CRةDIT PROFESSIONNEL

Contactgegevens CRةDIT PROFESSIONNEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRةDIT PROFESSIONNEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRةDIT PROFESSIONNEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUIS GOBLET 138; 7331; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65643971 (+32-65643971) 65643971 (+32-65643971)

Fax (fax): +32 (69) 526-20-65 +32 (69) 526-20-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRةDIT PROFESSIONNEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRةDIT PROFESSIONNEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRةDIT PROFESSIONNEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRةDIT PROFESSIONNEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRةDIT PROFESSIONNEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRةDIT PROFESSIONNEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRةDIT PROFESSIONNEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRةDIT PROFESSIONNEL
Products information CRةDIT PROFESSIONNEL

BTW identificatienummer (tax): BE01263397216
Ondernemingsnummer: 9287536621
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 280,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRةDIT PROFESSIONNEL
(Get full report from official database of BE for CRةDIT PROFESSIONNEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRةDIT PROFESSIONNEL
Addition kinds of activities for CRةDIT PROFESSIONNEL

3714. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
225803. Net- en nettingproducten | Net and netting products
17310203. Installatie van de milieuzysteemregeling | Environmental system control installation
20439906. Hominy grits: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Hominy grits: prepared as cereal breakfast food
20649905. Chocolade snoep, behalve vaste chocolade | Chocolate candy, except solid chocolate
22119916. Wasserij stoffen, katoen | Laundry fabrics, cotton
22210412. Vinal breedgeweven stoffen | Vinal broadwoven fabrics
28210300. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
50870101. Kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Barber shop equipment and supplies
97210403. Internationale zaken, provincie overheid | International affairs, county government

Werken bij CRةDIT PROFESSIONNEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRةDIT PROFESSIONNEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRةDIT PROFESSIONNEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRةDIT PROFESSIONNEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Reliability engineer (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Maintenance Engineer Reliability is het uw verantwoordelijkheid om de machinebetrouwbaarheid te verhogen en de beschikbaarheid van productie-installatie te verbeteren, de kosten te verlagen, de onderhoudsactiviteiten te optimaliseren en de productiestilstanden tot het absolute minimum te herleiden. - u analyseert de technische storingen en definieert vervolgens de best geschikte oplossing. Deze neemt u op met het team van werkvoorbereiders en leidinggevenden die ervoor zorgen dat de oplossingen uitgevoerd worden. U superviseert de werkvoorbereiding alsook de uitvoering van de werken door de technici. U stuurt bij waar nodig; - u analyseert de werking van de onderhoudsafdeling en definieert verbetervoorstellen die u na overleg verder uitwerkt; - u zoekt naar de oorzaak van veel voorkomende productiestilstanden veroorzaakt door technische defecten van de installatie en definieert vervolgens oplossingen; - het uitwerken & beheren van een preventief en predictief onderhoudsplan behoort ook tot uw taken; - u superviseert de techniekers bij de uitwerking van de door u gedefinieerde oplossingen. U biedt ondersteuning op basis van uw technische kennis en u stuurt bij waar nodig; - het verzorgen van de nodige administratie (werkinstructies, technische fiches, ...) behoort ook tot uw taken

  • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.  Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z  Het aanmaken van verwerken van werkbonnen  Het vervullen van algemene administratieve taken    Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een specialist op vlak van onderhoud en herstel van treinwagons en locomotieven. 

  • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

  • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

Zoek naar antwoorden van CRةDIT PROFESSIONNEL in sociale netwerken
Look for responds of CRةDIT PROFESSIONNEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRةDIT PROFESSIONNEL. Laat een reactie achter voor CRةDIT PROFESSIONNEL. CRةDIT PROFESSIONNEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRةDIT PROFESSIONNEL. Leave a respond for CRةDIT PROFESSIONNEL. CRةDIT PROFESSIONNEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRةDIT PROFESSIONNEL op de google maps. Adres en contacten CRةDIT PROFESSIONNEL
Location of CRةDIT PROFESSIONNEL on the google maps. Address and contacts of CRةDIT PROFESSIONNEL

Andere gerelateerde bedrijven als come CRةDIT PROFESSIONNEL CRةDIT PROFESSIONNEL: SAFE HOUSE PEETERS | FOYER DES JEUNES DE MONTSERRAT ASBL | GARAGE MIDOO SALEM | ETIENNE BOLLY | Lardaux Gonny

Other related companies as CRةDIT PROFESSIONNEL: SAFE HOUSE PEETERS | FOYER DES JEUNES DE MONTSERRAT ASBL | GARAGE MIDOO SALEM | ETIENNE BOLLY | Lardaux Gonny

CRةDIT PROFESSIONNEL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRةDIT PROFESSIONNEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263397216. Het bedrijf CRةDIT PROFESSIONNEL bevindt zich op het adres: AVENUE LOUIS GOBLET 138; 7331; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 280,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van CRةDIT PROFESSIONNEL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRةDIT PROFESSIONNEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRةDIT PROFESSIONNEL, openstaande posities, locatie van CRةDIT PROFESSIONNEL op de kaart.

CRةDIT PROFESSIONNEL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRةDIT PROFESSIONNEL, company assigned to the tax number BE01263397216. The company CRةDIT PROFESSIONNEL is located at the address: AVENUE LOUIS GOBLET 138; 7331; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 280,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of CRةDIT PROFESSIONNEL is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CRةDIT PROFESSIONNEL is not available. You also can look at reviews of CRةDIT PROFESSIONNEL, open positions, location of CRةDIT PROFESSIONNEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRةDIT PROFESSIONNEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRةDIT PROFESSIONNEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRةDIT PROFESSIONNEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRةDIT PROFESSIONNEL, employees, financial statistics.