ERWIN CLEVERS

Contactgegevens ERWIN CLEVERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERWIN CLEVERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERWIN CLEVERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOOLSTUK 24; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50355273 (+32-50355273) 50355273 (+32-50355273)

Fax (fax): +32 (81) 640-81-60 +32 (81) 640-81-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERWIN CLEVERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERWIN CLEVERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERWIN CLEVERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERWIN CLEVERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERWIN CLEVERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERWIN CLEVERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERWIN CLEVERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERWIN CLEVERS
Products information ERWIN CLEVERS

BTW identificatienummer (tax): BE09901672363
Ondernemingsnummer: 9386138916
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 765,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ERWIN CLEVERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERWIN CLEVERS
(Get full report from official database of BE for ERWIN CLEVERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERWIN CLEVERS
Addition kinds of activities for ERWIN CLEVERS

22410305. Rits tape | Zipper tape
23290300. Mannen en jongens atletische uniformen | Men's and boys' athletic uniforms
36120304. Elektrische oven transformatoren | Electric furnace transformers
36790300. Elektronische ladingen en voedingen | Electronic loads and power supplies
95320404. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, lokale overheid | Urban and community development, local government

Werken bij ERWIN CLEVERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERWIN CLEVERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERWIN CLEVERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERWIN CLEVERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

 • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

 • Logistiek bediende (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

 • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als schrijnwerker sta je in voor: het renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

 • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

 • Jobstudent Makro Eke (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

  Type: Studentenjob

  Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

 • Ploegbaas gevelrenovatie (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in gevelrenovatie zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Een nieuw team van ongeveer 5 personen zal door u begeleid worden. Je begeleidt jouw project van bij de opstart van de werf tot aan de oplevering en dit in nauwe samenwerking met de projectleider. Je organiseert en coördineert de werf en volgt de planning op. Je motiveert de arbeiders, je doet de dagelijkse bestellingen, je zet de werf uit en sluit de werf af. Je staat in voor het in stand houden van de algemene veiligheid op de werf. Je kunt plannen lezen en deze toepassen. Je maakt dagrapoorten met details van prestaties per persoon op de werf. Je coördineert en helpt mee bij het zandstralen, je kan precies werken met een pneumatische handklopboor, je doet aan betonherstel, werkt met systeembekisting op bestaande constructies, je zorgt voor nieuwe verdichtingen.

 • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Maxicon

  Type: Vaste Job

  Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

 • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

 • Poetshulp in de zorg regio Sint-Truiden-Heers-Gingelom (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: Ons

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

 • F&B verantwoordelijke (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  * Na overleg in instructies van de F&B-Manager help je mee bij de dagelijkse organisatie. * Superviseren en delegeren van een ploeg seizoensmedewerkers en studenten waarin je actief operationeel meewerkt, behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. * na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse ondersteuning en opvolging van de verschillende horecapunten op het vlak van kwaliteit, hygiëne en kostprijs. Samen met je medewerkers garandeer je een snel en efficiënt verloop van de service. * Je helpt bij de coördinatie van evenementen en je volgt de personeelsplanning nauwgezet op, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de personeelskost en de cost of sales.

 • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: ADECCO HERSTAL

  Type: Werfreserve

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van ERWIN CLEVERS in sociale netwerken
Look for responds of ERWIN CLEVERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERWIN CLEVERS. Laat een reactie achter voor ERWIN CLEVERS. ERWIN CLEVERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERWIN CLEVERS. Leave a respond for ERWIN CLEVERS. ERWIN CLEVERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERWIN CLEVERS op de google maps. Adres en contacten ERWIN CLEVERS
Location of ERWIN CLEVERS on the google maps. Address and contacts of ERWIN CLEVERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERWIN CLEVERS ERWIN CLEVERS: Filoe | Balczunas C | 'T BOLDERSHOF | Jambe - Defossez G | RESTAURANT CHINA TOWN

Other related companies as ERWIN CLEVERS: Filoe | Balczunas C | 'T BOLDERSHOF | Jambe - Defossez G | RESTAURANT CHINA TOWN

ERWIN CLEVERS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERWIN CLEVERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09901672363. Het bedrijf ERWIN CLEVERS bevindt zich op het adres: KOOLSTUK 24; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 765,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERWIN CLEVERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERWIN CLEVERS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERWIN CLEVERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERWIN CLEVERS, openstaande posities, locatie van ERWIN CLEVERS op de kaart.

ERWIN CLEVERS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERWIN CLEVERS, company assigned to the tax number BE09901672363. The company ERWIN CLEVERS is located at the address: KOOLSTUK 24; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 765,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ERWIN CLEVERS were not found.
The main activity of ERWIN CLEVERS is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ERWIN CLEVERS is not available. You also can look at reviews of ERWIN CLEVERS, open positions, location of ERWIN CLEVERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERWIN CLEVERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERWIN CLEVERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERWIN CLEVERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERWIN CLEVERS, employees, financial statistics.