ERIK VAN DE VELDE

Contactgegevens ERIK VAN DE VELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIK VAN DE VELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIK VAN DE VELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROSTRAAT 17; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93716671 (+32-93716671) 93716671 (+32-93716671)

Fax (fax): +32 (11) 984-71-76 +32 (11) 984-71-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIK VAN DE VELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIK VAN DE VELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIK VAN DE VELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIK VAN DE VELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIK VAN DE VELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIK VAN DE VELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIK VAN DE VELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIK VAN DE VELDE
Products information ERIK VAN DE VELDE

BTW identificatienummer (tax): BE04052001953
Ondernemingsnummer: 5397552490
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in ERIK VAN DE VELDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIK VAN DE VELDE
(Get full report from official database of BE for ERIK VAN DE VELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIK VAN DE VELDE
Addition kinds of activities for ERIK VAN DE VELDE

123100. Antracietwinning | Anthracite mining
799701. Ijs sporten | Ice sports
808200. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
866102. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations
965199. Regeling, diverse commerciële sectoren, nv | Regulation, miscellaneous commercial sectors, nec
07230000. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
25140604. Grasmateriaal: metaal | Lawn furniture: metal
27310104. Handboeken: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Textbooks: publishing only, not printed on site
36619908. Communicatieapparatuur voor glasvezel | Fiber optics communications equipment
73369900. Commerciële kunst en grafisch ontwerp, nec | Commercial art and graphic design, nec

Werken bij ERIK VAN DE VELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIK VAN DE VELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIK VAN DE VELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIK VAN DE VELDE. Looking for open vacancies in other companies

 • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: 2WORK

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

 • COMMERCIEEL VASTGOEDMEDEWERKER (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: SURCONNEX

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar commerciële talenten voor ons vastgoedkantoor (www.surbuilt.be). Je hoofdtaak bestaat hoofdzakelijk uit telefonische prospectie, intakegesprekken te voeren bij de klanten thuis met het oog op het binnenhalen van een verkoopopdracht. Je tracht ook uw opgebouwde portefeuille van panden te verkopen. Hierbij wordt u administratief ondersteund door het kantoor.

 • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HEYLEN JOHAN

  Type: Vaste Job

  Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

 • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

 • PERSONEN VOOR BIJLES EN STUDIEBEGELEIDING (regio DIKSMUIDE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: DIK2018

 • Zelfstandig Logopedist(e) (VLIMMEREN)

  Regio: VLIMMEREN

  Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze multidisciplinaire praktijk zoeken we iemand om ons logopedisch team uit te breiden. Je bouwt volledig autonoom je eigen logopedie praktijk uit, op basis van je eigen expertise en interesse. Je doelgroep en behandelingen zijn vrij te bepalen, maar we zijn met name op zoek naar complementaire specialisaties op ons huidig aanbod (zijnde leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen) : bijvoorbeeld logopedische problemen bij volwassenen, stottertherapie, stemproblemen, ... Dagen en uren in overleg te bepalen. Min. 8 uur - zowel dag als avonduren.

 • kuisen/ afwas (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: FINESSE

  Type: Flexijob

  zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van ERIK VAN DE VELDE in sociale netwerken
Look for responds of ERIK VAN DE VELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIK VAN DE VELDE. Laat een reactie achter voor ERIK VAN DE VELDE. ERIK VAN DE VELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIK VAN DE VELDE. Leave a respond for ERIK VAN DE VELDE. ERIK VAN DE VELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIK VAN DE VELDE op de google maps. Adres en contacten ERIK VAN DE VELDE
Location of ERIK VAN DE VELDE on the google maps. Address and contacts of ERIK VAN DE VELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIK VAN DE VELDE ERIK VAN DE VELDE: KBC | Gijs en Vandenbon BVBA | Dinamic Agence | Van Malleghem Francine | LA BROSSE MAGIQUE

Other related companies as ERIK VAN DE VELDE: KBC | Gijs en Vandenbon BVBA | Dinamic Agence | Van Malleghem Francine | LA BROSSE MAGIQUE

ERIK VAN DE VELDE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIK VAN DE VELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04052001953. Het bedrijf ERIK VAN DE VELDE bevindt zich op het adres: ROSTRAAT 17; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERIK VAN DE VELDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIK VAN DE VELDE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIK VAN DE VELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIK VAN DE VELDE, openstaande posities, locatie van ERIK VAN DE VELDE op de kaart.

ERIK VAN DE VELDE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIK VAN DE VELDE, company assigned to the tax number BE04052001953. The company ERIK VAN DE VELDE is located at the address: ROSTRAAT 17; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ERIK VAN DE VELDE were not found.
The main activity of ERIK VAN DE VELDE is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIK VAN DE VELDE is not available. You also can look at reviews of ERIK VAN DE VELDE, open positions, location of ERIK VAN DE VELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIK VAN DE VELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIK VAN DE VELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIK VAN DE VELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIK VAN DE VELDE, employees, financial statistics.