STUDIO COMPOSITE

Contactgegevens STUDIO COMPOSITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO COMPOSITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO COMPOSITE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAULE GAILLARD 87; 4540; AMAY, België

Telefoon (phone): 85311242 (+32-85311242) 85311242 (+32-85311242)

Fax (fax): +32 (53) 186-44-20 +32 (53) 186-44-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO COMPOSITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO COMPOSITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO COMPOSITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO COMPOSITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO COMPOSITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO COMPOSITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO COMPOSITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO COMPOSITE
Products information STUDIO COMPOSITE

BTW identificatienummer (tax): BE02148071289
Ondernemingsnummer: 4631805419
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 686,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO COMPOSITE
(Get full report from official database of BE for STUDIO COMPOSITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO COMPOSITE
Addition kinds of activities for STUDIO COMPOSITE

229901. Batting, wadding, padding en vullingen | Batting, wadding, padding and fillings
357900. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
24219905. Lumber stapelen of plakken | Lumber stacking or sticking
37249911. Pompen, vliegtuigmotor | Pumps, aircraft engine
50850301. Hydraulische en pneumatische zuigers en ventielen | Hydraulic and pneumatic pistons and valves
72990200. Massage parlor en stoombad diensten | Massage parlor and steam bath services
73810202. Vingerafdruk service | Fingerprint service
86210102. Gezondheidsvereniging | Health association

Werken bij STUDIO COMPOSITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO COMPOSITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO COMPOSITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO COMPOSITE. Looking for open vacancies in other companies

 • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

 • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

 • Zinkwerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

 • Gedreven magazijnier met affiniteit hout (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Unique Kortrijk kijkt uit naar een gedreven magazijnier voor een mooi internationaal bedrijf. Je takenpakket als magazijnier bestaat uit: goederenbehandeling manueel en met de heftruck klanten helpen die hun bestelling komen ophalen controle van bestellingen magazijn net houden en dit alles met een leuk team;

 • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sin-Martens-Latem/ De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nevele/Aalter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: [email protected] TESSENDERLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Oosterzele (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

  Type: Studentenjob

  zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

 • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

 • Automatisatie ingenieur (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur (project, PLC,...) Dit voor onze activiteiten in diepvrieshoogbouwmagazijnen Projecten in Europa, VS, Australië Wij acteren daarin voor onze klant als project manager material handling en doen ook de sturing en programmatie van de conveyorinstallaties Het werk wordt uitgevoerd in de burelen maar tijdens de implementatie is het team on site

 • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

Zoek naar antwoorden van STUDIO COMPOSITE in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO COMPOSITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO COMPOSITE. Laat een reactie achter voor STUDIO COMPOSITE. STUDIO COMPOSITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO COMPOSITE. Leave a respond for STUDIO COMPOSITE. STUDIO COMPOSITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO COMPOSITE op de google maps. Adres en contacten STUDIO COMPOSITE
Location of STUDIO COMPOSITE on the google maps. Address and contacts of STUDIO COMPOSITE

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO COMPOSITE STUDIO COMPOSITE: NADIA FINET | JAN SCHUYESMANS | LA LATERNA | INSTITUUT ESTHETIAN | Sima SA

Other related companies as STUDIO COMPOSITE: NADIA FINET | JAN SCHUYESMANS | LA LATERNA | INSTITUUT ESTHETIAN | Sima SA

STUDIO COMPOSITE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO COMPOSITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02148071289. Het bedrijf STUDIO COMPOSITE bevindt zich op het adres: RUE SAULE GAILLARD 87; 4540; AMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 686,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO COMPOSITE is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO COMPOSITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO COMPOSITE, openstaande posities, locatie van STUDIO COMPOSITE op de kaart.

STUDIO COMPOSITE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO COMPOSITE, company assigned to the tax number BE02148071289. The company STUDIO COMPOSITE is located at the address: RUE SAULE GAILLARD 87; 4540; AMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 686,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO COMPOSITE is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO COMPOSITE is not available. You also can look at reviews of STUDIO COMPOSITE, open positions, location of STUDIO COMPOSITE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO COMPOSITE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO COMPOSITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO COMPOSITE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO COMPOSITE, employees, financial statistics.