ENTREPRISES ZARA OLIVIERO

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • ENTREPRISES ZARA OLIVIERO
Private companiesEducational Services • ENTREPRISES ZARA OLIVIERO

Contactgegevens ENTREPRISES ZARA OLIVIERO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES ZARA OLIVIERO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES ZARA OLIVIERO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L?ENFER 43A; 1495; VILLERS-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71879322 (+32-71879322) 71879322 (+32-71879322)

Fax (fax): +32 (57) 509-98-96 +32 (57) 509-98-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES ZARA OLIVIERO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES ZARA OLIVIERO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES ZARA OLIVIERO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES ZARA OLIVIERO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES ZARA OLIVIERO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES ZARA OLIVIERO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES ZARA OLIVIERO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES ZARA OLIVIERO
Products information ENTREPRISES ZARA OLIVIERO

BTW identificatienummer (tax): BE04433776855
Ondernemingsnummer: 7534942626
Hoofdstad (capital): 844,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 127,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ENTREPRISES ZARA OLIVIERO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES ZARA OLIVIERO
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES ZARA OLIVIERO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES ZARA OLIVIERO
Addition kinds of activities for ENTREPRISES ZARA OLIVIERO

655300. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
17419907. Steen metselarij | Stone masonry
20460207. Afkortingen, maïsolie gebaseerd | Shortenings, corn oil based
32810102. Banken, gesneden steen | Benches, cut stone
82110206. Privé basisschool | Private elementary school

Werken bij ENTREPRISES ZARA OLIVIERO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES ZARA OLIVIERO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES ZARA OLIVIERO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES ZARA OLIVIERO. Looking for open vacancies in other companies

 • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

 • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herent en omgeving

 • Student verkoop (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Studentenjob

  Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

 • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

 • Technisch magazijnier (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

 • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: DELORGE RICHARD

  Type: Vaste Job

  Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

 • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

  Regio: BEVERST

  Bedrijf: DS Smith

  Type: Vaste Job

  - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

 • kinderpsycholoog (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

 • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Homeopaat/Homeopate (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ViZiT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor het bieden van homeopathische/medische behandelingen. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

 • extra's of flexijob (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LA STALLA

  Type: Flexijob

  Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES ZARA OLIVIERO in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES ZARA OLIVIERO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES ZARA OLIVIERO. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES ZARA OLIVIERO. ENTREPRISES ZARA OLIVIERO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES ZARA OLIVIERO. Leave a respond for ENTREPRISES ZARA OLIVIERO. ENTREPRISES ZARA OLIVIERO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES ZARA OLIVIERO op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES ZARA OLIVIERO
Location of ENTREPRISES ZARA OLIVIERO on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES ZARA OLIVIERO

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES ZARA OLIVIERO ENTREPRISES ZARA OLIVIERO: JET | ALE MONT DE L'ENCLUS | Labogi SA | A A LONGIN SERVICE | Gevers & Van der Haeghen S.A.

Other related companies as ENTREPRISES ZARA OLIVIERO: JET | ALE MONT DE L'ENCLUS | Labogi SA | A A LONGIN SERVICE | Gevers & Van der Haeghen S.A.

ENTREPRISES ZARA OLIVIERO is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES ZARA OLIVIERO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04433776855. Het bedrijf ENTREPRISES ZARA OLIVIERO bevindt zich op het adres: RUE DE L?ENFER 43A; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 844,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 127,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISES ZARA OLIVIERO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES ZARA OLIVIERO is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES ZARA OLIVIERO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES ZARA OLIVIERO, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES ZARA OLIVIERO op de kaart.

ENTREPRISES ZARA OLIVIERO is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES ZARA OLIVIERO, company assigned to the tax number BE04433776855. The company ENTREPRISES ZARA OLIVIERO is located at the address: RUE DE L?ENFER 43A; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 844,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 127,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISES ZARA OLIVIERO were not found.
The main activity of ENTREPRISES ZARA OLIVIERO is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES ZARA OLIVIERO is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES ZARA OLIVIERO, open positions, location of ENTREPRISES ZARA OLIVIERO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES ZARA OLIVIERO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES ZARA OLIVIERO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES ZARA OLIVIERO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES ZARA OLIVIERO, employees, financial statistics.