Van Malleghem Francine

Contactgegevens Van Malleghem Francine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Malleghem Francine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Malleghem Francine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Markettestraat 4A; 9680; Maarkedal (Maarke-Kerkem), België

Telefoon (phone): 055 45 63 22 (+32-055 45 63 22) 055 45 63 22 (+32-055 45 63 22)

Fax (fax): +32 (14) 238-39-13 +32 (14) 238-39-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Malleghem Francine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Malleghem Francine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Malleghem Francine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Malleghem Francine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Malleghem Francine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Malleghem Francine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Malleghem Francine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Malleghem Francine
Products information Van Malleghem Francine

BTW identificatienummer (tax): BE07334991455
Ondernemingsnummer: 3627929687
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Van Malleghem Francine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Malleghem Francine
(Get full report from official database of BE for Van Malleghem Francine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Malleghem Francine
Addition kinds of activities for Van Malleghem Francine

01739902. Kastanjeboerderij | Chestnut grove
15420101. Commercieel en kantoorgebouw, nieuwbouw | Commercial and office building, new construction
48130103. Telecommunicatie op lange afstand | Long distance telephone communications
51990401. Autofabrieken | Automobile fabrics
72999906. Huishoudelijke verbetering en renovatie contractant agentschap | Home improvement and renovation contractor agency

Werken bij Van Malleghem Francine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Malleghem Francine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Malleghem Francine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Malleghem Francine. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

 • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

 • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

 • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

 • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

 • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

 • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

 • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: WE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

 • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

 • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

  Type: Vaste Job

  Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

 • docent gezonde voeding / beweging (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ACT NOW!

  Type: Zelfstandige activiteit

  wegens uitbreiding zijn we op zoek naar lesgevers in health. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

 • zelfstandig chauffeur B Lokeren (met ADR) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: RAF VERCAUTEREN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door uitbreiding zijn we op zoek naar een chauffeur op zelfstandige basis (met een geldig ADR attest cat 1) U rijdt in de hele Benelux, sporadisch naar andere Europese landen, kan eventueel omgewisseld worden 's Morgens vertrekken volgens planning gekregen de avond voordien

Zoek naar antwoorden van Van Malleghem Francine in sociale netwerken
Look for responds of Van Malleghem Francine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Malleghem Francine. Laat een reactie achter voor Van Malleghem Francine. Van Malleghem Francine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Malleghem Francine. Leave a respond for Van Malleghem Francine. Van Malleghem Francine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Malleghem Francine op de google maps. Adres en contacten Van Malleghem Francine
Location of Van Malleghem Francine on the google maps. Address and contacts of Van Malleghem Francine

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Malleghem Francine Van Malleghem Francine: KBC | Scheffers Sanitair & nv NV | JEUCKENS | APPLE/ANA?TIS | LUCIEN COPPENS

Other related companies as Van Malleghem Francine: KBC | Scheffers Sanitair & nv NV | JEUCKENS | APPLE/ANA?TIS | LUCIEN COPPENS

Van Malleghem Francine is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Malleghem Francine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07334991455. Het bedrijf Van Malleghem Francine bevindt zich op het adres: Markettestraat 4A; 9680; Maarkedal (Maarke-Kerkem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 893,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Malleghem Francine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Malleghem Francine is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Malleghem Francine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Malleghem Francine, openstaande posities, locatie van Van Malleghem Francine op de kaart.

Van Malleghem Francine is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Malleghem Francine, company assigned to the tax number BE07334991455. The company Van Malleghem Francine is located at the address: Markettestraat 4A; 9680; Maarkedal (Maarke-Kerkem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 893,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Malleghem Francine were not found.
The main activity of Van Malleghem Francine is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Malleghem Francine is not available. You also can look at reviews of Van Malleghem Francine, open positions, location of Van Malleghem Francine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Malleghem Francine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Malleghem Francine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Malleghem Francine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Malleghem Francine, employees, financial statistics.