ENTR. DEKEUSTER MARC

Contactgegevens ENTR. DEKEUSTER MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTR. DEKEUSTER MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTR. DEKEUSTER MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOONDAALSE STEENWEG 375; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26483863 (+32-26483863) 26483863 (+32-26483863)

Fax (fax): +32 (82) 183-73-97 +32 (82) 183-73-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTR. DEKEUSTER MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTR. DEKEUSTER MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTR. DEKEUSTER MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTR. DEKEUSTER MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTR. DEKEUSTER MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTR. DEKEUSTER MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTR. DEKEUSTER MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTR. DEKEUSTER MARC
Products information ENTR. DEKEUSTER MARC

BTW identificatienummer (tax): BE05550262451
Ondernemingsnummer: 4073425292
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ENTR. DEKEUSTER MARC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTR. DEKEUSTER MARC
(Get full report from official database of BE for ENTR. DEKEUSTER MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTR. DEKEUSTER MARC
Addition kinds of activities for ENTR. DEKEUSTER MARC

363299. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
22599901. Zakken en zakken, breien | Bags and bagging, knit
24260103. Frames voor gestoffeerde meubels, hout | Frames for upholstered furniture, wood
32639900. Halfbord tafel en keukengerei, niet inbegrepen | Semivitreous table and kitchenware, nec
38279907. interferometers | Interferometers
38739903. Chronometers, lente wond | Chronometers, spring wound
39440203. Spelletjesautomaten, met uitzondering van munteenheden | Video game machines, except coin-operated
50230503. Spiegels en afbeeldingen, ingelijst en onbemand | Mirrors and pictures, framed and unframed
60359900. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
83610102. Kinderhuisje | Children's boarding home

Werken bij ENTR. DEKEUSTER MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTR. DEKEUSTER MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTR. DEKEUSTER MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTR. DEKEUSTER MARC. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel bediende | Voltijds | Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service Center. Je zal voornamelijk instaan voor de opname van orders, afhandeling van klachten (m.b.t. facturen/prijzen) en opvolgen van commerciële after-sales contacten. Daarnaast sta je ook in voor de administratieve verwerking van de gegevens en de opmaak van facturen.

 • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

 • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Studentenjob

  Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

 • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

 • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

 • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

 • Lassers (SCHENDELBEKE)

  Regio: SCHENDELBEKE

  Bedrijf: bvba db welding

  Type: Vaste Job

  Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

 • Calculator - Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ALTEZ

  Type: Vaste Job

  Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

 • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

 • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

 • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

  Type: Flexijob

  U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van ENTR. DEKEUSTER MARC in sociale netwerken
Look for responds of ENTR. DEKEUSTER MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTR. DEKEUSTER MARC. Laat een reactie achter voor ENTR. DEKEUSTER MARC. ENTR. DEKEUSTER MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTR. DEKEUSTER MARC. Leave a respond for ENTR. DEKEUSTER MARC. ENTR. DEKEUSTER MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTR. DEKEUSTER MARC op de google maps. Adres en contacten ENTR. DEKEUSTER MARC
Location of ENTR. DEKEUSTER MARC on the google maps. Address and contacts of ENTR. DEKEUSTER MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTR. DEKEUSTER MARC ENTR. DEKEUSTER MARC: HENRI VAN COM | WILLY DE LA RUELLE | Vivaldi | CR?CHE PINOCHIO | VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN

Other related companies as ENTR. DEKEUSTER MARC: HENRI VAN COM | WILLY DE LA RUELLE | Vivaldi | CR?CHE PINOCHIO | VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN

ENTR. DEKEUSTER MARC is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTR. DEKEUSTER MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05550262451. Het bedrijf ENTR. DEKEUSTER MARC bevindt zich op het adres: BOONDAALSE STEENWEG 375; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 408,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTR. DEKEUSTER MARC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTR. DEKEUSTER MARC is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTR. DEKEUSTER MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTR. DEKEUSTER MARC, openstaande posities, locatie van ENTR. DEKEUSTER MARC op de kaart.

ENTR. DEKEUSTER MARC is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTR. DEKEUSTER MARC, company assigned to the tax number BE05550262451. The company ENTR. DEKEUSTER MARC is located at the address: BOONDAALSE STEENWEG 375; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 408,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ENTR. DEKEUSTER MARC were not found.
The main activity of ENTR. DEKEUSTER MARC is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTR. DEKEUSTER MARC is not available. You also can look at reviews of ENTR. DEKEUSTER MARC, open positions, location of ENTR. DEKEUSTER MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTR. DEKEUSTER MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTR. DEKEUSTER MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTR. DEKEUSTER MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTR. DEKEUSTER MARC, employees, financial statistics.