MATAGNE & VANDAMME

Contactgegevens MATAGNE & VANDAMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATAGNE & VANDAMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATAGNE & VANDAMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'ROUTE 71; 4367; CRISNEE, België

Telefoon (phone): 42574831 (+32-42574831) 42574831 (+32-42574831)

Fax (fax): +32 (14) 925-35-80 +32 (14) 925-35-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATAGNE & VANDAMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATAGNE & VANDAMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATAGNE & VANDAMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATAGNE & VANDAMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATAGNE & VANDAMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATAGNE & VANDAMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATAGNE & VANDAMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATAGNE & VANDAMME
Products information MATAGNE & VANDAMME

BTW identificatienummer (tax): BE04030578613
Ondernemingsnummer: 1405670166
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in MATAGNE & VANDAMME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Aanleg van wegen,sportterreinen and vliegvelden; Bouwmaterialen Gh; Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATAGNE & VANDAMME
(Get full report from official database of BE for MATAGNE & VANDAMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATAGNE & VANDAMME
Addition kinds of activities for MATAGNE & VANDAMME

345202. sluitringen | Washers
01339900. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
20350106. Geurstoffen, zeevruchten-sauzen (behalve tomaat en droog) | Seasonings, seafood sauces (except tomato and dry)
28740103. Diammoniumfosfaat | Diammonium phosphate
33560301. Magnesium- en magnesiumlegeringen, lakens, vormen, enz. | Magnesium and magnesium alloy bars, sheets, shapes, etc.
35890106. Drukkokers, stoom: commercieel | Pressure cookers, steam: commercial
56990000. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
80430000. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists

Werken bij MATAGNE & VANDAMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATAGNE & VANDAMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATAGNE & VANDAMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATAGNE & VANDAMME. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakdekker hellende daken (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn we opzoek naar een dakwerker hellende daken. Je kan al enige ervaring voorleggen als dakdekker..

  • KASSAMEDEWERKER ZEEBRUGGE - GEEN ZONDAGSWERK (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe supermarkt in regio Zeebrugge, zoeken wij een vrolijke kassasmedewerker. Takenpakket - Je zorgt voor een vriendelijk onthaal van onze klanten. - Je staat in voor het beheer van de kassa.

  • All Round Vessel Planner (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrif in de Waaslandhaven is AGO op zoek naar een Vessel Planner. In deze functie bouw je een diepgaande operationele kennis op van operaties in de maritieme wereld en het havengebeuren. - Voorbereiding van de lossing en lading van container en RO-schepen - Opstellen van gedetailleerde los- en laadplannen per schip - Aanspreekpunt van Ceelbazen en foremannen - Creëren van een gedetailleerd vertrekplan voor de volgende haven - Opmaken van de yard-en lichterplanning

  • Operator chemie Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Vio-Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

  • Plaatser schrijnwerk - werf (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een plaatser schrijnwerk op de werf

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • Diëtiste/voedingsconsulente (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van MATAGNE & VANDAMME in sociale netwerken
Look for responds of MATAGNE & VANDAMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATAGNE & VANDAMME. Laat een reactie achter voor MATAGNE & VANDAMME. MATAGNE & VANDAMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATAGNE & VANDAMME. Leave a respond for MATAGNE & VANDAMME. MATAGNE & VANDAMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATAGNE & VANDAMME op de google maps. Adres en contacten MATAGNE & VANDAMME
Location of MATAGNE & VANDAMME on the google maps. Address and contacts of MATAGNE & VANDAMME

Andere gerelateerde bedrijven als come MATAGNE & VANDAMME MATAGNE & VANDAMME: RUG BVBA | MICHEL VANDYCKE | MAISON HALTER | COIFFURE KAP-KAAI | BIEMAR R - ENDRESS HAUSER SA

Other related companies as MATAGNE & VANDAMME: RUG BVBA | MICHEL VANDYCKE | MAISON HALTER | COIFFURE KAP-KAAI | BIEMAR R - ENDRESS HAUSER SA

MATAGNE & VANDAMME is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATAGNE & VANDAMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04030578613. Het bedrijf MATAGNE & VANDAMME bevindt zich op het adres: GRAND'ROUTE 71; 4367; CRISNEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Aanleg van wegen,sportterreinen and vliegvelden; Bouwmaterialen Gh; Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in MATAGNE & VANDAMME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MATAGNE & VANDAMME is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATAGNE & VANDAMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATAGNE & VANDAMME, openstaande posities, locatie van MATAGNE & VANDAMME op de kaart.

MATAGNE & VANDAMME is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATAGNE & VANDAMME, company assigned to the tax number BE04030578613. The company MATAGNE & VANDAMME is located at the address: GRAND'ROUTE 71; 4367; CRISNEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Aanleg van wegen,sportterreinen and vliegvelden; Bouwmaterialen Gh; Industri?le and commerci?le bouw. Products created in MATAGNE & VANDAMME were not found.
The main activity of MATAGNE & VANDAMME is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MATAGNE & VANDAMME is not available. You also can look at reviews of MATAGNE & VANDAMME, open positions, location of MATAGNE & VANDAMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATAGNE & VANDAMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATAGNE & VANDAMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATAGNE & VANDAMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATAGNE & VANDAMME, employees, financial statistics.