ERIC COEMAN

Contactgegevens ERIC COEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC COEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC COEMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERRUESTRAAT 24; 8510; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56200891 (+32-56200891) 56200891 (+32-56200891)

Fax (fax): +32 (67) 877-66-63 +32 (67) 877-66-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC COEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC COEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC COEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC COEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC COEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC COEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC COEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC COEMAN
Products information ERIC COEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE07895568847
Ondernemingsnummer: 7582183837
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 183,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in ERIC COEMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC COEMAN
(Get full report from official database of BE for ERIC COEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC COEMAN
Addition kinds of activities for ERIC COEMAN

213199. Kauw- en rooktabak, niet | Chewing and smoking tobacco, nec
14119911. Verde 'antiek, dimensie-steengroeven | Verde' antique, dimension-quarrying
24260206. Pendelblokken, hardhout | Shuttle blocks, hardwood
28440302. Concentraten, parfum | Concentrates, perfume
37249911. Pompen, vliegtuigmotor | Pumps, aircraft engine
38210305. Smeltpunt apparaat, laboratorium | Melting point apparatus, laboratory
65310200. Vastgoedmanagers | Real estate managers

Werken bij ERIC COEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC COEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC COEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC COEMAN. Looking for open vacancies in other companies

 • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

 • Diagnosetechnieker (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Preventief onderhouden van het machinepark Storingen verhelpen en proactief meedenken voer langetermijnoplossingen Opstarten van nieuwe machines en installaties het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren Veiligheidsvoorschriften bewaken en de correcte nalevering ervan opvolgen Uitgevoerde interventies correct rapporteren

 • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lenaarts – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LENAARTS)

  Regio: SINT-LENAARTS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

 • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

 • hulpkok (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Vaste Job

  meehelpen keuken warme en koude kant

 • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

 • Lasser (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: t-interim Menen

  Type: Vaste Job

  Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

 • Magazijnier / orderpicker metalen meubelonderdelen (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het beheer van het magazijn metalen meubelonderdelen en de picking in een groeiende onderneming. Je lost containers, ordent alles in het magazijn en zorgt voor de picking van de bestellingen. Je bent handig om kleine onnauwkeurigheden en/of afwijkingen aan metalen meubelonderdelen te herstellen en/of aan te passen.

 • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: DE CHARTREUSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

 • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van ERIC COEMAN in sociale netwerken
Look for responds of ERIC COEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC COEMAN. Laat een reactie achter voor ERIC COEMAN. ERIC COEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC COEMAN. Leave a respond for ERIC COEMAN. ERIC COEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC COEMAN op de google maps. Adres en contacten ERIC COEMAN
Location of ERIC COEMAN on the google maps. Address and contacts of ERIC COEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC COEMAN ERIC COEMAN: Famibank | JAN DE ROOSTER | VRIJE BASISSCHOOL | BUREAU SMET | K. BALZARINI

Other related companies as ERIC COEMAN: Famibank | JAN DE ROOSTER | VRIJE BASISSCHOOL | BUREAU SMET | K. BALZARINI

ERIC COEMAN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC COEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07895568847. Het bedrijf ERIC COEMAN bevindt zich op het adres: VERRUESTRAAT 24; 8510; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 183,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERIC COEMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIC COEMAN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC COEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC COEMAN, openstaande posities, locatie van ERIC COEMAN op de kaart.

ERIC COEMAN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC COEMAN, company assigned to the tax number BE07895568847. The company ERIC COEMAN is located at the address: VERRUESTRAAT 24; 8510; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 183,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ERIC COEMAN were not found.
The main activity of ERIC COEMAN is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC COEMAN is not available. You also can look at reviews of ERIC COEMAN, open positions, location of ERIC COEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC COEMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC COEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC COEMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC COEMAN, employees, financial statistics.