ENTREPRISES S.T.A.

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • ENTREPRISES S.T.A.
Private companiesSocial Services • ENTREPRISES S.T.A.

Contactgegevens ENTREPRISES S.T.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES S.T.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES S.T.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DROGENBOSSESTEENWEG 208; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23761739 (+32-23761739) 23761739 (+32-23761739)

Fax (fax): +32 (60) 639-44-69 +32 (60) 639-44-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES S.T.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES S.T.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES S.T.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES S.T.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES S.T.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES S.T.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES S.T.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES S.T.A.
Products information ENTREPRISES S.T.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09220520019
Ondernemingsnummer: 2464752197
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 836,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ENTREPRISES S.T.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES S.T.A.
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES S.T.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES S.T.A.
Addition kinds of activities for ENTREPRISES S.T.A.

09710101. Spelbeheer | Game management
20139908. Lamsstoofpot, Uit gekocht vlees | Lamb stew, from purchased meat
26210502. Bristols | Bristols
26790901. Karton: geplakt, gelamineerd, gevoerd of oppervlak gecoat | Cardboard: pasted, laminated, lined, or surface coated
27820102. Inventaris lege boeken | Inventory blankbooks
32629903. Gerechten, commercieel of huishoudelijk: glanzend china | Dishes, commercial or household: vitreous china
35999901. Luchtinlaat filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Air intake filters, internal combustion engine, except auto
63710102. Welvaartspensioenen | Welfare pensions
80490200. Fysiotherapeut | Physical therapist

Werken bij ENTREPRISES S.T.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES S.T.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES S.T.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES S.T.A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper in tuin- en interieurmeubilair (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een specialist in tuin- en interieurmeubilair, zijn we op zoek naar gedreven toonzaalverkoper met grote affiniteit voor tuinmeubelen en stijl (m/v). Jouw functie : Als toonzaalverkoper bezorg je al onze bezoekers een oprecht welkom-gevoel. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit. Naast verkopen met de glimlach, verwerk en registreer je de wekelijkse leveringen, zet je klantenbestellingen klaar, zorg je mee voor een verzorgde, klantvriendelijke winkelpresentatie Opvolgen en ontvangen van bestellingen en het opbellen van klanten zijn een wekelijkse taak.

 • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

 • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

 • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

 • ERP Project Manager (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

  Regio: ZANDVLIET

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • huishoudhulp Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

 • Student Callcenter (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

  Type: Studentenjob

  Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

 • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

 • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

 • Dossierbeheerder met ervaring - doorgroeien - Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Introductie Dit moderne boekhoudkantoor gelegen in Kortrijk is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder. Je zal terecht komen in een modern kantoor waar ze sterk bezig zijn met het digitaliseren. De 30 medewerkers staan hier dagdagelijks klaar om hun klanten te begeleiden op het gebied van Accountancy, Fiscaliteit, Audit en de juridische aangelegenheden. Daarnaast zal je je hier kunnen ontplooien door middel van interessante doorgroeimogelijkheden. Jouw verantwoordelijkheden Boekhouder / Dossierbeheerder - Functie Je staat als dossierbeheerder in het voor A-Z afwerken van je dossiers. Dit houdt onder andere in: Opstellen van de jaarrekening Het aangeven van de personen- en vennootschapsbelasting Afsluiten van de balans Het voeren van de eindbesprekingen met klanten. Naarmate jouw kennis groeit en jij je motivatie laat zien, zal jij kunnen groeien in je functie en takenpakket.

 • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES S.T.A. in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES S.T.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES S.T.A.. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES S.T.A.. ENTREPRISES S.T.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES S.T.A.. Leave a respond for ENTREPRISES S.T.A.. ENTREPRISES S.T.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES S.T.A. op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES S.T.A.
Location of ENTREPRISES S.T.A. on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES S.T.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES S.T.A. ENTREPRISES S.T.A.: RESTAURANT LA STRADINA | Levaux R | NEO SOUND ELECTRONICS | GARAGE VANOVERSCHELDE | Herve Sagaert

Other related companies as ENTREPRISES S.T.A.: RESTAURANT LA STRADINA | Levaux R | NEO SOUND ELECTRONICS | GARAGE VANOVERSCHELDE | Herve Sagaert

ENTREPRISES S.T.A. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES S.T.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09220520019. Het bedrijf ENTREPRISES S.T.A. bevindt zich op het adres: DROGENBOSSESTEENWEG 208; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 836,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISES S.T.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES S.T.A. is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES S.T.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES S.T.A., openstaande posities, locatie van ENTREPRISES S.T.A. op de kaart.

ENTREPRISES S.T.A. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES S.T.A., company assigned to the tax number BE09220520019. The company ENTREPRISES S.T.A. is located at the address: DROGENBOSSESTEENWEG 208; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 836,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISES S.T.A. were not found.
The main activity of ENTREPRISES S.T.A. is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES S.T.A. is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES S.T.A., open positions, location of ENTREPRISES S.T.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES S.T.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES S.T.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES S.T.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES S.T.A., employees, financial statistics.