BOUWWERKEN DESSEYN

Contactgegevens BOUWWERKEN DESSEYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWWERKEN DESSEYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWWERKEN DESSEYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAAISTRAAT 11; 8581; AVELGEM, België

Telefoon (phone): 55388694 (+32-55388694) 55388694 (+32-55388694)

Fax (fax): +32 (3) 379-33-19 +32 (3) 379-33-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWWERKEN DESSEYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWWERKEN DESSEYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWWERKEN DESSEYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWWERKEN DESSEYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWWERKEN DESSEYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWWERKEN DESSEYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWWERKEN DESSEYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWWERKEN DESSEYN
Products information BOUWWERKEN DESSEYN

BTW identificatienummer (tax): BE09604766845
Ondernemingsnummer: 9562744140
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in BOUWWERKEN DESSEYN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWWERKEN DESSEYN
(Get full report from official database of BE for BOUWWERKEN DESSEYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWWERKEN DESSEYN
Addition kinds of activities for BOUWWERKEN DESSEYN

235399. Hoeden, petten en millinery, nec | Hats, caps, and millinery, nec
384201. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
478500. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
13110101. Ruwe aardolieproductie | Crude petroleum production
28910205. Epoxy lijmen | Epoxy adhesives
29110302. Dieselbrandstoffen | Diesel fuels
50510107. Draad, nec | Wire, nec
73539901. Kranen en luchtinstallaties, verhuur of leasing | Cranes and aerial lift equipment, rental or leasing

Werken bij BOUWWERKEN DESSEYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWWERKEN DESSEYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWWERKEN DESSEYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWWERKEN DESSEYN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

  • Productiemedewerker Plaklijn (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het goed laten draaien van de plaklijn. Montage van verschillende stukken is jou niet vreemd? Jij ben verantwoordelijk dat alle stukken goed worden gekozen en goed in montage gaan. Daarnaast zorg je voor een vlotte afvoer van de afgewerkte stukken. Tot slot ben jij ook de persoon die zal bijspringen op de afdeling laden en lossen.

  • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

  • Meewerkend voorman (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Takenpakket: - Je werkt zelf mee in de productie - Je houdt productiedossiers bij - Je stuurt de mensen in de productie aan

  • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

  • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Psycholoog (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    zie pdf

Zoek naar antwoorden van BOUWWERKEN DESSEYN in sociale netwerken
Look for responds of BOUWWERKEN DESSEYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWWERKEN DESSEYN. Laat een reactie achter voor BOUWWERKEN DESSEYN. BOUWWERKEN DESSEYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWWERKEN DESSEYN. Leave a respond for BOUWWERKEN DESSEYN. BOUWWERKEN DESSEYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWWERKEN DESSEYN op de google maps. Adres en contacten BOUWWERKEN DESSEYN
Location of BOUWWERKEN DESSEYN on the google maps. Address and contacts of BOUWWERKEN DESSEYN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWWERKEN DESSEYN BOUWWERKEN DESSEYN: MARIE-JOSE CREVE | SWERON LUC | CR?DIT CASH | CHALET DE KOMBERG | Haeck Frans-Vanhooren BVBA

Other related companies as BOUWWERKEN DESSEYN: MARIE-JOSE CREVE | SWERON LUC | CR?DIT CASH | CHALET DE KOMBERG | Haeck Frans-Vanhooren BVBA

BOUWWERKEN DESSEYN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWWERKEN DESSEYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09604766845. Het bedrijf BOUWWERKEN DESSEYN bevindt zich op het adres: KAAISTRAAT 11; 8581; AVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 673,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BOUWWERKEN DESSEYN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWWERKEN DESSEYN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWWERKEN DESSEYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWWERKEN DESSEYN, openstaande posities, locatie van BOUWWERKEN DESSEYN op de kaart.

BOUWWERKEN DESSEYN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWWERKEN DESSEYN, company assigned to the tax number BE09604766845. The company BOUWWERKEN DESSEYN is located at the address: KAAISTRAAT 11; 8581; AVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 673,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in BOUWWERKEN DESSEYN were not found.
The main activity of BOUWWERKEN DESSEYN is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWWERKEN DESSEYN is not available. You also can look at reviews of BOUWWERKEN DESSEYN, open positions, location of BOUWWERKEN DESSEYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWWERKEN DESSEYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWWERKEN DESSEYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWWERKEN DESSEYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWWERKEN DESSEYN, employees, financial statistics.