Herve Sagaert

Contactgegevens Herve Sagaert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Herve Sagaert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Herve Sagaert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Laatste Oortje 9 Zwevegem, B 8550, België

Telefoon (phone): 3256215964 3256215964

Fax (fax): +32 (53) 844-79-81 +32 (53) 844-79-81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Herve Sagaert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Herve Sagaert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Herve Sagaert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Herve Sagaert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Herve Sagaert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Herve Sagaert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Herve Sagaert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Herve Sagaert
Products information Herve Sagaert

BTW identificatienummer (tax): BE05665069580
Ondernemingsnummer: 1465820312
Hoofdstad (capital): 874,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 369,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Herve Sagaert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Herve Sagaert
(Get full report from official database of BE for Herve Sagaert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Herve Sagaert
Addition kinds of activities for Herve Sagaert

3271. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
20150604. Pluimvee, verwerkt: vers | Poultry, processed: fresh
30899911. Handschoenen of mittens, kunststof | Gloves or mittens, plastics
39310510. Xylofonen en delen | Xylophones and parts
50840802. Kranen, industrieel | Cranes, industrial
50850703. Kabel, behalve draad | Rope, except wire rope

Werken bij Herve Sagaert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Herve Sagaert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Herve Sagaert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Herve Sagaert. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar [email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • Schrijnwerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker voor zowel plaatsing van buitenschrijnwerk als werken met houtbewerkingsmachines in het atelier.  Carports, tuinhuizen, gevelbekledingen, ... 

  • E-Plan Tekenaar met finesse DIRECT VAST! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale onderneming, actief binnen de fabricatie en verdeling van halffabrikaten, kijken we uit naar een ervaren E-plan tekenaar. Hierbij zal U werken in de afdeling Engineering binnen een actieve rol als ontwerper/tekenaar.

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

  • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • Technisch-commercieel talent binnendienst HVAC (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als technisch-commercieel bediende verzorg je de opmaak van offertes van centrale verwarming. Je werkt de meest geschikte installatie uit. Je staat in voor zowel de warmteverliesberekening als de uitwerking van het concept van de technische installatie. Je adviseert klanten & installateurs bij hun productkeuzes. Je beantwoordt technische vragen. Je ondersteunt de vertegenwoordigers in hun dagdagelijkse werking.

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • CHAUFFEUR CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DE BONDT LEO EN CO

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een chauffeur CE voor het vervoeren van diverse palletgoederen. Het betreft nationaal vervoer.

Zoek naar antwoorden van Herve Sagaert in sociale netwerken
Look for responds of Herve Sagaert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Herve Sagaert. Laat een reactie achter voor Herve Sagaert. Herve Sagaert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Herve Sagaert. Leave a respond for Herve Sagaert. Herve Sagaert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Herve Sagaert op de google maps. Adres en contacten Herve Sagaert
Location of Herve Sagaert on the google maps. Address and contacts of Herve Sagaert

Andere gerelateerde bedrijven als come Herve Sagaert Herve Sagaert: BOUCHERIE DOBBELSTEIN | Alplasco | Rymenants F | DE RUYTTER | BAKKERIJ FERNAND

Other related companies as Herve Sagaert: BOUCHERIE DOBBELSTEIN | Alplasco | Rymenants F | DE RUYTTER | BAKKERIJ FERNAND

Herve Sagaert is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Herve Sagaert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05665069580. Het bedrijf Herve Sagaert bevindt zich op het adres: Laatste Oortje 9 Zwevegem, B 8550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 874,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 369,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Herve Sagaert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Herve Sagaert is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Herve Sagaert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Herve Sagaert, openstaande posities, locatie van Herve Sagaert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Herve Sagaert is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Herve Sagaert, company assigned to the tax number BE05665069580. The company Herve Sagaert is located at the address: Laatste Oortje 9 Zwevegem, B 8550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 874,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 369,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Herve Sagaert were not found.
The main activity of Herve Sagaert is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Herve Sagaert is not available. You also can look at reviews of Herve Sagaert, open positions, location of Herve Sagaert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Herve Sagaert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Herve Sagaert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Herve Sagaert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Herve Sagaert, employees, financial statistics.