAN LOON, company assigned to the tax number BE01220275878. The company ADRIAAN VAN LOON is located at the address: HEERESTRAAT 23; 2360; OUD-TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 396,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen; Woningbouw. Products created in ADRIAAN VAN LOON were not found.
The main activity of ADRIAAN VAN LOON is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ADRIAAN VAN LOON is not available. You also can look at reviews of ADRIAAN VAN LOON, open positions, location of ADRIAAN VAN LOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADRIAAN VAN LOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADRIAAN VAN LOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADRIAAN VAN LOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADRIAAN VAN LOON, employees, financial statistics.