ENTREPRISES DRAMAIX

Contactgegevens ENTREPRISES DRAMAIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES DRAMAIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES DRAMAIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MAQUIS 4; 7334; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65620749 (+32-65620749) 65620749 (+32-65620749)

Fax (fax): +32 (50) 909-68-44 +32 (50) 909-68-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES DRAMAIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES DRAMAIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES DRAMAIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES DRAMAIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES DRAMAIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES DRAMAIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES DRAMAIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES DRAMAIX
Products information ENTREPRISES DRAMAIX

BTW identificatienummer (tax): BE09268585205
Ondernemingsnummer: 9920898437
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 615,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ENTREPRISES DRAMAIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES DRAMAIX
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES DRAMAIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES DRAMAIX
Addition kinds of activities for ENTREPRISES DRAMAIX

097100. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
332400. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
399909. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
557100. Motorrijders | Motorcycle dealers
13890300. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
28160103. Loodpigmenten: witte lood, loodoxiden, loodsulfaat | Lead pigments: white lead, lead oxides, lead sulfate
28190603. hydrazine | Hydrazine
89990801. Radio en televisie aankondigen | Radio and television announcing

Werken bij ENTREPRISES DRAMAIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES DRAMAIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES DRAMAIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES DRAMAIX. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator filling. Je kan ook rijden met de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tem eind augustus.

 • Vrachtwagen Carrossier (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagens zijn wij op zoek naar een losse arbeider met ervaring in de carrosserie van opleggers en een basiskennis lassen.

 • Operatoren M/V (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Olen  zijn we op zoek naar ervaren operatoren Heb je een eerste ervaring in de productie, heb je reeds gewerkt met Pc of  PLC is dit een grote meerwaarde. Je werkt met eenvoudig te bedienen machines Je bent gemotiveerd leergierig Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in vaandel.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kerkom-bij-Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN)

  Regio: KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: aariXa

  Type: Vaste Job

  Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

 • UX/UI Developer (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: FOREACH

  Type: Vaste Job

  Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

 • Product Management Assistant (GENVAL)

  Regio: GENVAL

  Bedrijf: KING BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

 • Office assistant (m/v) Destelbergen (1290530) (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Vaste Job

  - Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie en de verzendingen. - Je doet het travelmanagement voor de collega’s en managers. - Je organiseert internationale meetings van a tot z. - Je coördineert vertalingen in samenspraak met het vertaalbureau. - Je biedt sales support: voorbereiden van offertes, rapportering, up to date houden van de database, beheer van partnerships,… - In kader van customer care ben je verantwoordelijk voor volgende zaken: planning van de field service engineers en de verplaatsingen regelen, interventie aanvragen opvolgen,…

 • Logistiek en Technisch Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

 • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: METODIKA GENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

 • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES DRAMAIX in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES DRAMAIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES DRAMAIX. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES DRAMAIX. ENTREPRISES DRAMAIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES DRAMAIX. Leave a respond for ENTREPRISES DRAMAIX. ENTREPRISES DRAMAIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES DRAMAIX op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES DRAMAIX
Location of ENTREPRISES DRAMAIX on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES DRAMAIX

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES DRAMAIX ENTREPRISES DRAMAIX: Nathéa | Van Crombrugge C | De Pauw | AKROTEC | FEVERY DAPHNE

Other related companies as ENTREPRISES DRAMAIX: Nathéa | Van Crombrugge C | De Pauw | AKROTEC | FEVERY DAPHNE

ENTREPRISES DRAMAIX is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES DRAMAIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09268585205. Het bedrijf ENTREPRISES DRAMAIX bevindt zich op het adres: RUE DU MAQUIS 4; 7334; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 615,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISES DRAMAIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES DRAMAIX is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES DRAMAIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES DRAMAIX, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES DRAMAIX op de kaart.

ENTREPRISES DRAMAIX is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES DRAMAIX, company assigned to the tax number BE09268585205. The company ENTREPRISES DRAMAIX is located at the address: RUE DU MAQUIS 4; 7334; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 615,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISES DRAMAIX were not found.
The main activity of ENTREPRISES DRAMAIX is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES DRAMAIX is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES DRAMAIX, open positions, location of ENTREPRISES DRAMAIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES DRAMAIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES DRAMAIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES DRAMAIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES DRAMAIX, employees, financial statistics.