BRAAM D

Contactgegevens BRAAM D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRAAM D: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRAAM D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE KONKEL 142B6; 1200; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 27631816 (+32-27631816) 27631816 (+32-27631816)

Fax (fax): +32 (50) 711-14-13 +32 (50) 711-14-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRAAM D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRAAM D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRAAM D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRAAM D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRAAM D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRAAM D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRAAM D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRAAM D
Products information BRAAM D

BTW identificatienummer (tax): BE06448394775
Ondernemingsnummer: 9425415039
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BRAAM D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Astrologen, grafologen and mediums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRAAM D
(Get full report from official database of BE for BRAAM D)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRAAM D
Addition kinds of activities for BRAAM D

259101. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
367701. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
17999937. Centrale stofzuiger installatie | Central vacuum cleaning system installation
20230203. Geconcentreerde afgeroomde melk | Concentrated skim milk
38290214. Regenmeters | Rain gauges

Werken bij BRAAM D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRAAM D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRAAM D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRAAM D. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een groeiende organisatie met een digitale mindset en een nononse aanpak. - Je bent gemotiveerd om elke dag opnieuw een goede service te garanderen. - Je hebt een goed oog voor detail en controleert de dossiers nauwlettend. - Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk (balansen, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, e.d.) - Je bent gek op audits. Je voert deze dan ook uit op gevoerde boekhoudingen én rapporteert ze op kantoor en bij de klant.

  • LASSER (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je last van metaalelementen voor stalinrichting en voedingsindustrie.

  • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DORIFRAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • winkelmedewerker - student (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Student verkoop WEEKENDS - VAKANTIES (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brugge zijn we steeds op zoek naar jobstudenten (M/V) die tijdens de weekends en verloven kunnen werken. Functie: - Verkoop winkel - Kassawerk (sporadisch) - Plooien kledij + net houden winkel - Opruimen pashokjes

  • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van BRAAM D in sociale netwerken
Look for responds of BRAAM D in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRAAM D. Laat een reactie achter voor BRAAM D. BRAAM D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRAAM D. Leave a respond for BRAAM D. BRAAM D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRAAM D op de google maps. Adres en contacten BRAAM D
Location of BRAAM D on the google maps. Address and contacts of BRAAM D

Andere gerelateerde bedrijven als come BRAAM D BRAAM D: SOFTWARE TECHNOLOG. CORP. | LE RELET | EUROMUT | Fouinerie (La) | ROGIERS

Other related companies as BRAAM D: SOFTWARE TECHNOLOG. CORP. | LE RELET | EUROMUT | Fouinerie (La) | ROGIERS

BRAAM D is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRAAM D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448394775. Het bedrijf BRAAM D bevindt zich op het adres: RUE KONKEL 142B6; 1200; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Astrologen, grafologen and mediums. Producten gemaakt in BRAAM D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRAAM D is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRAAM D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRAAM D, openstaande posities, locatie van BRAAM D op de kaart.

BRAAM D is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRAAM D, company assigned to the tax number BE06448394775. The company BRAAM D is located at the address: RUE KONKEL 142B6; 1200; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Astrologen, grafologen and mediums. Products created in BRAAM D were not found.
The main activity of BRAAM D is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRAAM D is not available. You also can look at reviews of BRAAM D, open positions, location of BRAAM D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRAAM D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRAAM D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRAAM D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRAAM D, employees, financial statistics.