SAFE HOUSE PEETERS

Contactgegevens SAFE HOUSE PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAFE HOUSE PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAFE HOUSE PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 278A; 2970; Schilde, België

Telefoon (phone): 03 384 39 23; 0475 46 07 29 (+32-03 384 39 23; 0475 46 07 29) 03 384 39 23; 0475 46 07 29 (+32-03 384 39 23; 0475 46 07 29)

Fax (fax): 03 385 26 81; 03 384 39 23 (+32-03 385 26 81; 03 384 39 23) 03 385 26 81; 03 384 39 23 (+32-03 385 26 81; 03 384 39 23)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAFE HOUSE PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAFE HOUSE PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAFE HOUSE PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAFE HOUSE PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAFE HOUSE PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAFE HOUSE PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAFE HOUSE PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAFE HOUSE PEETERS
Products information SAFE HOUSE PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE04724639892
Ondernemingsnummer: 3232421875
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Locks & keys; Fireproof & armoured doors

Product categorie (product category): Safes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAFE HOUSE PEETERS
(Get full report from official database of BE for SAFE HOUSE PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAFE HOUSE PEETERS
Addition kinds of activities for SAFE HOUSE PEETERS

9611. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs
556101. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers
07520302. Opleidingsdiensten, paarden (behalve race paarden) | Training services, horses (except racing horses)
14469902. Blast sand mining | Blast sand mining
35420404. Lentewikkeling en vormende machines | Spring winding and forming machines
50720402. Staples | Staples
60229901. Staatsvertrouwenbedrijven die deposito's accepteren, commercieel | State trust companies accepting deposits, commercial
75390103. Axle straightening, automotive | Axle straightening, automotive
79991603. Toeristengids | Tourist guide
96210403. Regeling, administratie van vervoer, provincie overheid | Regulation, administration of transportation, county government

Werken bij SAFE HOUSE PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAFE HOUSE PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAFE HOUSE PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAFE HOUSE PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • Technieker - Automatisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Westerlo, zijn wij op zoek naar een technieker automatisatie. Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines om een optimaal productieproces te garanderen • Door optimaal preventief onderhoud toe te passen, tracht je zoveel mogelijk productiestilstanden te vermijden. • Uitvoeren van curatief onderhoud en actief zoeken naar oplossingen • Ombouwen en afstellen van machines a.d.h.v. ombouwhandleidingen

  • Huishoudhulp (M/V) Beernem-Oedelem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Beernem en Oedelem

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appelteire-Eichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELTERRE-EICHEM)

    Regio: APPELTERRE-EICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: WZC Hardoy

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

  • VERTALER NEDERLANDS FRANS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Frans (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

  • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

    Regio: STEENHUFFEL

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

  • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van SAFE HOUSE PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of SAFE HOUSE PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAFE HOUSE PEETERS. Laat een reactie achter voor SAFE HOUSE PEETERS. SAFE HOUSE PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAFE HOUSE PEETERS. Leave a respond for SAFE HOUSE PEETERS. SAFE HOUSE PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAFE HOUSE PEETERS op de google maps. Adres en contacten SAFE HOUSE PEETERS
Location of SAFE HOUSE PEETERS on the google maps. Address and contacts of SAFE HOUSE PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come SAFE HOUSE PEETERS SAFE HOUSE PEETERS: ALGEM ELEKTRICITEIT DE WISPELAERE | JEAN-LUC HORNICK | Dinneweth Advocatenkantoor | S.O.S. D?PANNAGE | HANS ROELS

Other related companies as SAFE HOUSE PEETERS: ALGEM ELEKTRICITEIT DE WISPELAERE | JEAN-LUC HORNICK | Dinneweth Advocatenkantoor | S.O.S. D?PANNAGE | HANS ROELS

SAFE HOUSE PEETERS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAFE HOUSE PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04724639892. Het bedrijf SAFE HOUSE PEETERS bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 278A; 2970; Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 348,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Safes. Lijst met producten zijn Locks & keys; Fireproof & armoured doors.
De hoofdactiviteit van SAFE HOUSE PEETERS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAFE HOUSE PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAFE HOUSE PEETERS, openstaande posities, locatie van SAFE HOUSE PEETERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SAFE HOUSE PEETERS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAFE HOUSE PEETERS, company assigned to the tax number BE04724639892. The company SAFE HOUSE PEETERS is located at the address: Turnhoutsebaan 278A; 2970; Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 348,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Safes. List of products are Locks & keys; Fireproof & armoured doors.
The main activity of SAFE HOUSE PEETERS is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SAFE HOUSE PEETERS is not available. You also can look at reviews of SAFE HOUSE PEETERS, open positions, location of SAFE HOUSE PEETERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAFE HOUSE PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAFE HOUSE PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAFE HOUSE PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAFE HOUSE PEETERS, employees, financial statistics.