ERIC DELREZ

Contactgegevens ERIC DELREZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC DELREZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC DELREZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ILES 44; 4970; STAVELOT, België

Telefoon (phone): 80880027 (+32-80880027) 80880027 (+32-80880027)

Fax (fax): +32 (16) 404-97-67 +32 (16) 404-97-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC DELREZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC DELREZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC DELREZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC DELREZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC DELREZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC DELREZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC DELREZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC DELREZ
Products information ERIC DELREZ

BTW identificatienummer (tax): BE06790618896
Ondernemingsnummer: 4193176269
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 458,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ERIC DELREZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC DELREZ
(Get full report from official database of BE for ERIC DELREZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC DELREZ
Addition kinds of activities for ERIC DELREZ

3086. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
259102. Raamgordijnen | Window blinds
458101. Hangars en andere vliegtuigopslagfaciliteiten | Hangars and other aircraft storage facilities
22110805. Dimities | Dimities
26550102. Spoelen, vezels: gemaakt van aangekocht materiaal | Spools, fiber: made from purchased material
35770100. Printers en plotters | Printers and plotters
51130308. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
75380103. Motor reparatie, behalve diesel: auto | Engine repair, except diesel: automotive
76992003. Spoorwegauto aanpassen | Railroad car customizing

Werken bij ERIC DELREZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC DELREZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC DELREZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC DELREZ. Looking for open vacancies in other companies

 • Contact Center Agent (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een voltijdse medewerker (m/v) voor het contact center. Je verzorgt nauwgezet de telefonische contacten tussen de klanten en winkels. Je behandelt elk dossier met de nodige aandacht en zorgt er voor dat elke melding op een correcte manier wordt opgelost en/of opgevolgd. Je werkt hiervoor nauw samen met de andere diensten van het bedrijf en je neemt, indien nodig, contact met de service-afdelingen van onze leveranciers.

 • Productiemedewerker (m/v) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het is je taak om de goederen in te pakken, te etiketteren en bestellingen klaar te zetten. Je bent bereid om in een koudere omgeving te werken.

 • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

 • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

 • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

 • Huishoudhulp Kinrooi (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • STUDENTEN gezocht voor nachtshift in tankstation (winkel) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een groot tankstation in regio Gent (Destelbergen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde en mature student die vrijdag of zaterdagnacht kan werken. Onze klant is op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de nachtshift van 22u-6u. Concreet zal je meewerken in de shop van het tankstation, je taken omvatten kassawerk en het bereiden van belegde broodjes. Er wordt een interne opleiding voorzien, zodat alles in goede banen loopt. Bij rustigere momenten zal je mee instaan voor het aanvullen van de rekken in de shop.

 • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

 • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

 • Onafhankelijk consultant (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: SUNNY LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van ERIC DELREZ in sociale netwerken
Look for responds of ERIC DELREZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC DELREZ. Laat een reactie achter voor ERIC DELREZ. ERIC DELREZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC DELREZ. Leave a respond for ERIC DELREZ. ERIC DELREZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC DELREZ op de google maps. Adres en contacten ERIC DELREZ
Location of ERIC DELREZ on the google maps. Address and contacts of ERIC DELREZ

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC DELREZ ERIC DELREZ: Le Petit Paris | KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV | A.M.T.-One SPRL | Four Ways | SIMON CREMERS

Other related companies as ERIC DELREZ: Le Petit Paris | KENDER THIJSSEN COM RENTALS NV | A.M.T.-One SPRL | Four Ways | SIMON CREMERS

ERIC DELREZ is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC DELREZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06790618896. Het bedrijf ERIC DELREZ bevindt zich op het adres: RUE DES ILES 44; 4970; STAVELOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 458,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERIC DELREZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIC DELREZ is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC DELREZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC DELREZ, openstaande posities, locatie van ERIC DELREZ op de kaart.

ERIC DELREZ is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC DELREZ, company assigned to the tax number BE06790618896. The company ERIC DELREZ is located at the address: RUE DES ILES 44; 4970; STAVELOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 458,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in ERIC DELREZ were not found.
The main activity of ERIC DELREZ is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC DELREZ is not available. You also can look at reviews of ERIC DELREZ, open positions, location of ERIC DELREZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC DELREZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC DELREZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC DELREZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC DELREZ, employees, financial statistics.