DIRK VAN HAUWENHUYSE

Contactgegevens DIRK VAN HAUWENHUYSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK VAN HAUWENHUYSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK VAN HAUWENHUYSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREMSTRAAT 15; 9990; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50717152 (+32-50717152) 50717152 (+32-50717152)

Fax (fax): +32 (57) 179-40-27 +32 (57) 179-40-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK VAN HAUWENHUYSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK VAN HAUWENHUYSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK VAN HAUWENHUYSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK VAN HAUWENHUYSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK VAN HAUWENHUYSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK VAN HAUWENHUYSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK VAN HAUWENHUYSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK VAN HAUWENHUYSE
Products information DIRK VAN HAUWENHUYSE

BTW identificatienummer (tax): BE07489898681
Ondernemingsnummer: 5492309570
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in DIRK VAN HAUWENHUYSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK VAN HAUWENHUYSE
(Get full report from official database of BE for DIRK VAN HAUWENHUYSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK VAN HAUWENHUYSE
Addition kinds of activities for DIRK VAN HAUWENHUYSE

353499. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
596202. Drank automaten | Beverage vending machines
17990207. Glazen van betonnen oppervlakken | Glazing of concrete surfaces
35410109. Verticale draaien en saaie machines (metaalbewerking) | Vertical turning and boring machines (metalworking)
36210101. Armaturen, industrieel | Armatures, industrial
39490603. Zwembaden, plastic | Swimming pools, plastic

Werken bij DIRK VAN HAUWENHUYSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK VAN HAUWENHUYSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK VAN HAUWENHUYSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK VAN HAUWENHUYSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • Productiemedewerker gezocht regio Buggenhout (3-ploegen) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf gelegen te Buggenhout, een belangrijke speler in de markt van technisch textiel met sterk groeipotentieel, zoeken we operatoren in een 3-ploegen stelsel. Takenpakket: sturen en controleren van productielijn bij het vervaardigen van vliezen. bedienen van computergestuurde machines (productie van textielvliezen) opvolgen van het productie proces aan- en afvoeren van grondstoffen en materialen -kwaliteitscontrole de eigen werkplek organiseren en onderhouden

  • Dakdekker platte daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Overpelt zoekt Trixxo gemotiveerde dakdekkers platte daken. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met het lijmen van PVC, het branden van roofing of het plaatsen van EPDM. Heb je geen ervaring als dakdekker maar ben je wel uiterst gemotiveerd om dit te leren? Ook dan maak je zeker kans om te kunnen werken binnen deze familiale onderneming! We verwachten dat je je met eigen vervoer kunt begeven naar Overpelt. De werven zijn gelegen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten - mecanicien vrachtwagens - zaterdag - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Studentenjob

    - Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en of camionetten (motoren, versnellingsbakken...) - Klein en groot onderhoud uitvoeren - Onderhoud van de werkplaats

  • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Comfortimmo

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van DIRK VAN HAUWENHUYSE in sociale netwerken
Look for responds of DIRK VAN HAUWENHUYSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK VAN HAUWENHUYSE. Laat een reactie achter voor DIRK VAN HAUWENHUYSE. DIRK VAN HAUWENHUYSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK VAN HAUWENHUYSE. Leave a respond for DIRK VAN HAUWENHUYSE. DIRK VAN HAUWENHUYSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK VAN HAUWENHUYSE op de google maps. Adres en contacten DIRK VAN HAUWENHUYSE
Location of DIRK VAN HAUWENHUYSE on the google maps. Address and contacts of DIRK VAN HAUWENHUYSE

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK VAN HAUWENHUYSE DIRK VAN HAUWENHUYSE: CAROLINE VANNESTE | RAP & VRANK SLEIDINGE | STUDIO COMPOSITE | BRIESLAND | FILIP DEBOUTTE

Other related companies as DIRK VAN HAUWENHUYSE: CAROLINE VANNESTE | RAP & VRANK SLEIDINGE | STUDIO COMPOSITE | BRIESLAND | FILIP DEBOUTTE

DIRK VAN HAUWENHUYSE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK VAN HAUWENHUYSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07489898681. Het bedrijf DIRK VAN HAUWENHUYSE bevindt zich op het adres: BREMSTRAAT 15; 9990; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 802,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in DIRK VAN HAUWENHUYSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIRK VAN HAUWENHUYSE is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK VAN HAUWENHUYSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK VAN HAUWENHUYSE, openstaande posities, locatie van DIRK VAN HAUWENHUYSE op de kaart.

DIRK VAN HAUWENHUYSE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK VAN HAUWENHUYSE, company assigned to the tax number BE07489898681. The company DIRK VAN HAUWENHUYSE is located at the address: BREMSTRAAT 15; 9990; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 802,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in DIRK VAN HAUWENHUYSE were not found.
The main activity of DIRK VAN HAUWENHUYSE is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK VAN HAUWENHUYSE is not available. You also can look at reviews of DIRK VAN HAUWENHUYSE, open positions, location of DIRK VAN HAUWENHUYSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK VAN HAUWENHUYSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK VAN HAUWENHUYSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK VAN HAUWENHUYSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK VAN HAUWENHUYSE, employees, financial statistics.