Nathéa

Contactgegevens Nathéa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nathéa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nathéa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Wavre 48; 4520; Wanze, België

Telefoon (phone): 085 25 58 98 (+32-085 25 58 98) 085 25 58 98 (+32-085 25 58 98)

Fax (fax): +32 (55) 236-66-72 +32 (55) 236-66-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nathéa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nathéa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nathéa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nathéa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nathéa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nathéa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nathéa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nathéa
Products information Nathéa

BTW identificatienummer (tax): BE02242004394
Ondernemingsnummer: 4134674072
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 290,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Nathéa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nathéa
(Get full report from official database of BE for Nathéa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nathéa
Addition kinds of activities for Nathéa

213100. Kauw en rook tabak | Chewing and smoking tobacco
12210106. Oppervlakte mijnbouw, bruinkool, nec | Surface mining, lignite, nec
50640205. Televisietoestellen | Television sets
51450101. Vruchten, fontein | Fruits, fountain
79991404. Vissersboten, feest: operatie | Fishing boats, party: operation

Werken bij Nathéa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nathéa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nathéa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nathéa. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar productiemedewerkers voor 2-ploegen ofwel vaste nachtpost. Taken: - Het reinigen van de matten (onderdeel van de productiemachines): je haalt de matten uit de machine, je reinigt hen manueel met een hogedrukreiniger en schuurspons, je plaatst de matten terug in de machine - Het wisselen van de matten wanneer een andere dikte van mat vereist is om de juiste flow in de productieplanning te kunnen realiseren - Het opbergen van de niet gebruikte en gezuiverde matten op de juiste plaats in het magazijn - Het opleggen van nieuwe matten - Het kuisen van de productiemachines + het onderhouden van de werkomgeving

  • Brigadier - teamleader (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt de leiding over een kleiner team van een viertal arbeiders (lassers/samenstellers/monteurs). Je steekt zelf ook nog actief de handen uit de mouwen en voert het werk van een samensteller uit: plannen interpreteren, afmetingen controleren, visuele controles uitvoeren na het lassen, enzovoort.

  • Kandidaat bedrijfsleiders - Assistent bedrijfsleiders (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een doe-het-zelf zaak zoeken wij een kandidaat bedrijfsleider/assistent bedrijfsleider. Je stimuleert de medewerkers om een klantgerichte service te bieden en de winkel op orde te houden. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je stelt prioriteiten en verdeelt het werk onder de medewerkers. Je begeleidt de medewerkers door coaching en controle. Je helpt de winkelverantwoordelijke bij het dagelijkse beheer van de winkel en je vervangt hem bij zijn afwezigheid.

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • Process / Production Engineer (kunststof) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Process / Manufacturing Engineer : ontwikkel je nieuwe plastic preforms en flessen in de pilot plant verwissel je proefmatrijzen en start je de testmachines op verbeter je de processen qua efficiëntie, kost, betrouwbaarheid,... controleer je de proefseries en valideer/rapporteer je de nieuwe processen assisteer je bij onderhoud en de introductie van nieuwe technologieën Bedrijfsprofiel : Bedrijf in kunststof te Brecht met een 110-tal vaste medewerkers

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

  • Personal/functional trainer GetFit!Antwerp (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GETFIT!

    Type: Zelfstandige activiteit

    GetFit! Antwerp is een opstartende zaak gespecialiseerd in Personal & Functional Training, Yoga, groepslessen (o.a. bootcamps/ rugscholing) en gezondheidsadvies! Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer om op zelfstandige basis ons team te komen versterken! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om mensen professioneel te begeleiden naar het doel dat ze wensen te bereiken rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Je bent een luisterend oor voor de klant en zorgt voor trainingen op maat. Hiervoor maak je gebruik van trainingsschema’s. Je beschikt over een grote kennis anatomie en fysiologie en zorgt voor trainingsschema’s die aangepast kunnen worden aan mogelijke blessures van de klant! Wij vinden het zeer belangrijk dat ons team zich actief inzet om na te denken en te zoeken naar nieuwe trainingsmodaliteiten en je bent bereid om je hiervoor bij te scholen!

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van Nathéa in sociale netwerken
Look for responds of Nathéa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nathéa. Laat een reactie achter voor Nathéa. Nathéa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nathéa. Leave a respond for Nathéa. Nathéa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nathéa op de google maps. Adres en contacten Nathéa
Location of Nathéa on the google maps. Address and contacts of Nathéa

Andere gerelateerde bedrijven als come Nathéa Nathéa: MILAN | Abattoirs Gaspar SA | Atelier BVBA | N. SEVERIN | TOITURES HESBIGNONNES

Other related companies as Nathéa: MILAN | Abattoirs Gaspar SA | Atelier BVBA | N. SEVERIN | TOITURES HESBIGNONNES

Nathéa is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nathéa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02242004394. Het bedrijf Nathéa bevindt zich op het adres: Chaussée de Wavre 48; 4520; Wanze. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 290,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Nathéa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nathéa is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nathéa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nathéa, openstaande posities, locatie van Nathéa op de kaart.

Nathéa is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nathéa, company assigned to the tax number BE02242004394. The company Nathéa is located at the address: Chaussée de Wavre 48; 4520; Wanze. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 290,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beauty salons. Products created in Nathéa were not found.
The main activity of Nathéa is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nathéa is not available. You also can look at reviews of Nathéa, open positions, location of Nathéa on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nathéa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nathéa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nathéa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nathéa, employees, financial statistics.