Four Ways

Contactgegevens Four Ways: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Four Ways: address, phone, fax, email, website, opening hours

Four Ways

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée d'Alsemberg 711; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 346 74 44 (+32-02 346 74 44) 02 346 74 44 (+32-02 346 74 44)

Fax (fax): +32 (53) 665-52-44 +32 (53) 665-52-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Four Ways: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Four Ways"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Four Ways"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Four Ways, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Four Ways. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Four Ways, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Four Ways. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Four Ways
Products information Four Ways

BTW identificatienummer (tax): BE03457092285
Ondernemingsnummer: 2546051025
Hoofdstad (capital): 962,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 877,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Four Ways zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Four Ways
(Get full report from official database of BE for Four Ways)

Aanvulling soorten activiteiten voor Four Ways
Addition kinds of activities for Four Ways

321102. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
366902. Transport signalerende apparaten | Transportation signaling devices
35690202. Brandstoftoebehoren: droogmachines, rek en rollen | Firehose equipment: driers, rack, and reels
39990812. Nieuwigheden: bot, kralen of shell | Novelties: bone, beaded, or shell
51490600. Organisch en dieet voedsel | Organic and diet food

Werken bij Four Ways: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Four Ways: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Four Ways. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Four Ways. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zij zoeken een carrossier.

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • Bediende Expeditie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie (m/v) Je behandelt de volledige opvolging van elk expeditiedossier (import/export) en doet de bijhorende administratie gaande van het registeren van binnenkomende opdrachten, het aanmaken van expeditiedossiers t.e.m. de facturatie tot het stockbeheer. Je beheert je eigen klantenportefeuille. Je communiceert met klanten en leveranciers. Je werkt nauw samen met collega's in binnen- en buitenland. Je bent administratief heel sterk.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bree (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bree voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 8u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, dagelijkse huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klant,en hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gent.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • Student weekend verkoop (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Studentenjob

    Gekende meubelzaak in het Waasland. Je staat in voor de verkoop van meubels op verschillende afdelingen.

  • Deskundige Financiële zaken (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR DROGENBOS

    Type: Vaste Job

    De deskundige Financiële Zaken werkt onder leiding van de financieel directeur en werkt nauw samen met de medewerkers van de dienst. Je helpt het financiële beleid en de administratieve organisatie mee uitdenken en opbouwen. Je werkt mee aan het optimaliseren ervan. Je analysteert en interpreteert de cijfers en van daaruit adviseer je de financieel directeur en de verschillende belanghebbenden. Je bereidt samen met de financieel directeur het meerjarenplan, het budget, de budgetwijziging(en) en de jaarrekening voor. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde aspecten van de boekhouding.

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

Zoek naar antwoorden van Four Ways in sociale netwerken
Look for responds of Four Ways in social networks

Lees alle opmerkingen voor Four Ways. Laat een reactie achter voor Four Ways. Four Ways bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Four Ways. Leave a respond for Four Ways. Four Ways on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Four Ways op de google maps. Adres en contacten Four Ways
Location of Four Ways on the google maps. Address and contacts of Four Ways

Andere gerelateerde bedrijven als come Four Ways Four Ways: De Gendt Gavin BVBA | Coen | IMMO FIND A HOME | Leisure Company (The) | YANNICK HALLET

Other related companies as Four Ways: De Gendt Gavin BVBA | Coen | IMMO FIND A HOME | Leisure Company (The) | YANNICK HALLET

Four Ways is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Four Ways, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03457092285. Het bedrijf Four Ways bevindt zich op het adres: Chaussée d'Alsemberg 711; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 962,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 877,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Four Ways zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Four Ways is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Four Ways is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Four Ways, openstaande posities, locatie van Four Ways op de kaart.

Four Ways is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Four Ways, company assigned to the tax number BE03457092285. The company Four Ways is located at the address: Chaussée d'Alsemberg 711; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 962,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 877,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Four Ways were not found.
The main activity of Four Ways is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Four Ways is not available. You also can look at reviews of Four Ways, open positions, location of Four Ways on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Four Ways, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Four Ways, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Four Ways, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Four Ways, employees, financial statistics.