ENTREPRISES RE.DE.CO.

Contactgegevens ENTREPRISES RE.DE.CO.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES RE.DE.CO.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES RE.DE.CO.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU HOCQUET 58; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 475266292 (+32-475266292) 475266292 (+32-475266292)

Fax (fax): +32 (64) 368-46-98 +32 (64) 368-46-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES RE.DE.CO.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES RE.DE.CO."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES RE.DE.CO."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES RE.DE.CO., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES RE.DE.CO.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES RE.DE.CO., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES RE.DE.CO.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES RE.DE.CO.
Products information ENTREPRISES RE.DE.CO.

BTW identificatienummer (tax): BE04331878662
Ondernemingsnummer: 5047912597
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ENTREPRISES RE.DE.CO. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES RE.DE.CO.
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES RE.DE.CO.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES RE.DE.CO.
Addition kinds of activities for ENTREPRISES RE.DE.CO.

7261. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
679400. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
14469901. Schuurzandwinning | Abrasive sand mining
28730100. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
34239928. Sleutels, handgereedschap | Wrenches, hand tools
35610101. Pompen en andere pompapparatuur | Pump jacks and other pumping equipment
50999916. Vlagpalen | Flag poles
75329900. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec
80490404. Psychotherapeut, behalve m.d. | Psychotherapist, except m.d.

Werken bij ENTREPRISES RE.DE.CO.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES RE.DE.CO.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES RE.DE.CO.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES RE.DE.CO.. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker te Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever is een gekende producent van matrassen en boxsprings regio Lokeren, ze zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je zal werken op de stikafdeling

 • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

 • HUISHOUDHULP VOLTIJDS GAVERE (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Student magazijn - Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Ben je minstens 2 dagen per week vrij? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die kan meehlpen in het magazijn van bedrijf te Herentals. je staat in voor afval sorteren, sorteren van pakketjes, scannen van de pakketjes, orderpicken, laden en lossen, ... Je werkt ofwel een halve ofwel een ganse dag.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

  Regio: Regio Mons

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • verantwoordelijke interieurshowroom Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ELECTRO-MANDEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  -Als toonzaalverantwoordelijke bent u verantwoordelijk voor de uitbating van onze nieuwe showroom in het centrum van Roeselare, een samenwerking van toonaangevende bedrijven die een gevestigde waarde zijn in regio Roeselare. -U bent het eerste aanspreekpunt voor iedere bezoeker die je op proffesionele manier adviseert en informeert over het aanbod en alle partners in het concept. - U legt alle afspraken vast tussen de potentiële klant en 1 van onze partners - U houdt een database bij van alle bezoekers en communiceert hierover met de conceptmanager

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen (Ninove - Geraardsbergen - Zottegem) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

 • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: VASTENAVONDT

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

 • Afwasser (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

  Type: Flexijob

  u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES RE.DE.CO. in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES RE.DE.CO. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES RE.DE.CO.. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES RE.DE.CO.. ENTREPRISES RE.DE.CO. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES RE.DE.CO.. Leave a respond for ENTREPRISES RE.DE.CO.. ENTREPRISES RE.DE.CO. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES RE.DE.CO. op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES RE.DE.CO.
Location of ENTREPRISES RE.DE.CO. on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES RE.DE.CO.

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES RE.DE.CO. ENTREPRISES RE.DE.CO.: Declerck Christine | MATAGNE & VANDAMME | ELEC LIGHTIN'ART | Batouly | Warmenbol BVBA

Other related companies as ENTREPRISES RE.DE.CO.: Declerck Christine | MATAGNE & VANDAMME | ELEC LIGHTIN'ART | Batouly | Warmenbol BVBA

ENTREPRISES RE.DE.CO. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES RE.DE.CO., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04331878662. Het bedrijf ENTREPRISES RE.DE.CO. bevindt zich op het adres: RUE DU HOCQUET 58; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 692,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISES RE.DE.CO. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES RE.DE.CO. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES RE.DE.CO. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES RE.DE.CO., openstaande posities, locatie van ENTREPRISES RE.DE.CO. op de kaart.

ENTREPRISES RE.DE.CO. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES RE.DE.CO., company assigned to the tax number BE04331878662. The company ENTREPRISES RE.DE.CO. is located at the address: RUE DU HOCQUET 58; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 692,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISES RE.DE.CO. were not found.
The main activity of ENTREPRISES RE.DE.CO. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES RE.DE.CO. is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES RE.DE.CO., open positions, location of ENTREPRISES RE.DE.CO. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES RE.DE.CO., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES RE.DE.CO., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES RE.DE.CO., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES RE.DE.CO., employees, financial statistics.