Gevers & Van der Haeghen S.A.

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Gevers & Van der Haeghen S.A.
Private companiesEducational Services • Gevers & Van der Haeghen S.A.

Contactgegevens Gevers & Van der Haeghen S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gevers & Van der Haeghen S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gevers & Van der Haeghen S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Rogier 19Bte 13 4000 Li猫ge, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gevers & Van der Haeghen S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gevers & Van der Haeghen S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gevers & Van der Haeghen S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gevers & Van der Haeghen S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gevers & Van der Haeghen S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gevers & Van der Haeghen S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gevers & Van der Haeghen S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gevers & Van der Haeghen S.A.
Products information Gevers & Van der Haeghen S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04896850585
Ondernemingsnummer: 3821014404
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 690,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Trademark consulting

Product categorie (product category): Patent Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gevers & Van der Haeghen S.A.
(Get full report from official database of BE for Gevers & Van der Haeghen S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gevers & Van der Haeghen S.A.
Addition kinds of activities for Gevers & Van der Haeghen S.A.

8249. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec
286501. Kleurstoffen en pigmenten | Dyes and pigments
495303. Niet-gevaarlijke afvalverwijderingsplaatsen | Nonhazardous waste disposal sites
14590204. Magnesiet mijnbouw | Magnesite mining
20910321. Haring, gerookt | Herring, smoked
28739900. Stikstofmeststoffen, nec | Nitrogenous fertilizers, nec
37130200. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies
38239907. Kernreactor controles | Nuclear reactor controls
39110108. Ringen, vinger: edelmetaal | Rings, finger: precious metal
50780200. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers

Werken bij Gevers & Van der Haeghen S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gevers & Van der Haeghen S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gevers & Van der Haeghen S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gevers & Van der Haeghen S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met groene vingers M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -        Zaaien -        Verplanten -        Bladstalen nemen -        Afval opruimen

  • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Administratief Assistent bij TNT Express te Brucargo (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant TNT zijn wij zeer dringend op zoek naar een persoon die administratief sterk is. Heel breed takenpakket – allround administratie – verantwoordelijk voor planning/contact uitzendbureau/tikkingen Blindelings vertrouwen kunnen geven (zal in aanraking komen met bedrijfsgevoelige informatie) Agendabeheer van Management

  • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Wortegem-Petegem 28 uren per week (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor een gastgezin wonende te Wortegem-Petegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • Klantenbegeleid(st)er bouwheer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TEC

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er. Bij interesse kan je contact opnemen via 0472 62 97 30 en [email protected]. Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen. In de voorbereidende fase geef je aan het team van Development een gefundeerd advies m.b.t. de keuze van de afwerkingsmaterialen in de appartementen, je stelt eventuele nieuwe leveranciers voor en zorgt voor prijsaanvragen mbt de keukens, de tegelvloeren, het parket en de badkamers. Daarna zorg je voor de correcte integratie van deze elementen in het aanbestedingsdossier en het commercieel lastenboek dat de basis is voor jouw gesprekken met onze klanten. In dat kader zal je eveneens worden betrokken bij het nazicht van de coherentie tussen de technische plannen en het commercieel lastenboek. Eens de commercialisatie is gestart adviseer en informeer je de klanten over de keuze voor geschikte materialen en/of technieken (keuken, tegelvloeren, parket, badkamer enz.). Je fungeert als tussenschakel met de architecten, aannemers, leveranciers, en studiebureaus. Dit alles in overleg met het team van Development en Design&Build. In alle fases van het dossier werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke van het residentiële project. Je zorgt er ook voor dat je het akkoord krijgt van je klanten op het eventuele aangepaste plan én over de eventuele meerprijs van wat wordt gevraagd en je zorgt voor de eventuele bijkomende bestelling bij de aannemer. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van deze afwerkingswerken in het appartement van de klanten, dit om te garanderen dat er een kwaliteitsvol product afgeleverd wordt op het moment van de voorlopige oplevering. Je start en onderhoudt commerciële contacten met klanten-kopers om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienst na verkoop aan je klanten. Hiertoe breng je bezoeken aan klanten, analyseer je eventuele klachten en neem je contact op met de betrokken aannemers of studiebureaus om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Op basis van je ervaring op het terrein en je regelmatige contacten met klanten maak je geregeld een verslag op voor het management over de trends en evoluties op de markt.

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , verzorgen van een unieke pre wash

Zoek naar antwoorden van Gevers & Van der Haeghen S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Gevers & Van der Haeghen S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gevers & Van der Haeghen S.A.. Laat een reactie achter voor Gevers & Van der Haeghen S.A.. Gevers & Van der Haeghen S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gevers & Van der Haeghen S.A.. Leave a respond for Gevers & Van der Haeghen S.A.. Gevers & Van der Haeghen S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gevers & Van der Haeghen S.A. op de google maps. Adres en contacten Gevers & Van der Haeghen S.A.
Location of Gevers & Van der Haeghen S.A. on the google maps. Address and contacts of Gevers & Van der Haeghen S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Gevers & Van der Haeghen S.A. Gevers & Van der Haeghen S.A.: FA. MEIRSON | BADMINTON CLUB MANAGE | Muyshondt-Lammers BVBA | C.P. BOURG | BERTRAND FRANCIS

Other related companies as Gevers & Van der Haeghen S.A.: FA. MEIRSON | BADMINTON CLUB MANAGE | Muyshondt-Lammers BVBA | C.P. BOURG | BERTRAND FRANCIS

Gevers & Van der Haeghen S.A. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gevers & Van der Haeghen S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04896850585. Het bedrijf Gevers & Van der Haeghen S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Rogier 19Bte 13 4000 Li猫ge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 690,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Patent Services. Lijst met producten zijn Trademark consulting.
De hoofdactiviteit van Gevers & Van der Haeghen S.A. is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gevers & Van der Haeghen S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gevers & Van der Haeghen S.A., openstaande posities, locatie van Gevers & Van der Haeghen S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gevers & Van der Haeghen S.A. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gevers & Van der Haeghen S.A., company assigned to the tax number BE04896850585. The company Gevers & Van der Haeghen S.A. is located at the address: Avenue Rogier 19Bte 13 4000 Li猫ge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 690,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Patent Services. List of products are Trademark consulting.
The main activity of Gevers & Van der Haeghen S.A. is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Gevers & Van der Haeghen S.A. is not available. You also can look at reviews of Gevers & Van der Haeghen S.A., open positions, location of Gevers & Van der Haeghen S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gevers & Van der Haeghen S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gevers & Van der Haeghen S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gevers & Van der Haeghen S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gevers & Van der Haeghen S.A., employees, financial statistics.