ENTREPRISES ROGER CHASLIN

Contactgegevens ENTREPRISES ROGER CHASLIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES ROGER CHASLIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES ROGER CHASLIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'OUPEYE 11; 4342; AWANS, België

Telefoon (phone): 42574770 (+32-42574770) 42574770 (+32-42574770)

Fax (fax): +32 (83) 900-31-89 +32 (83) 900-31-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES ROGER CHASLIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES ROGER CHASLIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES ROGER CHASLIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES ROGER CHASLIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES ROGER CHASLIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES ROGER CHASLIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES ROGER CHASLIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES ROGER CHASLIN
Products information ENTREPRISES ROGER CHASLIN

BTW identificatienummer (tax): BE08307281494
Ondernemingsnummer: 4797973632
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ENTREPRISES ROGER CHASLIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES ROGER CHASLIN
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES ROGER CHASLIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES ROGER CHASLIN
Addition kinds of activities for ENTREPRISES ROGER CHASLIN

5561. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
9199. Overheid, nec | General government, nec
20910321. Haring, gerookt | Herring, smoked
22610200. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
23250203. Broeken, jurk (apart): mannen, jongeren en jongens | Trousers, dress (separate): men's, youths', and boys'
34699903. Condensator of condensor blikjes en kisten, gestempeld metaal | Capacitor or condenser cans and cases, stamped metal

Werken bij ENTREPRISES ROGER CHASLIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES ROGER CHASLIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES ROGER CHASLIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES ROGER CHASLIN. Looking for open vacancies in other companies

 • GL Accountant - Ternat (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een GL Accountant (m/v) voor een internationaal bedrijf in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als GL Accountant zijn: * Je verzorgt de algemene boekhouding; * Je houdt de analytische boekhouding bij; * Je ondersteunt het team bij vragen over de algemene boekhouding; * Je verzorgt Btw-, intrastat- en intracommunautaire aangiftes; * Je voert de maandelijkse rapportering uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Lasser/monteur gezocht regio Gent (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma die alles doet rond elektrische installaties op werven, elektrisch en mechanisch onderhoud, constuctiewerken,... zijn wij op zoek naar 2 TIG lassers. Je vertrekt dagelijks van je thuis met een firma bestelwagen met werkmateriaal naar de werven toe. Je taken bestaan zowel uit laswerk (HA/TIG) als uit montagewerk Je kan vlot plan lezen, dit betreft stukwerk Er is ook een mogelijkheid dat je kan ingeschakeld worden voor onderhoudswerken

 • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

 • Isolatiemonteur (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar een isolatiemonteur. Vloerisolatie (PUR).

 • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp bij onze klant regio Ardooie. Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klant binnen een aangenaam kader. Dit varieert van poetsen van de woning, de ramen poetsen, koken, strijken, boodschappen doen,...

 • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

 • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

 • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TURNHOUT (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

 • European People & Talent Partner (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES ROGER CHASLIN in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES ROGER CHASLIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES ROGER CHASLIN. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES ROGER CHASLIN. ENTREPRISES ROGER CHASLIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES ROGER CHASLIN. Leave a respond for ENTREPRISES ROGER CHASLIN. ENTREPRISES ROGER CHASLIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES ROGER CHASLIN op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES ROGER CHASLIN
Location of ENTREPRISES ROGER CHASLIN on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES ROGER CHASLIN

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES ROGER CHASLIN ENTREPRISES ROGER CHASLIN: ANTOINE VAN TOMME | BRAAM D | WILLEM GROOTAERT | VAN DER BORGHT | Drosson Catherine

Other related companies as ENTREPRISES ROGER CHASLIN: ANTOINE VAN TOMME | BRAAM D | WILLEM GROOTAERT | VAN DER BORGHT | Drosson Catherine

ENTREPRISES ROGER CHASLIN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES ROGER CHASLIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08307281494. Het bedrijf ENTREPRISES ROGER CHASLIN bevindt zich op het adres: RUE D'OUPEYE 11; 4342; AWANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISES ROGER CHASLIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES ROGER CHASLIN is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES ROGER CHASLIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES ROGER CHASLIN, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES ROGER CHASLIN op de kaart.

ENTREPRISES ROGER CHASLIN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES ROGER CHASLIN, company assigned to the tax number BE08307281494. The company ENTREPRISES ROGER CHASLIN is located at the address: RUE D'OUPEYE 11; 4342; AWANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISES ROGER CHASLIN were not found.
The main activity of ENTREPRISES ROGER CHASLIN is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES ROGER CHASLIN is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES ROGER CHASLIN, open positions, location of ENTREPRISES ROGER CHASLIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES ROGER CHASLIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES ROGER CHASLIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES ROGER CHASLIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES ROGER CHASLIN, employees, financial statistics.