RESTAURANT CHINA TOWN

Contactgegevens RESTAURANT CHINA TOWN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT CHINA TOWN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT CHINA TOWN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE VERTE 12; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87353588 (+32-87353588) 87353588 (+32-87353588)

Fax (fax): +32 (9) 181-68-23 +32 (9) 181-68-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT CHINA TOWN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT CHINA TOWN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT CHINA TOWN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT CHINA TOWN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT CHINA TOWN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT CHINA TOWN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT CHINA TOWN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT CHINA TOWN
Products information RESTAURANT CHINA TOWN

BTW identificatienummer (tax): BE07036987304
Ondernemingsnummer: 9599822998
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in RESTAURANT CHINA TOWN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT CHINA TOWN
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT CHINA TOWN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT CHINA TOWN
Addition kinds of activities for RESTAURANT CHINA TOWN

2841. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
738912. Verpakkings- en etiketteringsdiensten | Packaging and labeling services
02790403. Kennels, fokken en verhogen van eigen aandelen | Kennels, breeding and raising own stock
26719901. Broodverpakking, gewaxd of gelamineerd: aangekocht materiaal | Bread wrappers, waxed or laminated: purchased material
28699908. Chemische warfare gassen: fosgeen, mosterdgas, traangas | Chemical warfare gases: phosgene, mustard gas, tear gas
38430118. Sterilisatoren, tandheelkunde | Sterilizers, dental
73730201. Lokaal netwerk (lan) systeem integrator | Local area network (lan) systems integrator
76992209. Reparatie van pompen en pompen | Pumps and pumping equipment repair
86410202. Universiteitsklub | University club
87420100. Industriële en arbeidsadviesdiensten | Industrial and labor consulting services

Werken bij RESTAURANT CHINA TOWN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT CHINA TOWN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT CHINA TOWN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT CHINA TOWN. Looking for open vacancies in other companies

  • GRONDWERKER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handlanger grondwerker instaan voor mee te helpen in een team voor het verzorgen van grondwerken, wegeniswerken, afbraakwerken, saneringswerken, betonwerken, ... Allround zal je dus instaan voor verschillende taken en verantwoordelijkheden op de werf.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Studenten slachthuis (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Als student kan je volgende taken uitvoeren: - stempels plaatsen op varkens - etiketten plakken - ruggenmerg uitkuisen - meehelpen in de frigo Je kan werken in de vakanties en op zaterdagvoormiddag (starten 6u 's morgens)

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • FLEXI KELNER (M/V) ZEEBRUGGE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi kelner. Uren & dagen zijn bespreekbaar.

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT CHINA TOWN in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT CHINA TOWN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT CHINA TOWN. Laat een reactie achter voor RESTAURANT CHINA TOWN. RESTAURANT CHINA TOWN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT CHINA TOWN. Leave a respond for RESTAURANT CHINA TOWN. RESTAURANT CHINA TOWN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT CHINA TOWN op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT CHINA TOWN
Location of RESTAURANT CHINA TOWN on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT CHINA TOWN

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT CHINA TOWN RESTAURANT CHINA TOWN: FLVAN HOPPLYNUS INSTRUMENTS SA | JACQUES DEFER | Distine | Pens & Bags | Desmet-Dhondt

Other related companies as RESTAURANT CHINA TOWN: FLVAN HOPPLYNUS INSTRUMENTS SA | JACQUES DEFER | Distine | Pens & Bags | Desmet-Dhondt

RESTAURANT CHINA TOWN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT CHINA TOWN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07036987304. Het bedrijf RESTAURANT CHINA TOWN bevindt zich op het adres: PLACE VERTE 12; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 824,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in RESTAURANT CHINA TOWN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESTAURANT CHINA TOWN is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT CHINA TOWN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT CHINA TOWN, openstaande posities, locatie van RESTAURANT CHINA TOWN op de kaart.

RESTAURANT CHINA TOWN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT CHINA TOWN, company assigned to the tax number BE07036987304. The company RESTAURANT CHINA TOWN is located at the address: PLACE VERTE 12; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 824,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Products created in RESTAURANT CHINA TOWN were not found.
The main activity of RESTAURANT CHINA TOWN is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT CHINA TOWN is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT CHINA TOWN, open positions, location of RESTAURANT CHINA TOWN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT CHINA TOWN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT CHINA TOWN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT CHINA TOWN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT CHINA TOWN, employees, financial statistics.